erkmen Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
HA HA HA...nassin bitanem....az yaziyorsun....ozletiyorsun kendini.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
-
YORUMUM SUYDU.....syrphida Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBorsa dax, dow dinlemiyor yükseliyor , akbank kazandığını neredeyse geri aldı. vestl i bugün sattım yüzde 3 kar ile, sattıktan sonra yüzde 1,5 - 2 daha arttı şansa bak ya hu. bu vestel aslında halen ucuz hisselerden. Kar ettim ama henüz param kendi değerinde değil.
HİÇBİR YORUMUM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Hissem yok.
SN. Kuzu Hoca başta olmak üzere, borsa yükselir mi, düzeltme yapar mı görüşleriniz nedir, teşekkürler.
ONCE 300 000....DUZELTME YAPMADAN 360 000 E TRANSIT....360 000 DEN 300 000 E DUSUS....VE HAZIRAN SECIMINE 500 000 ENDEKSLE GIRIS...
bu yorumu degistirmedim henuz....
emme....
gotumede nisadir surdum....faiz indirimi yapinca merkez...
bu faiz indirimi sadece bankalara yariyor...merkezden yuzde 13 le para alip yuzde 30 la kredi dagitacaklar....iste 360 000 ve mermi hizi demektir.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Eee yigitler, primize koliyi hazirlayin bakem. Cunkulem bidene yetmez diyor dinazor, haha. Bilgilerine karsilik olarak degil haaa. Ona olan saygi ve sevginizi gostermek icin. O iraki sisesinde nadide bir balik. Hadi bakem hep bir olup pamuk eller cep e. Kalin hepiniz saglicakla, kazanclica.
Yorum
-
Kuzum zaten aylardır bankalar yüzde 14 ile para alıp yüzde 30'la kredi veriyorlardı, nitekim bankaların karlarının patladığını gördük.Sormak istediğim; 14 le alıp 30 la verirken sadece 100 baz puan indirim sonrası 13'le alıp 30'la verdiklerinde( ki muhtemelen reis daha düşük faizle kredi vermeleri için bankaları zorlayacak) bu olayı mermi hızına dönüştürür mü?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster[B][I][U][FONT=Arial Black]
bu faiz indirimi sadece bankalara yariyor...merkezden yuzde 13 le para alip yuzde 30 la kredi dagitacaklar....iste 360 000 ve mermi hizi demektir.
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
KAZIK KIMDE....GOT KIMDE...ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzum zaten aylardır bankalar yüzde 14 ile para alıp yüzde 30'la kredi veriyorlardı, nitekim bankaların karlarının patladığını gördük.Sormak istediğim; 14 le alıp 30 la verirken sadece 100 baz puan indirim sonrası 13'le alıp 30'la verdiklerinde( ki muhtemelen reis daha düşük faizle kredi vermeleri için bankaları zorlayacak) bu olayı mermi hızına dönüştürür mü?
bankalar bunlardan biri....gangisi....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzamanin icinde baska bi zaman varsa...MEKANIN ICINDE BASKA BIR MEKANDA VARDIR....
soru su....
eyyy maldaki...yani ben...hangi zamandayim...ve hangi mekandayim...HOKUMETIN ZAMANI VE MEKANI NEDIR?????/
iste konu bu...KARI ALIP TUYSEMM MI....yogusam...SHORTU CAKIP YATSAM MI...
bunun kararini vermem ucun...ZAMANI...zamanin icindeki hokumetin icad ettigi zamani...mekani...mekanin icinde hokumetin icad ettigi mekani...EYICE INCELEYIP...KAZIK KIMIN ELINDE...KAZIGIN CAKILACAGI GOT KIMDE....tanimlamaliyim...
cunkiii....
hicbirsey yoktan varedilemez...BY KUZU.birlikte okuyun lem....veeee....ceddimiz ne demis....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKAZIK KIMDE....GOT KIMDE...
bankalar bunlardan biri....gangisi....
IKILMIS GOTUN DAVASI OLMAZ....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
LEM KIZ....hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEee yigitler, primize koliyi hazirlayin bakem. Cunkulem bidene yetmez diyor dinazor, haha. Bilgilerine karsilik olarak degil haaa. Ona olan saygi ve sevginizi gostermek icin. O iraki sisesinde nadide bir balik. Hadi bakem hep bir olup pamuk eller cep e. Kalin hepiniz saglicakla, kazanclica.
haftaya California dan ermeni dostum geliyor....parasini yonetiyorum....gavuroglu gavur GAVUR gibi zengin ettim seni dedim....gelip opusecegiz....butun Erzurum TURKULERI onda kayitli....turkce...ermenice ve kurtce soylenmis...iraqiyi zeytinyagi icer gibi iciyor...emme ben...ustumden bulldozer gecmis gibi oluyorum...saga sola...one arkaya basiyorum kufuru....kufur ruhumu temizliyor....anamdan dogmus gibi oluyorum...tertemiz ve gunahsiz....rastlarsan oku...devrisi gun ayilinca siliyorum....kufur cok yakisir bana giz....ha ha ha.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
mart ayinda EMLAK COKECEK darken neyi anlatiyorumkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbirlikte okuyun lem....veeee....ceddimiz ne demis....
IKILMIS GOTUN DAVASI OLMAZ....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
lemmmm olum akilli olun lem....
daha acigini yazamam ulen.....PARA KAZANACAGIM BUNDAN.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Emmim, kıymetlim,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlemmmm olum akilli olun lem....
daha acigini yazamam ulen.....PARA KAZANACAGIM BUNDAN.
Etme eyleme deyiver hele.
Yeğenlerini de düşünürsün kıyamazsın skender elinde heder olmasına.
Mart'ta emlâk çökecekse mortgage krizi mi çıkar? Öncesinde hükümet bankalara mı destek oluyor, ön alıyor?
Bu durumda banka g.t mü kazık mı?
Yorum
-
Faiz indirimi bankları coşturacak ve mermi hızı ile 360.00 gelecekse neyden şüphe ediyorsun Kuzu Emmim?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYORUMUM SUYDU.....
ONCE 300 000....DUZELTME YAPMADAN 360 000 E TRANSIT....360 000 DEN 300 000 E DUSUS....VE HAZIRAN SECIMINE 500 000 ENDEKSLE GIRIS...
bu yorumu degistirmedim henuz....
emme....
gotumede nisadir surdum....faiz indirimi yapinca merkez...
bu faiz indirimi sadece bankalara yariyor...merkezden yuzde 13 le para alip yuzde 30 la kredi dagitacaklar....iste 360 000 ve mermi hizi demektir.
Yorum
-
Kazık bankalardaysa diğeri bizde mi? Yok kazık hökümatta ise o zaman diğeri bankalarda mı kuzu ağam.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKAZIK KIMDE....GOT KIMDE...
bankalar bunlardan biri....gangisi....
Yorum

Yorum