HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

erkmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beton yetmez valla sevgili kuzum...
    HA HA HA...nassin bitanem....az yaziyorsun....ozletiyorsun kendini.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

syrphida Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Borsa dax, dow dinlemiyor yükseliyor , akbank kazandığını neredeyse geri aldı. vestl i bugün sattım yüzde 3 kar ile, sattıktan sonra yüzde 1,5 - 2 daha arttı şansa bak ya hu. bu vestel aslında halen ucuz hisselerden. Kar ettim ama henüz param kendi değerinde değil.

HİÇBİR YORUMUM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Hissem yok.
      SN. Kuzu Hoca başta olmak üzere, borsa yükselir mi, düzeltme yapar mı görüşleriniz nedir, teşekkürler.
      YORUMUM SUYDU.....

ONCE 300 000....DUZELTME YAPMADAN 360 000 E TRANSIT....360 000 DEN 300 000 E DUSUS....VE HAZIRAN SECIMINE 500 000 ENDEKSLE GIRIS...

bu yorumu degistirmedim henuz....

emme....

gotumede nisadir surdum....faiz indirimi yapinca merkez...

bu faiz indirimi sadece bankalara yariyor...merkezden yuzde 13 le para alip yuzde 30 la kredi dagitacaklar....iste 360 000 ve mermi hizi demektir.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hayalım
        Tecrübeli
        • 27 Şubat 2009
        • 822

Eee yigitler, primize koliyi hazirlayin bakem. Cunkulem bidene yetmez diyor dinazor, haha. Bilgilerine karsilik olarak degil haaa. Ona olan saygi ve sevginizi gostermek icin. O iraki sisesinde nadide bir balik. Hadi bakem hep bir olup pamuk eller cep e. Kalin hepiniz saglicakla, kazanclica.

Yorum

• ihakki
          Tecrübeli
          • 02 Aralık 2008
          • 709

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          [B][I][U][FONT=Arial Black]

bu faiz indirimi sadece bankalara yariyor...merkezden yuzde 13 le para alip yuzde 30 la kredi dagitacaklar....iste 360 000 ve mermi hizi demektir.
          Kuzum zaten aylardır bankalar yüzde 14 ile para alıp yüzde 30'la kredi veriyorlardı, nitekim bankaların karlarının patladığını gördük.Sormak istediğim; 14 le alıp 30 la verirken sadece 100 baz puan indirim sonrası 13'le alıp 30'la verdiklerinde( ki muhtemelen reis daha düşük faizle kredi vermeleri için bankaları zorlayacak) bu olayı mermi hızına dönüştürür mü?
          YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• aliş0042
            Yeni Üye
            • 23 Mart 2022
            • 10

sn kuzu merhaba ons altın ve dolar hakkında da iki kelam edermisin. teşekkürler.

Yorum

• Misafir

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Kuzum zaten aylardır bankalar yüzde 14 ile para alıp yüzde 30'la kredi veriyorlardı, nitekim bankaların karlarının patladığını gördük.Sormak istediğim; 14 le alıp 30 la verirken sadece 100 baz puan indirim sonrası 13'le alıp 30'la verdiklerinde( ki muhtemelen reis daha düşük faizle kredi vermeleri için bankaları zorlayacak) bu olayı mermi hızına dönüştürür mü?
                KAZIK KIMDE....GOT KIMDE...

bankalar bunlardan biri....gangisi....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

zamanin icinde baska bi zaman varsa...MEKANIN ICINDE BASKA BIR MEKANDA VARDIR....

soru su....

eyyy maldaki...yani ben...hangi zamandayim...ve hangi mekandayim...HOKUMETIN ZAMANI VE MEKANI NEDIR?????/

iste konu bu...KARI ALIP TUYSEMM MI....yogusam...SHORTU CAKIP YATSAM MI...

bunun kararini vermem ucun...ZAMANI...zamanin icindeki hokumetin icad ettigi zamani...mekani...mekanin icinde hokumetin icad ettigi mekani...EYICE INCELEYIP...KAZIK KIMIN ELINDE...KAZIGIN CAKILACAGI GOT KIMDE....tanimlamaliyim...

cunkiii....

hicbirsey yoktan varedilemez...BY KUZU.

birlikte okuyun lem....veeee....ceddimiz ne demis....

IKILMIS GOTUN DAVASI OLMAZ....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Eee yigitler, primize koliyi hazirlayin bakem. Cunkulem bidene yetmez diyor dinazor, haha. Bilgilerine karsilik olarak degil haaa. Ona olan saygi ve sevginizi gostermek icin. O iraki sisesinde nadide bir balik. Hadi bakem hep bir olup pamuk eller cep e. Kalin hepiniz saglicakla, kazanclica.
                    LEM KIZ....

haftaya California dan ermeni dostum geliyor....parasini yonetiyorum....gavuroglu gavur GAVUR gibi zengin ettim seni dedim....gelip opusecegiz....butun Erzurum TURKULERI onda kayitli....turkce...ermenice ve kurtce soylenmis...iraqiyi zeytinyagi icer gibi iciyor...emme ben...ustumden bulldozer gecmis gibi oluyorum...saga sola...one arkaya basiyorum kufuru....kufur ruhumu temizliyor....anamdan dogmus gibi oluyorum...tertemiz ve gunahsiz....rastlarsan oku...devrisi gun ayilinca siliyorum....kufur cok yakisir bana giz....ha ha ha.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

birlikte okuyun lem....veeee....ceddimiz ne demis....

IKILMIS GOTUN DAVASI OLMAZ....
                      mart ayinda EMLAK COKECEK darken neyi anlatiyorum

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

lemmmm olum akilli olun lem....

daha acigini yazamam ulen.....PARA KAZANACAGIM BUNDAN.

Yorum

• Cem2002
                          Katılımcı
                          • 02 Nisan 2019
                          • 176

Banka al
                          Endeks shortla
                          Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir
                          Yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• smartinvestor
                            Tecrübeli
                            • 29 Kasım 2015
                            • 901

lemmmm olum akilli olun lem....

daha acigini yazamam ulen.....PARA KAZANACAGIM BUNDAN.
                            Emmim, kıymetlim,
                            Etme eyleme deyiver hele.
                            Yeğenlerini de düşünürsün kıyamazsın skender elinde heder olmasına.

Mart'ta emlâk çökecekse mortgage krizi mi çıkar? Öncesinde hükümet bankalara mı destek oluyor, ön alıyor?

Bu durumda banka g.t mü kazık mı?

Yorum

• smartinvestor
                              Tecrübeli
                              • 29 Kasım 2015
                              • 901

YORUMUM SUYDU.....

ONCE 300 000....DUZELTME YAPMADAN 360 000 E TRANSIT....360 000 DEN 300 000 E DUSUS....VE HAZIRAN SECIMINE 500 000 ENDEKSLE GIRIS...

bu yorumu degistirmedim henuz....

emme....

gotumede nisadir surdum....faiz indirimi yapinca merkez...

Faiz indirimi bankları coşturacak ve mermi hızı ile 360.00 gelecekse neyden şüphe ediyorsun Kuzu Emmim?

Yorum

• Bayındır
                                Katılımcı
                                • 20 Mart 2022
                                • 75

Kazık bankalardaysa diğeri bizde mi? Yok kazık hökümatta ise o zaman diğeri bankalarda mı kuzu ağam.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information