gundwane Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Geçen seneki gibi olursa zaten bulmaya gerek yok.arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHer dönemde hisse buluruz o sorun değil
Neyi alsan füze
Ki beklentim o yönde.
Geçen seneki pattern e 1-1 benzer hareketler oldu..
Sebepsiz bir şekilde kaldır..
Bir gün yüzde 2 bas oradan yüzde 5 al..
Beklenmedik faiz indirimi..
1-1 aynı gidiyoruz geçen sene ekim aralık ile..
Yorum
-
Şunu da belirtim.
Bu faiz indirimleri birşeylere güvenilerek yapılıyor hiç merak etmeyin.
Hani toplumda geliri belli olup da gelirine uygun olmadık bir şekilde yaşayanlar için " bir akarı var belli" denir ya..
TR bu durumda tastamam..
Yani hiççççç bişi olmaz..
Bellliki bir miktar para girecek ülkeye..
Bunu en tepeden yapmaya çalışacaklar..
Sonra RTE müdahele etmiş gibi gösterip puan toplanacak..
10 un altına faiz indirimi bekliyorum..
REİS hazır batı da faiz artırıyorlar aradaki makası kapamak istiyor mümkün olduğunca..
15 senedir..
Yahu onlarda sıfır bizde 15 20 falan der dururdu..
Şimdi FED 4 e falan çekerse birde 9 a düşürürsek..
ohh mis..
Bu faiz kararına mukabil..
Bazı makro yada kambiyo ile ilgili kararlar da GELEBİLİR..
Not: Petrol bulundu açıklaması da gelebilir..TUPRS daki harekete dikkat ...
Yorum
-
Kaldırdı geliyor borsa..
Bütün BADEM toplarının gümbür gümbür ateşe geçmesini akşam dolardaki + nın en az 2-3-4 katı borsada artı bekliyorum..
Bakalım ne ölceeeeeeeekkk...
Ve BIST 3000 i yaktı..
Yazalım tarihe not düşelim geriye bakar hatırlarız..
Yeni hedef 3200..
Bu faiz kararı olmasa üstü zor derdim diyordum..
Ama şimdi hedef feza artık..
Dimdirek 90 derece ile çıkma potansiyelimiz var..
Yorum
-
Abi BIST de yukarı görünüyor şu anarm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKozaa ipek gurubu burnunu kaldırdı bak borsa noldu olmaz diyenler iyi baksın
Gün içi tuzaklara birşey diyemem.
Yorum
-
bist insede çıksada favori hissemi yazmıştımsmartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi BIST de yukarı görünüyor şu an
Gün içi tuzaklara birşey diyemem.
Yorum
-
Ne dedikse o..2-3 katı doların getirisi kadar yapar min dedik idi..
Dolar 0.80+
xu100 1.7+
xu030 2.30+
Bu saatten sonra borsa anca ve anca YİNE alacakları bi karar bi değişiklik ile falan düşer..
Onu da insider değilsen bilemezsin..
Dimdirek yola devam..
Yarın da gap li açar sürer 1.5 2 arası+ ile kapar..
Yorum
-
Sn Gundwsne paylaşımlarınız için teşekkür ederim
Bugünki faiz indirimi sonrası sizin düşüncenize ( ekim aralık rallisi benzeri bir ralli) katılanlar var.
Fakat piyasa yapıcısı aynı oyunu kuracak mı
Yarın açılış ile orta/uzun vadeli taşıdığım senetleri satacağım ( biri hariç
)
Eğer Sn İzmirli hocanın verdiği 1.74 usd yi geçersek tekrar duruma bakacağim
Tüm forumdaşlara bol kazanç ve sağlık diliyorum
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbele olacak 300 000....endeks ise henuz 80 000 de...
cussss....kafayi siyirmis bu...zaten sarhos hep...ipne bu yaa....
turk hava yollari 50 panginot olacak....kaart 10 iken...
cusss ucmus gene....catlak bu yaw...kuzu iste...gece bekcisi....
bankalar 6 kat cikacak....
cussss atiyor....
oda ne....endeks 300 000....turk hava yollari ucmus...bankalar ucuyor...dolar hala 18 de...herif 18 e furdugu gun bozun mal alin demisti....bu KUZU cok akilli yaw...ipne filan...sarhos filan degil yaw...
ADAM GIBI ADAM ULEN BU KUZU.....
BIR KUZU KLASIGI DAHA IZLIYORSUNUZ...guzel dostlarm...evettt....alttaki yazdigim icin ilk beklentim gerceklesti....bekliyordum ve hazirim...FAIZI INDIRDILER...yani oyunun kurallari bozuldu...oyleyse...YENI KURAL NE....hedef feyza ayvayi cig yer mi....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpek yakinda yeni bir kuzu klasigi daha baslatacagim....herkes cusss...imkansiz diyecek gene....
bunda....
zaman icindeki ZAMAN esas olacak.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sevgili guner....
bi hafta boyunca...gunde 1 mesaj koyabilirsin buraya fazlasi olmasin...onemli bi donusteyiz....ileride sirat koprusu var....gitmege niyetim yok....onu tartisacagim.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum