aliş0042 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Yani evet sosyal medyada ve arkadaşlarımdan çok ısrar edenler var neden yazmiyorsun diye agbi bir kere kazandirirsin agam pasam derler bir kez terste kalırsın ana Avrad söverler paraya ihtiyacım yok şükür hobi amaçlı daha önce de dediğim gibi kuzu yu merak ettiğim den geldim buraya uzun sürede yazmadım kuzunun yazilarini okudum izledim sadece
-
Sn arm46 ecilc ilaç önerin iyiydi ben de daha önce düşünmedim değil, siz de yazınca vestl i küçük bir zararına satıp, ecilc almayı düşündüm ertesi gün ecilc -2,5 görünce almadım, alsaydım vestl in zararını da çıkarıp 3-4 gün içinde çok iyi bir kazancım olurdu, şans, nasip, kısmet. sosyal medyada yüzlerce öneri var, Kuzu hocanın dediği gibi herkesin kendi aklı var, ağlayan ağlama duvarına gider. zahmet olmazsa özelden yazabilirsiniz. teşekkürler.arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYani evet sosyal medyada ve arkadaşlarımdan çok ısrar edenler var neden yazmiyorsun diye agbi bir kere kazandirirsin agam pasam derler bir kez terste kalırsın ana Avrad söverler paraya ihtiyacım yok şükür hobi amaçlı daha önce de dediğim gibi kuzu yu merak ettiğim den geldim buraya uzun sürede yazmadım kuzunun yazilarini okudum izledim sadece
Yorum
-
Ben yazdığım hisselerin genel karakterinide yazarım ve aynen de dediğim gibi hareket ederlerarm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEcilc
Egpro
Sanko
Algyo
Yorum
-
Aynen dediğim gibi iyi piyasada gitmezler borsa kotuyken iyi olurlararm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu yazdıklarımda hedef yüzde 30 50 civarı bu senetler borsa kötü iken iyi olurlar borsa geneli çok iyiyken bunlar gitmez bunu bilin isterim satış yerleri çok soruldu kar sizi nerde tatmin ediyorsa
Yorum
-
iyide kuzu....DOGRU NEDIR...????
yillardir...DOGRU YOKTUR...DOGRU YANSITILANDIR...ODA YALANDIR...
deyip....beynimizi ikip durdun deyyuzzz...DOGRU NEDIR...
DOGRU ZIDDI OLAN YALNISLA VARDIR...biri yoksa oburude yoktur...dogru...CELISKIDIR.
Bu ise...DIALEKTIKTIR.
akil....
aslinda akil yoktur....AKIL INSA EDILIR....
hasstir...akli nasil insa edersin deyyuzz...deme ula....
dersen,
derimki....SUAN AKLINI INSA EDIYORUM....
neyle,
DIALEKTIKLE....
BORSALARDA....AKLI INSA ETMEK...6 AY ILA BIR YIL SURER...
soyledir bu...
TREN...LOKOMOTIF...VE ONU SUREN....
LOKOMOTIFI suren...onu durdururabilir...hizlandirabilir...
ama yolunu degistiremez...
TREN YOLUNDAN CIKAMAZ...O YOL NEREYE GIDIYORSA ORAYA GIDER...ya er...yada gec...
borsalarda ise....
yol...KAPITALIST MODE dur....
bu mode gore....
alman sanayici...almanyayi kapatip...TURKIYEYE GELECEK...ALMAN BORSASINI SATACAK...BIZDEN ALACAK.
niye....
cunki....
DOGRU YOKTUR...DOGRU YANSITILANDIR...by kuzu.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-

Merval..
Koptu gidiyor..
1 ayda nerede ise yüzde 50 yaptı..
Zaten son 4-5 sene içinde yüzde 500 primli idi..
FED faiz artırıyo..Resesyon..covid hortladı..
Hiç bişi umurunda değil..
Bir farkımız yok..
Bu enflasyon bu bilançolar ile borsa düşmez..
YKBNK 10 milyar tl 2. çeyrek bekleniyo..
Yıllık 20 milyar kar demek..
Sermaye 8..
Eski borsası hesabı fiyatı min 20 tl olmalı..
F/K 1 olacak nerede ise..
Yorum
-
Borsa her gün artsa da , 1-2 gün dışında vestl yerinde sayıyor dün ve bugün yüzde 0 , dolar her gün az da olsa artıyor. son yükselişte garanti ve thy aynı fiyatlardaydı 10 bin civarı, şimdi thy 50 bin, garanti 15 bin.
Sizce borsayı fezaya taşıyacak para nerede şu an? (alman veya yabancı hariç)
Yorum
-
Hisse seçimi önemli..syrphida Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBorsa her gün artsa da , 1-2 gün dışında vestl yerinde sayıyor dün ve bugün yüzde 0 , dolar her gün az da olsa artıyor. son yükselişte garanti ve thy aynı fiyatlardaydı 10 bin civarı, şimdi thy 50 bin, garanti 15 bin.
Sizce borsayı fezaya taşıyacak para nerede şu an? (alman veya yabancı hariç)
Zaman zaman 1-2 hisse kudurmuş gibi yükseliyor..
Geçen sene EREGL KRDMD ikilisi idi..
Bu sene HAVA YOLLARI..
Daha evvel TUPRS idi..
Çok fazla bir para ya ihtiyaç duymadan mal devirerek de hacimsiz yükseltmek mümkün..1-2 de fısıltı ile desteklenirse hele..
VESTL i özelinde bilmem takip ettiğim bir senet değil..
AMA
6 ay sürünür bi bakmışsın 1 ayda double yapmış..
Bu her kağıt için geçerli..
Son zamanlarda şakkadanak batırel öncülüğünde bir faiz artışı fısıltısı salınmış piyasaya belli..
Borsa dışında konuştuğum bazı kişilerde faiz artacak diyor..!!!!..İlginç...
Bakalım göreceğizzzz..Bu fısıltıları çıkaran da bademler..
Faiz artışı beklemiyorum..
Olsa olsa KKM faizinde ödenecek meblağyı BANKA üzerine daha fazla yıkmak ve ilgiyi daha fazla çekmek için (zaten deli karlar geliyor bankalarda ve şakkadanak da bankalara yüklenmiş yazısında)
Gösterge+3 olarak olan uygulama gösterge+6 ye evrilebilir mesela..
Alman konusunda kuzu ya katılamayacağım maalesef..Biraz utopik bir beklenti..
Alman sanayici için 1-2 gömlek küçük kalırız biz..
İstediği gibi gir çık yapamayacağı sığ bir piyasa ..
Üstelik uygulanan ekonomik modeller!!! ile parasını kuşa çevirme imkanı da mevcut..
Sonuçda dolar veya euro bazlı endeks rakamları belli..
Yorum
-
Sayın arm46 arkadaşımız öncelikle foruma hoşgeldiniz.Kuzu üniversitesine devam eden tüm dostlarımızla birlikte ben de yazdıklarınızı ilgiyle takip ediyorum.Doğrusu foruma renk kattınız,piyasa ve hisselerle ilgili hedeflerinizi kuzunun da izniyle çekinmeden paylaşabileceğinizi düşünüyorum.Bu forumda kuzuyu takip edenler sizin yazdıklarınızla değil kendi iradesiyle yatırım yapılacağını çok iyi öğrenmiştir.Kuzu'dan öğrendiklerimiz dışında bize bir şeyler katabilirseniz çok memnun oluruz.Öngörülerinizi ve hisselerinizi ilgiyle takip edeceğim ancak merak ettiğim bir şeyi yanıtlarsanız çok memnun olurum,aşağıda size ait iki gönderiden alıntılar var:
arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu piyasadan dayak yiye yiye yasaya yasaya piyasanın öğrencisi olarak öğrendik birşeyler çok detaylı olarak anlatabilirim piyasaları, uzatmim diyorum da çok bilgi yüklü olunca duramıyorumyazdığınıza göre ham olduğunuz ve uzun süre dayak yiye yiye piştiğiniz bu piyasada nasıl oluyorda kuzu gibi bir efsaneyi daha yeni duydunuz? .İnanın merakımdan soruyorum,altında bir art niyet aramayın.arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu topiğide sevdiğim bir ortamda KUZU pirimin adı geçti öyle böyle anlattılar ki Kimmiş lan bu KUZU dedim ben zaten bu piyasalardan dayak yiye yiye hamdım yandım piştim dedim kim benden daha iyi olabilirki dedim benden iyiysede ondanda kendime bir şeyler katarım dedim ve benim burayla olan hikayem böyle.
Başarılı trade'ler dilerim.YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
syrphida Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBorsa her gün artsa da , 1-2 gün dışında vestl yerinde sayıyor dün ve bugün yüzde 0 , dolar her gün az da olsa artıyor. son yükselişte garanti ve thy aynı fiyatlardaydı 10 bin civarı, şimdi thy 50 bin, garanti 15 bin.
Sizce borsayı fezaya taşıyacak para nerede şu an? (alman veya yabancı hariç)Burada kardesimvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster14 mayis 2023 erken secim
Mansur Baba rallisi baslasin.
Mansur Baba aciklandigi gun bu borsa bir daha tutulmaz.
Isc önderliğinde , varlik fonunun sömürdüğü sirketler esliginde korkunc bir ralli bekliyorum
#azkaldi
Mansur adaylığını koydugu gun 500 bin hareketi baslar. Ytd
Yorum
-
Reis Mansuru çiğ çiğ yer seçim sathında..(Zaten AKP nin istediği adayda Mansur)..En çok da İmamoğlundan korkuyorlar..Reis gibi.. DAYI o da..vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster14 mayis 2023 erken secim
Mansur Baba rallisi baslasin.
Mansur Baba aciklandigi gun bu borsa bir daha tutulmaz.
Isc önderliğinde , varlik fonunun sömürdüğü sirketler esliginde korkunc bir ralli bekliyorum
Hiç boşuna hayal kurma..Bunu ilk günden beri diyorum..
Beyefendi adamın Reis karşısında şansı SIFIR..
........................................
OBO ya götürüp tuzak kuracak dedik..
Bu tuzağın zamanlamasını da ustaca FED haftasına getirdi ki zarar katmerli olsun..
Şimdi her türlü koz elinde..
Kaldırıp basabilir..
Basıp fışkırtabilir..
FED faiz artırır.... fışkırtır..
FED 0.75 der..Yurtdışı fışkırır bize basar..
FED 1 der iyice şahinleşir..Her yer göçer..Bizde dolar 18.50 ye giderken tutar ihracat ayağına bizim kileri çizmeye başlar..
Herşey olabilir..
VIOP Oyununda olmamak en iyisi bence..
Yorum
Yorum