türkiye nin yüzkarası çöpelsan
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Yurtdışı bu halde iken 2800 zor görünüyor sanki. Her ne kadar malda olsam da yavaştan short açmaya başladım, süper bono mevzusu çok konuşuluyor, çıktığı an borsa göçer.
Yorum
-
Pandemi ve eski kisa sureli krizler dahil hayatımda dow u ilk kez bu kadar kotu goruyorum resmen ölmüş dow
Sebebi , eski krizlerde fed devreye girip para basip durumu kurtariyordu
Su an bu mumkun degil hatta hizla parayi cekmesi gerekiyor
Fed in yasli beyinsiz memurlari ve bunak biden in para basma olayını asiri abartmasi dow u bitirdi.
Kotu bir gun olacak bistte de bugun de birasi düşmezse bir daha dusmez
Yorum
-
shortlar kapandıvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervob makas 14 bin hala faiz hesabı yapıyorlar
teb in değisik bir oyunu var ben kaçar longları kapattım short daha mantıklı geliyor
bist cok ucuz ama ..............
240 bin altı gömün gitsin olur
Yorum
-
😂 Aynen Vicente makas vadelide palanın kurtarıcısı. Bu arada hiç değişmemişin ona güldüm. Atalar ne güzel demiş. 7 sinde ne isen 70 inde de osun. İnsanda değişime inanmıyorum ben artık.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYurtdışı bu halde iken 2800 zor görünüyor sanki. Her ne kadar malda olsam da yavaştan short açmaya başladım, süper bono mevzusu çok konuşuluyor, çıktığı an borsa göçer.
Piyasaya yine de don biçmemek lazım, hem aşağı hem yukarı yönde.
Yok enflasyonmuş düşmezmiş, yok yerli pala imiş alırmış...
Herşey olabilir....
Aha işte tuttu tuttu altına saldı bugün sonunda. 2300 bile gelse gün içinde, neden denmez. 1500 bile gelir, istediği kadar enflasyon olsun.
Enflasyon borsaya ancak artan kâr ile yarar. Durgunlukta kâr olmazsa, borsaya yarar mı? Bir de zarar olursa?...
Yorum
-
o kadar leş bir borsa ki enflasyonu biraz yansıtsa burası 300 400 bine giderdi fiyatı düzgün artmayan yıl ici sert tokatlar yiyen tr de tek sey hisse senetlerismartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPiyasaya yine de don biçmemek lazım, hem aşağı hem yukarı yönde.
Yok enflasyonmuş düşmezmiş, yok yerli pala imiş alırmış...
Herşey olabilir....
Aha işte tuttu tuttu altına saldı bugün sonunda. 2300 bile gelse gün içinde, neden denmez. 1500 bile gelir, istediği kadar enflasyon olsun.
Enflasyon borsaya ancak artan kâr ile yarar. Durgunlukta kâr olmazsa, borsaya yarar mı? Bir de zarar olursa?...
bu bademler tutuyor hikayesi de tamamen sallamasyon bir sanrı
borsaya pandemiyle beraber yerli ilgisi oldu yabancının malını aldılar
eğer ki mal yabancı da olsa bist su an 100 bin altına düserdi
Yorum
-
2021 sonu bist 230 - 240 arası
5 ay geçmis hala aynı yerde bu 5 ayda millet yediği sopayı kurtarmakla geciyor
5 ay önce fiyatı ayrnı yerde olan tek bir ürün yok tr de bırakın aynı yeri %50 artan bile bedava gibi kalıyor
yıllık % 200 e yakın enflasyona bu vaziyet çok çok kötü
Yorum
Yorum