HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • smartinvestor
    Tecrübeli
    • 29 Kasım 2015
    • 901

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Süper bonu açıklanınca, bugün yarın bekleniyormuş, taban serisi başlar mı? 280.000 başka Mayıs'a kalır mı?

Ya da Kuzu Emminin Mayıs sonu BIST 2800 için tuzak mı longlara ve shorta çekme mi? Mayıs sonu bugün hariç 8 iş günü var. Olursa nasıl bir haber ile olur?

Demek ki Mayıs sonu çok sert olacak, aşağı mı yukarı mı?
    Kuzu Emmim,
    Bu yeni salgın maymun çiçeği midir nedir, nasıl etkiler küresel ve lokal olarak piyasayı? Mayıs'taki hedefine gitmeyen BIST e bu sebep olabilir mi?
    Sanırım yurtdışında ulaştırma sert satış yedi bununla. Ulaştırma öncüsüdür derler.

Yorum

• guner
      Kıdemli
      • 28 Mayıs 2011
      • 4864

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Miting alanına baktığımda malesef kilicdar denen loserin adayligi kesinlesmis görünüyor.
      Turk milletine buyuk gecmis olsun
      Seneye benzini 100 tl uzeri aliriz.
      Tarihin en buyuk 2. Akp lisi kilicdar
      Bir inat uğruna imf ye gitmeyen Erdoğan’dan farklı olarak kılıçdar imf ye giderek 200 milyar dolar anlaşma yaparsa işler başka türlü olabilir.
      Ülkede demokrasi ve adalet durumuda düzelirse yabancı geri gelebilir.
      İşler değişir.
      Yalnız globalde yeni bir 2000 tarzı kriz çıkarsa gelecek senelerde işler yine değişir.
      bu arada ben çillerin 95 te yaptığı hatayla gitmesine sebep olan faiz düşürmeyi
      erdoğan niye yaptı.arkasında ne olduğu 95 te çok açık görülmüştü.anlamış değilim.

Yorum

• guner
        Kıdemli
        • 28 Mayıs 2011
        • 4864

Dow haftalık ve bitcoin haftalık ikiside 150 ma desteğinde.enteresan denk geliş.

Yorum

• Titrettin
          Aktif
          • 20 Aralık 2016
          • 318

2014 seçimlerinde ben arkadaşlarıma beylikdüzünde imamoğlu fark atacak dediğimde bana gülüyorlardı. oysa mhp'li ve diğer sağ seçmen olduğu gibi sandıkta imamoğluna yüklendiler. ayrıca ilçeye yeni taşınanlarda daha çok sol eğilimli idi...

Bu ülkenin gerçekleri var. Kemal bey ne kadar dürüst siyasetçi olsa, ağzında kuşta tutsa seçilemez. muhafazakar sağ seçmenden oy alamaz. mezhep, doğduğu şehir, yaş v.b... çok çok zor. imamoğluda yıprandı o da artık zor. her kesime uzak olmayan bir muhalif aday olmalı. senin benim adayım değil...

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

Cem2002 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Kuzu abi
            Sanırım Rusya konusunda yanıldın. Rusya ukrayna savaşı ile ilgili görüşünün hala arkasinda mısın?
            Rusyanin verdiği kayıpların telafisi yok gibi gözüküyor. Ya kaybettigini kabul edecek ya da nukleer güç kullanacak.
            Bir de hala Moskova'nin batması konusunda yaptığın ilginç yorumun arkasinda mısın
            tabiii arkasindayim cem....

rusya kayip filan vermiyor....hepsi propaganda ve yalan...

normal bi savasta verilen kayiplar ne ise onlari veriyor....

sauna kadar ki sonuclari soyle...

1...avrupa komple batti....

2...rus olan hersey cokecek dediler...ben tersine cikacak dedim....RUS OLANHERSEY FEYZADA SUAN....

3...AVRUPA VE AMRIKI HALKI...soyulacak dedim....petrol ve gaza odedikleri ile gotlerinde el kadar don var...ciplaklar.

4...EURO...0.8 dolara dusecek dedim....dusuyor.

5...TUM PARALAR AMRIKI SILAH SANAYINE AKACAK DEDIM.....akiyor...nato ulkelerini yatirdi ikiyorlar.

6...urus cok zenginlesecek dedim....ZENGINLESIYOR...petrol,gaz,madenler,bugda y,arpa....5 Katina cikacak ve paralar urusa akacak dedim...AKIYOR..

bak....AMRIKIDE...URUSDA para kazaniyorlar....ortalikta donsuz kalmis halklara guluyorlar.
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

turkiyenin en buyuk sansi....MESIH....suan turkiyede ve duzcede yasiyor....

iki buyuk MEHDI miz var....biri mapus daminda...oburu gavuraminda...

tam....10 000 EVLIYAULLAH SEYHIMIZ VAR...alinlari seccede....BADE DAGITIYORLAR....

buna ragmen dolari tutamiyoruz bir turlu...

niye....

cunki....

GAVUR ICADI....
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

ceddimiz....aklini ikeyim derken....

neyi kastedmis diye dusunmek ilazim....

CUNKI....akli ikemezsin....cismani degil....

neyi kastedmis.....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  tabiii arkasindayim cem....

rusya kayip filan vermiyor....hepsi propaganda ve yalan...

normal bi savasta verilen kayiplar ne ise onlari veriyor....

sauna kadar ki sonuclari soyle...

1...avrupa komple batti....

2...rus olan hersey cokecek dediler...ben tersine cikacak dedim....RUS OLANHERSEY FEYZADA SUAN....

3...AVRUPA VE AMRIKI HALKI...soyulacak dedim....petrol ve gaza odedikleri ile gotlerinde el kadar don var...ciplaklar.

4...EURO...0.8 dolara dusecek dedim....dusuyor.

5...TUM PARALAR AMRIKI SILAH SANAYINE AKACAK DEDIM.....akiyor...nato ulkelerini yatirdi ikiyorlar.

6...urus cok zenginlesecek dedim....ZENGINLESIYOR...petrol,gaz,madenler,bugda y,arpa....5 Katina cikacak ve paralar urusa akacak dedim...AKIYOR..

bak....AMRIKIDE...URUSDA para kazaniyorlar....ortalikta donsuz kalmis halklara guluyorlar.
                  isvec ve finlandiya....MERMI HIZIYLA KOSUYORLAR...BIZIDE IKIN BIZIDE IKIN DIYE...

BAK....aklini ikeyim diyesin geliyor....degil mi....ha ha ha

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

sevgiler....TURKUN AKILLI EVLATLARI....

Yorum

• Tuncer
                      Tecrübeli
                      • 03 Mart 2022
                      • 2826

Sayın kuzu mayısta 280 bin hedefi devam ediyor mu hala

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Sayın kuzu mayısta 280 bin hedefi devam ediyor mu hala
                        tuncerim bi onceki yazilarimda yazdim....

hukumetin BELES EV KREDILERI zamanlamayi bozacak dedim....bu paralar muteahhidlere gidecek....onlarda DOLARA binecekler....dedim....61 ci sahifede....buda 280 000 I erteler.

ZAMPARALIK yazilarimda....mecaz kullandim tabii....

Yorum

• dayan
                          Aktif
                          • 05 Ağustos 2011
                          • 382

Emmi Düzce'deki Mehdi aslında tüm insanlık için umut olabilir; ama Tr'deki ortam buna müsait değil.

Kendini ciddiye alan kitlenin arttığını gördükleri anda Mesih kendini kodeste bulur!

Bu topraklarda umut emaresi göremiyorum emmi. Ha diyeceksin ki bütün dünya boka sardı. Nerde var ki umut? onda da haklısın.

Bu arada Rusya Ukrayna savaşı ile ilgili aykırı görüş belirten bir sen varsın bir de Sevan Nişanyan... Sevan'a buranın adresini özelden yolladım. İnşallah okumuştur.

Bu arada Twtter adresin varsa özelden yollarsan çok sevinirim.

Yorum

• vicente
                            Yasaklı
                            • 22 Kasım 2020
                            • 2458

Yakin zamanda bistte feci bir ralli baslauacagini hissediyorum.
                            Hayirdir ins
                            Secim rallisi , gidisini kutlayama baslama rallisi
                            Turk.milletinin %60 i Mansur Yavas in aday olmasini istiyor
                            Sosyal medyada feci bir baski var kilicdar a
                            Bu baskilara kayitsiz kalamayacak , akp ye bir 5 yil daha bu milleti mahkum edemeyecek kilicdar ,herkesin bu baskiyi arttirmasi lazim
                            Rallinin adini Mansur Baba rallisi olarak baslatacagiz.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

dayan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Emmi Düzce'deki Mehdi aslında tüm insanlık için umut olabilir; ama Tr'deki ortam buna müsait değil.

Kendini ciddiye alan kitlenin arttığını gördükleri anda Mesih kendini kodeste bulur!

Bu topraklarda umut emaresi göremiyorum emmi. Ha diyeceksin ki bütün dünya boka sardı. Nerde var ki umut? onda da haklısın.

Bu arada Rusya Ukrayna savaşı ile ilgili aykırı görüş belirten bir sen varsın bir de Sevan Nişanyan... Sevan'a buranın adresini özelden yolladım. İnşallah okumuştur.

Bu arada Twtter adresin varsa özelden yollarsan çok sevinirim.
                              hasan mezarci....imam hatip....ilahiyat....Istanbul muftusu....Istanbul refah milletvekili....ve MESIH...

kendisi ile cok tartismalar yaptim zamaninda....turkiyenin en aydin adamidir.....

milletvekili dokunulmazligi ve hapse tikilisi....REFAH IKTIDARDAIKEN YAPILDI....

refah adami yoketmek istedi....cunki diyordu ki...politikiya katilan din...DIN DEGILDIR....diyordu ki...TURKIYE LAIK DEVLET OLMALIDIR....diyanet isleri baskanliginin oldugu yerde laik devlet yoktur....

yani....adam gercekten MESIH.

BEN ONA ALEVI INANCINI...ve isik insanlarini anlattigimda....bana...eger bunlar dogrusu ise...BEN ALEVIYIM DEMISTI.

milletvekili iken....fesli kadire....INGILIZ SAPKANI CIKAR...oyle konus demisti...casus oldugunu acikca imaa etmisti....

fesli kadirin seyhi nazim kibrisiya...ingilize en ucuza satilmis seyh deyivermisti...

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Yakin zamanda bistte feci bir ralli baslauacagini hissediyorum.
                                Hayirdir ins
                                Secim rallisi , gidisini kutlayama baslama rallisi
                                Turk.milletinin %60 i Mansur Yavas in aday olmasini istiyor
                                Sosyal medyada feci bir baski var kilicdar a
                                Bu baskilara kayitsiz kalamayacak , akp ye bir 5 yil daha bu milleti mahkum edemeyecek kilicdar ,herkesin bu baskiyi arttirmasi lazim
                                Rallinin adini Mansur Baba rallisi olarak baslatacagiz.
                                HER HALK KENDISI NE ISE...ONU SECER....recep tayyip Erdogan...halkin sectigi biri...Aydan gelmedi...

mehdi putin....urus halkinin sectigi biri...oda Aydan gelmedi....

AMRIKI....amrikide demokrasi yok....iki partidede...AMRIKI SILAH SANAYII....ve amriki petrol sirketleri var....secilenler bunlarin adamlari..

CINDE ISE...demokrasi var....herkez kominist parti uyesi...tum halk...bu halk partide yoneticileri seciyor....bir koyde bile yonetici secilenin master degreesi var....EGITILMEMISLER SECILEMEZ....yok oyle belese cullanmak.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information