dava ertelendi
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Enflasyon görece kontrol altına alındığına göre enflasyon korumalı bonu ya da tahvil tekrar gündeme gelebilir.Gecen Bakan Nebati yeni tedbirler gündemimizde demişti. Dolar salabilir mi ? Kkm hesaplarının çözülmesi istenir mi istenmez mi . Biraz belirsizlik var. Dövizde kalınacaksa Euro ya müdahale fazla olmadığından (ihracat geliri nedeniyle belki) Euro daha avantajlı olabilir mi.
Yorum
-
kurun düsüklüğünden yakınılırken doları düsürecek bir ürün cok sacma olur , ihracatçılar dolar yükselmeli diye bağırmaya basladımcevik6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEnflasyon görece kontrol altına alındığına göre enflasyon korumalı bonu ya da tahvil tekrar gündeme gelebilir.Gecen Bakan Nebati yeni tedbirler gündemimizde demişti. Dolar salabilir mi ? Kkm hesaplarının çözülmesi istenir mi istenmez mi . Biraz belirsizlik var. Dövizde kalınacaksa Euro ya müdahale fazla olmadığından (ihracat geliri nedeniyle belki) Euro daha avantajlı olabilir mi.
gerci bunlardan hersey beklenir
Yorum
-
tolga541 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabim iyi uykular.gunaydin usaglar....tripledes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu mışıl mışıl uyurken, kan gövdeyi götürdü
Büyüksün kuzu.
haftalik kapanis ucun fazla dusememisler....4550 den 4450 ye 100 puvan....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
eylul ortasinda 3050 den aldik....2 at sonar kasim ortasinda yuzde 50 kar var.....
2 ay...
kuzu bu kari alir mi....almaz mi....
ALIR TABIIKI....PARA KAZANMAK UCUN BORSADA KUZU....HEDEF FEYZA DEMEK UCUN DEGIL....
bu laflar benim gaciya usaglar....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yoggg daha cikacak....kormusun yaw....
ne....
sen gosterileni goruyorsun ciplak gozunle....bu aklini aliyor...
ben ise...AKILLI PARAYIM....senin gorduklerin yuzunden satmam icipediyor...
o gorduklerin BANA SAT KUZU...daha ne bekliyorsun gavat dedirtiyor.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
adam...EREGLY gibi bir devde...TULUM CIKARIP...gotunu on kurus gibim parlatiyor...sonar TULUMU GIYDIRIYOR....
sanki ihlasta.....ha ha ha....
lemmmm olumm kuzu yermi bele NUMOROLARI.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
TUM BEKLENTILER BITTI....BLANCO DONEMI BITTI....sasa,hektas yapi ivir zivir endekse girdi....BUNDAN SONRA GELECEK HUBARLAR...SATISA BAHANE EDILECEK....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu abikuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTUM BEKLENTILER BITTI....BLANCO DONEMI BITTI....sasa,hektas yapi ivir zivir endekse girdi....BUNDAN SONRA GELECEK HUBARLAR...SATISA BAHANE EDILECEK....
2 hafta önce Abd den aldığım senetler %30 yapti
Sence nasdaq ve nyse ye de satış gelir mi?
Abd pozisyonum çok düşük.
Daha çok fazla alasim varYazdıklarım kendi düşüncelerimdir
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Kendi sesinden Aşık Veysel ile yapılan enfes röportaj.
Rahmetle ve özlemle ...
Yorum
-
alo sahap....
biyir agabeci....
dadas neidiysen eysen...borsa nasil...
eyem agabeci...hedef FEYZA....
SAHAP SAA BIRAZ FEYZANIN MOTORLARINDAN SATAYIM....
SASA 140 PANGINOT...HAVAYOLU 115 PANGINOT...TUP 430 PANGINOT...alirmisin.
agabeci delimiyem ben....kerizmiyem ben...alikmiyam benki...boyle kaartlari bana iteliyorsun.
eeeee.....sahap...borsada hedef ne....
agabeci....once 380 000 bin...tutmazsa...3000...tutmazsa 280 000....
eferim sahap.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
amriki....MAL TOPLANIYOR SUAN CEM....bin ve inme donemindeyiz....5 yil.Cem2002 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu abi
2 hafta önce Abd den aldığım senetler %30 yapti
Sence nasdaq ve nyse ye de satış gelir mi?
Abd pozisyonum çok düşük.
Daha çok fazla alasim varYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum