Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
TOPIK ACTIM HEDEF 300 000 DIYE....DAHA SONRA O TOPIGI HEDEF FEYZA YAPTIM...
bakin planlarim aynen yuruyor....toplam 5 dalga planlamistim....3 dalga sonlarindayiz...
birinci dalga....80 000 den 130 000 e...
ikinci dalga.....130 000 den 250 000 e...
ucuncu dalga.....250 000 den 450 000 e...
2 dalga daha cikacagiz....
GRAFTA.....OLCULER VAR...
son iki dalgayida ver kuzu....
4 cu dalga....4500 den 8000 e...
5 ci ve son dalga....8000 den 13 000 e....
HEDEF FEYZA PLANIMIN SON DALGASI 13 000 DE BITIYOR....BU SU DEMEKTIR...ENDEKS DOLAR BAZLIDA TARIHI ZIRVEZI OLAN 5 DOLAR ENDEKSTE...DOLAR-TL...26 PANGINOT....
VE COK BUYUK BIR COKUS....
TOPIK BASLIGINDA YAZILI BU....ILK 5 YIL...2 YILI DOLDU...3 YIL KALDI...
2 YILDA....80 000 ENDEKSTEN....450 000 ENDEKSE GELDIK....dolar bazlida 1 dolardan MID-POINT OLAN 2.5 DOLARA GELDIK....3 YIL KALDI...5 DOLAR ENDEKSI BU 3 YIL ICINDE OPECEGIZ.
SIZE OLCUYU ANLATTIM...
FIYAT VE ZAMAN....
yuce rebbim.....PARABOLU niye yarattis....unutma....yuce rebbimin konustugu tek dil vardir...
nedir o....
MATEMATIK VE GEOMETRY....bunlarla konusur rebbim...
parabol larla....OLCUYU....zaman ve fiyata donusturur....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
"ben sana akil verdim ki...benim neyi nasil yarattigimi...onun sirlarini ogren ve kullan diye"....
BEN SANA HANGI AYETIMDE...ossuruk abdesti bozar mi bozmaz miyi arastir dedim....
soru... Ilk 2 yilda 2.5 dolar endekse geldi isek...neden kalan 2.5 dolar endeks ucun 3 yil verdin kuzu....sebeb??????
siz cevaplayin.....
PARABOLLAR....VE 4 CU DALGA SONU...UST PARABOL...zamani kaydir....7000 I 8000 goreceksin....
Kasım sonu 5000
Aralık sonu 6000 beklentim var..
Yılbaşından itibaren kredilerin de açılması ile birlikte doların ipini 30 a doğru salmaları lazım gelir..
Seçime kadar götürecek barutları da vardır belki kim bilir..
Ama enflasyonu cidden düşürmeleri lazım gelir bu durumda da..
Doların ipini saldıkları durumda endeks biraz sendelese bile çok çabuk uyum sağlayacaktır..
Seçime 8-10.000 endeks ile girebiliriz bu durumda..
Altın/ons 1500 çevresini bu yıl içinde göreceğini beklediğimden dünya piyasalarına da satış gelmesini bekliyorum
Bu defa bizim piyasamız da ayak uyduracak
Düzeltme için fırsat olur
Usa ile rusya anlaştıysa , bu denkleme göre usa den fetö , şubat ayı gibi ( apo - 1999) Türkiye’ye iade edilebilir
Düzeltmede 1,6/1,7 dolar endeks , sonra double 3,5/3,6 dolar ( sn . Kuzu nun 4. Dalgası)
Bu SASA HEKTS GUBRF 3 lüsü ile bu borsa DÜŞMEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ...
DÜŞEMEZ..
TEMAMDA....
ben cuma gunu 4550 de sattim....suanda da 4550 de...emme benim kaartlar cikmadi....
o ucunu cikarip digger kaartlara gomdukleri asikar....
Kasım sonu 5000
Aralık sonu 6000 beklentim var..
Yılbaşından itibaren kredilerin de açılması ile birlikte doların ipini 30 a doğru salmaları lazım gelir..
Seçime kadar götürecek barutları da vardır belki kim bilir..
Ama enflasyonu cidden düşürmeleri lazım gelir bu durumda da..
Doların ipini saldıkları durumda endeks biraz sendelese bile çok çabuk uyum sağlayacaktır..
Seçime 8-10.000 endeks ile girebiliriz bu durumda..
IKI OYUN TARZI VAR....HEDEF FEYZADA....
1...MALA YAT HIC SATMA 5 YIL BOYUNCA....
2....MALA YAT....DUZELTMENIN GELECEGI DALGA SONUNDA SAT....DIPTEN AYNI KAARTLARI GERI AL....
VIOP ta ipnelik yaptiklari ucun ben bunu sectim....ne yaptim...3700 de sattim...3050 de geri aldim....650 puvan kaptim....4550 de sattim....BUNA ELDE ETTIGIM 650 YI EKLERSEN...NE EDER 5200 EDIYOR...yani ben aslinda 5200 de sattim...
Sasa hektaş gibi 10 hisseyi cikar endeks doğrudan 3000 altında... Bankalari, bitikkom, bitikcell gibi hisseleri çıkarsan 6000 lerde... İlizyon hersey...
Yorum