HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

SERDE....BILIM ADAMLIGI VAR....

OLCUYU....

anlattim usaglar....derin sevgilerimle....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      DAHA MILLET DERIN UYKUDAYKEN....2 YIL ONCE....

ENDEKS 80 000 DE IKEN...

TOPIK ACTIM HEDEF 300 000 DIYE....DAHA SONRA O TOPIGI HEDEF FEYZA YAPTIM...

bakin planlarim aynen yuruyor....toplam 5 dalga planlamistim....3 dalga sonlarindayiz...

birinci dalga....80 000 den 130 000 e...

ikinci dalga.....130 000 den 250 000 e...

ucuncu dalga.....250 000 den 450 000 e...

2 dalga daha cikacagiz....

GRAFTA.....OLCULER VAR...

son iki dalgayida ver kuzu....

4 cu dalga....4500 den 8000 e...

5 ci ve son dalga....8000 den 13 000 e....

HEDEF FEYZA PLANIMIN SON DALGASI 13 000 DE BITIYOR....BU SU DEMEKTIR...ENDEKS DOLAR BAZLIDA TARIHI ZIRVEZI OLAN 5 DOLAR ENDEKSTE...DOLAR-TL...26 PANGINOT....

VE COK BUYUK BIR COKUS....

TOPIK BASLIGINDA YAZILI BU....ILK 5 YIL...2 YILI DOLDU...3 YIL KALDI...

2 YILDA....80 000 ENDEKSTEN....450 000 ENDEKSE GELDIK....dolar bazlida 1 dolardan MID-POINT OLAN 2.5 DOLARA GELDIK....3 YIL KALDI...5 DOLAR ENDEKSI BU 3 YIL ICINDE OPECEGIZ.

SIZE OLCUYU ANLATTIM...

FIYAT VE ZAMAN....

yuce rebbim.....PARABOLU niye yarattis....unutma....yuce rebbimin konustugu tek dil vardir...

nedir o....

MATEMATIK VE GEOMETRY....bunlarla konusur rebbim...

parabol larla....OLCUYU....zaman ve fiyata donusturur....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

"ben sana akil verdim ki...benim neyi nasil yarattigimi...onun sirlarini ogren ve kullan diye"....

BEN SANA HANGI AYETIMDE...ossuruk abdesti bozar mi bozmaz miyi arastir dedim....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

soru... Ilk 2 yilda 2.5 dolar endekse geldi isek...neden kalan 2.5 dolar endeks ucun 3 yil verdin kuzu....sebeb??????

siz cevaplayin.....

Yorum

• vicente
            Yasaklı
            • 22 Kasım 2020
            • 2458

Güç gösterisi bekliyorum yarin eksi açsa da güçlü kapatacaktir.
            Hain saldırıda vefat edenlere başsağlığı diliyorum

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              PARABOLLAR....VE 4 CU DALGA SONU...UST PARABOL...zamani kaydir....7000 I 8000 goreceksin....

Yorum

• hayalım
                Tecrübeli
                • 27 Şubat 2009
                • 822

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                PARABOLLAR....VE 4 CU DALGA SONU...UST PARABOL...zamani kaydir....7000 I 8000 goreceksin....
                Madem gorece idiysek, bess biz niye sattik hamisini. Sabirli olmayi ogrenmek gerek.

Yorum

• gundwane
                  Tecrübeli
                  • 18 Ağustos 2011
                  • 1922

Kuzu...

Bu SASA HEKTS GUBRF 3 lüsü ile bu borsa DÜŞMEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ...
                  DÜŞEMEZ..

Yorum

• gundwane
                    Tecrübeli
                    • 18 Ağustos 2011
                    • 1922

Kasım sonu 5000
                    Aralık sonu 6000 beklentim var..
                    Yılbaşından itibaren kredilerin de açılması ile birlikte doların ipini 30 a doğru salmaları lazım gelir..
                    Seçime kadar götürecek barutları da vardır belki kim bilir..
                    Ama enflasyonu cidden düşürmeleri lazım gelir bu durumda da..

Doların ipini saldıkları durumda endeks biraz sendelese bile çok çabuk uyum sağlayacaktır..
                    Seçime 8-10.000 endeks ile girebiliriz bu durumda..

Yorum

• Hekimoğlu
                      Katılımcı
                      • 14 Haziran 2019
                      • 149

Altın/ons 1500 çevresini bu yıl içinde göreceğini beklediğimden dünya piyasalarına da satış gelmesini bekliyorum
                      Bu defa bizim piyasamız da ayak uyduracak
                      Düzeltme için fırsat olur
                      Usa ile rusya anlaştıysa , bu denkleme göre usa den fetö , şubat ayı gibi ( apo - 1999) Türkiye’ye iade edilebilir
                      Düzeltmede 1,6/1,7 dolar endeks , sonra double 3,5/3,6 dolar ( sn . Kuzu nun 4. Dalgası)

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Madem gorece idiysek, bess biz niye sattik hamisini. Sabirli olmayi ogrenmek gerek.
                        SABIRLI OLALIM.....

Adamin saf ve cok guzel karisi kocasina bugun sinemaya gidecegim diyor...izin istiyor git karicigim diyor.

aksam eve geliyor....anlat bakalim sinema nasildi diyor...

Kadin...sinemaya gittim....yanima bi adam oturdu...lambalar sondu filim basladi...adamin eli bacaklarimda dolasmaya basladi ....

kocasi...du bakalim neler olacak diyor...

Kadin....sinemadan ciktim eve geliyordum baktim arkamda adamda geliyor.....

kocasi....dur bakalim neler olacak...

Kadin....eve girdim...adamda girdi...yorgundum...soyundum yataga girdim...adamda soyundu yataga girdi...

kocasi....dur bakalim neler olacak diyor...

sence....NELER OLACAK KIZ....HA HA HA

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Kuzu...

Bu SASA HEKTS GUBRF 3 lüsü ile bu borsa DÜŞMEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ...
                          DÜŞEMEZ..
                          TEMAMDA....

ben cuma gunu 4550 de sattim....suanda da 4550 de...emme benim kaartlar cikmadi....

o ucunu cikarip digger kaartlara gomdukleri asikar....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Kasım sonu 5000
                            Aralık sonu 6000 beklentim var..
                            Yılbaşından itibaren kredilerin de açılması ile birlikte doların ipini 30 a doğru salmaları lazım gelir..
                            Seçime kadar götürecek barutları da vardır belki kim bilir..
                            Ama enflasyonu cidden düşürmeleri lazım gelir bu durumda da..

Doların ipini saldıkları durumda endeks biraz sendelese bile çok çabuk uyum sağlayacaktır..
                            Seçime 8-10.000 endeks ile girebiliriz bu durumda..
                            IKI OYUN TARZI VAR....HEDEF FEYZADA....

1...MALA YAT HIC SATMA 5 YIL BOYUNCA....

2....MALA YAT....DUZELTMENIN GELECEGI DALGA SONUNDA SAT....DIPTEN AYNI KAARTLARI GERI AL....

VIOP ta ipnelik yaptiklari ucun ben bunu sectim....ne yaptim...3700 de sattim...3050 de geri aldim....650 puvan kaptim....4550 de sattim....BUNA ELDE ETTIGIM 650 YI EKLERSEN...NE EDER 5200 EDIYOR...yani ben aslinda 5200 de sattim...

Yorum

• Tuncer
                              Tecrübeli
                              • 03 Mart 2022
                              • 2826

Kuzu hocam düşüş sert devre kesici bir mumla başlar diye camda dişimi sıkıyorum

Lakin bu adamlar asels bile 30 dan 42 ye kısa sürede götürdü

Bakalım el tetikte ekrandayız nasip artık

Yorum

• Titrettin
                                Aktif
                                • 20 Aralık 2016
                                • 318

Sasa hektaş gibi 10 hisseyi cikar endeks doğrudan 3000 altında... Bankalari, bitikkom, bitikcell gibi hisseleri çıkarsan 6000 lerde... İlizyon hersey...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information