Ereğli daha yeni mallandı tahtacı kuzu hocam dağıtım bencede sürer daha erken
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusaglar....
kasim 15 olmadan cikmak dogru degil diye baski altindayim bizim dinazorlardan....
sizcede kasim 15 I bekliyelim mi.....
dusunceleri su...
eregly,tupras,sasa,thyao....kasim 15 I saglar....ZIRVE...4600
SIZDE GORUSLERINIZI YAZIN....
sevgili dede can, bence de ereğli yeni başladı tüpraş çok durdu onda da bir yükşeliş ve dağıtım beklenebilir. geopolitik risk stabil kalırmı?
Yorum
-
Emmi öncelikle iyi ki varsın... Adamın hasısın... Bir kez daha sevgi ve saygımızı sunmuş olalım öncelikle...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusaglar....
kasim 15 olmadan cikmak dogru degil diye baski altindayim bizim dinazorlardan....
dusunceleri su...
Emmi 4600 imkânsız değil elbette, istese iki günde de yapar, ardı arası %9 ama bilanço beklentileri de bitti bitiyor neden çıksın o kadar. Bence olursa tek sebep BIST çıktıkça spot satıp S açan (vadeli, hisse vadeli ve varantlarda) ky nin artıyor olması olabilir. S ler artış göstermeye devam ediyor ise olabilir yoksa zor gibi..
2200-2400 gelecek ise 3-5 in lafı olmaz bence, dönüşte satış imkânı olur mu bilinmez. 4000 civarı hafifledim, kafam rahat.. gerisi palanın işi.. aşağı gelecek ise üstte istediği gibi oynasın...
Yorum
-
Aşağıdaki marj yukarıdan fazla ise riski temkinli davranarak kısmi çıkıştan faydalanmak daha doğru heleki sizin gibi nokta atışı yapan biri için Buffer gibi bende nakit sevmiyom fırsatlarlarda bitmiyor heleki sizin gibi OTORİTE ler için
Yorum
-
Cumhurbaşkanı adaylarım;
1-Doç.Dr.Cihat Yaycı paşa
2-Prof.Dr.Ersan Şen hoca
Makama yakışırlar.
Siz de adaylarınızı yazın.
Yorum
-
Aktif olarak siyasetin içindeki biri olarak fikrimi belirteyim. Hiç boşu boşuna kafanızı yormayın yeni bazı isimler mi olacak acaba diye. Aday KK kesin. Kazanacağını da ekleyeyim bu arada. Zaten ilk kez iyi parti ile biraraya geldikten sonra Meral hn in cikip ben basbakan adayiyim dediginde kesinlesmisti o iş. Pazarlik boyleydi zaten. KK usa ve londra ziyaretleri bosuna değildi. Kendisi değildi orada esas kişi. F. Öztrak idi. Faik bey hatirlayiniz kemal derviş döneminin (yani aslinda uluslararasi para cevrelerinin) babacan, mehmet simsek gibi chp deki karşiligidir aslinda. S.S. Bökeyi de ekleyin yanına. Bilmem anlatabildim mi...sarısıcak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCumhurbaşkanı adaylarım;
1-Doç.Dr.Cihat Yaycı paşa
2-Prof.Dr.Ersan Şen hoca
Makama yakışırlar.
Siz de adaylarınızı yazın.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
aday kk olduğu gün rte balkon u yıkatırhurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAktif olarak siyasetin içindeki biri olarak fikrimi belirteyim. Hiç boşu boşuna kafanızı yormayın yeni bazı isimler mi olacak acaba diye. Aday KK kesin. Kazanacağını da ekleyeyim bu arada. Zaten ilk kez iyi parti ile biraraya geldikten sonra Meral hn in cikip ben basbakan adayiyim dediginde kesinlesmisti o iş. Pazarlik boyleydi zaten. KK usa ve londra ziyaretleri bosuna değildi. Kendisi değildi orada esas kişi. F. Öztrak idi. Faik bey hatirlayiniz kemal derviş döneminin (yani aslinda uluslararasi para cevrelerinin) babacan, mehmet simsek gibi chp deki karşiligidir aslinda. S.S. Bökeyi de ekleyin yanına. Bilmem anlatabildim mi...
Yorum
-
seçim olmaz..
seçimi kaybetmez..
seçimle gitmez..
Bu birrr...
İkincisi ..
Bu borsa düşecek gibi de durmuyor beyler..ahahahaha
Birisi duruyorsa diğerine biniyorlar..
EREGL mesela sazı eline aldı..
Misal EREGL biraz duralasa TUPRS alabilir..
O duralasa BANKALAR dan zengin kalkışı görebiliriz..
Düşeceğine dair tek sinyal..hiç bi sinyal olmaması..
Yorum
-
-
halk cumakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusaglar....
dusunceleri su...
amiral daha bugün hatta yarın al verecek
senin de dediğin gibi son noktayı koyacaksa 15 i görmekk lazım
Yorum
-
siyaset konuşmayı hiç tasvip etmedim bazı yerlerdehurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAktif olarak siyasetin içindeki biri olarak fikrimi belirteyim. Hiç boşu boşuna kafanızı yormayın yeni bazı isimler mi olacak acaba diye. Aday KK kesin. Kazanacağını da ekleyeyim bu arada. Zaten ilk kez iyi parti ile biraraya geldikten sonra Meral hn in cikip ben basbakan adayiyim dediginde kesinlesmisti o iş. Pazarlik boyleydi zaten. KK usa ve londra ziyaretleri bosuna değildi. Kendisi değildi orada esas kişi. F. Öztrak idi. Faik bey hatirlayiniz kemal derviş döneminin (yani aslinda uluslararasi para cevrelerinin) babacan, mehmet simsek gibi chp deki karşiligidir aslinda. S.S. Bökeyi de ekleyin yanına. Bilmem anlatabildim mi...
borsa olan yerdede ha keza
ama belirteyim ki saha göründüğü gibi değil
kk aday olursa muğla bile düşüşe geçecek eldekileri bile zor tutar
21 yıldır chp ye oy vermiş biri olarak bu seçim vermeyeceğim mesela net.hele kk ya mümkün değil
şahsi görüşümdür polemiğe gerek yok
Yorum
-
,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusaglar....
dusunceleri su...
Yorum
-
TUPRS HEDEF FİYATINI 616.07 TL YE YÜKSELTTİK AL ÖNERİMİZİ DEVAM ETTİRİYORUZ %44 YUKARI amiral yat
Yorum
Yorum