Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
oyleyse 5 yil herb....YORULMA VE TUKENME....IC ISYAN.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
kuzu emmim bu el koyup çevirme işi seçim sonrasına mı kaldı o zaman?
evettt...bu hukemetin niyeti o.....ona gore para saciyor.
KAZANIR KAZANMAZ SECIMI....DOLAR MEVDUATINI OPER...YOKSA BANKALAR BATIYOR...mevduat sahibini batirmak...ekonomi icin iyi...faiz haram...hirsizlik ve yolsuzluk helal...cunki...dinimizde...TALAN ESASTIR.
CIHAT NEDIR....TALANDIR...ISLAMI YAYAN ISE BIR TEK BUDUR...TALAN.
DINIMIZDEN OLMAYANI OLDURMEK...MALINA MULKUNE...KARISINA...KIZINA COKMEK...HELALDIR,,,,islami yayan bu talandi....talan bitti...islamda bitti.
evettt...bu hukemetin niyeti o.....ona gore para saciyor.
KAZANIR KAZANMAZ SECIMI....DOLAR MEVDUATINI OPER...YOKSA BANKALAR BATIYOR...mevduat sahibini batirmak...ekonomi icin iyi...faiz haram...hirsizlik ve yolsuzluk helal...cunki...dinimizde...TALAN ESASTIR.
CIHAT NEDIR....TALANDIR...ISLAMI YAYAN ISE BIR TEK BUDUR...TALAN.
DINIMIZDEN OLMAYANI OLDURMEK...MALINA MULKUNE...KARISINA...KIZINA COKMEK...HELALDIR,,,,islami yayan bu talandi....talan bitti...islamda bitti.
Arjantin bluedollar.net offical dolar 1 dolar 149 ars pesosu informal blue dollar 276. Taşlar yerinde mi değil mi? yerinde değilse kim takar Arjantin borsasını tabiki fezaya gidecek.Haziran 2020 de MERVAL 50 binden 150000 bine gitmiş. Bankalardaki kur da 50 den 150 ye. ...Fakat Resmi olmayan nakit dolar 300 e fırlamış 6 kat.
https://home.treasury.gov/policy-iss...ions/faqs/1082
ABD Hazinesi Mir ödeme sistemiyle Rusya dışında işbirliği yapan finans kurumlarının Rusya'nın yaptırımları delme çabasını destekleme riski taşıdığını ve yaptırıma uğrayabileceğini açıklamış.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://home.treasury.gov/policy-iss...ions/faqs/1082
ABD Hazinesi Mir ödeme sistemiyle Rusya dışında işbirliği yapan finans kurumlarının Rusya'nın yaptırımları delme çabasını destekleme riski taşıdığını ve yaptırıma uğrayabileceğini açıklamış.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bunun haberi sabah erken saatte vardı. geçen haftada amerikalı yetkililer görüşme yaptılar. süpriz bir haber değil.
zaten 3 gündür hepsi taban. ölmüş olan korkar mı...
YUCE REBBIM....hukmunu verdiginde....o hukmu birine uygulatir...
sen cikarda...BEN ALLAH DOSTUYUM DERSEN....seni dogduguna pisman eder...bak fethullah gulen...
sen cikarda....allaha giden yol...BULBUL NACI EFENDI HAZRETLERINDEN GECER DERSEN....seni bite donusturur...
sen cikarda....allah ucun caliyorum....caldiklarimi allah ucun yapiyorum dersen...seni yilana donusturur.
sen sen ol....ALLAHIN YOLUNDAN AYRILMA....
Arkadaşlar burada nasıl bir 4 katlık potansiyel var. Keza amiralde de 3 kat?( Grafiğe göre)
yukarisi 700 000 de....graficten cok tasiyor....cizmedim o bolgeyi...temsili gosterdim....yukari giden ok....ust cizgiyi kestigi yer.
Sn Kuzu hoca herkesin, buraya eklediğiniz resimleri (grafikleri) görebilmesi açısından , resim yüklemen için hizliresim den üyelik aldım, istersen bilgileri özel mesajdan göndereyim.
Yorum