Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Olası bir rusya ukrayna ateşkesi oyun planında herhalde hiç yer almıyor?
o savasi cikaranlar....RUSYADA 30 KUCUK DEVLET YARATMAK UCUN CIKARDILAR....PUTIN GIDECEK...RUSYANIN KENDISI 30 DEVLETE BOLUNECEK.
AMAC BUYDU....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
BU DIPLEDIMI....hersey dipler....bu kaart...ilan edecegim 10 kaartta ki tek banka...bu aslinda banka degil...bir sanayii devi....istirakleri ile...yuzde 30 dustu...ongordugum dusus bankalarda yuzde 40 idi....az kaldi.
BEN ISE 8 DE ALIMDA BEKLIYORUM....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bence bu büyük düşüş değil.
canlanacak ölüm iyiliği gelecek bankalara.
sonrası çöküş olacak..
işc 8.47 de dip bulur burada.sonra ölüm iyiliği işte...yukarıya.14
işte orada kuzuyla ayrişacağız.
bist 4000 de iken
ben 2400
kuzu 7000 diyecek.
işc haftalık
çık sinyali 5 lerde ancak gelir.
işc nin 14----5 yada 6 sına hangi bankalar dayanacak bakalım...
geldiğinde görecez belki 6 lı rakkamlar olacak..
camdan bakinca....ELIPS VE DIKTORGEM...MAKUL GEOMETRILER....IKI ALIMLA....
aslında burada benden başka yorum yapan yok.
banada zor geliyor artık.
sorumlu hissediyorum.huzursuz oluyorum yazdıktan sonra.
en iyisi bende burdakiler gibi sadece kuzuyu izleyeyim.
beğenen çok olursa öyle yapacağım.
SECIMDEN SONRAYA KADAR KI FIYATLAR YELPAZESI........
CAM....
AMIRAL...
BU IKISINDE.....uygun alimla 3 ila 4 kat cikis cok rahat....amiral 3...sise 4 kat.
LONG CAK DEMEK O....saat 11 de dip olusur ve doner...izahini bile verdim lem....long actin ve hala elindeyse....yarin saat 11 de...longu kappa short ac.
niye saat 11....
piyasa yapici....saat 11 de gunun destegi veya direncini olusturur ....piyasa volatile iken....ve oyle.
FUR-KAC NEDIR...bir short...bir long demektir.
vincente...ne dedigimi anlamis ve geregini yapmis zaten...yuzde 4 ekside....
saat 11 de longu kapatip short actin ise....bugun mutlaka shortu kappa...
Kuzu Üstad enflasyon ile faiz arasındaki makas ABD'de artıyor. Bu negatif faiz durumunda altın gümüş gibi emtianın yükselmesi gerekmez mi? Enflasyon yüksek çıkınca faiz artışı hızlanacak diye bir algı var ama faiz artışı hızlansa bile enflasyon faizin çok üzerinde kalmaya devam edecek. İnsanlar bunu görmüyor mu?
Yorum