Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
diğer köydeki adam tebrik ediyor baska yerden burda ki adam yazma dıo
yazma demedim git vob topiğinde yaz
sayfa aç
bak izmirli hoca var bu sitede biz okuruz sende oku sende aç topik isteyen akusun
radyolog hocam var bak sabah endeks 345 e gidiyor dedi koza dedi bak sende oku isteyen okuyor aç topik yaz
sen burda kendi işlemlerini yazarsan herkes yazsın çizsin
olurmu
16 ağustos saat 3 gibi rus devlet ajansı s400 haberi ile dakikalar icinde çöken borsa saat 5 e doğru bademlerin bu haberi yalanlamasıyla büyük ralliye basladı tam o saatlerde çok büyük servet değisimi yaptılar göcen borsaya bir anda belirsiz para girdi halk vakıf ondan sonra uçtu
O HABER İLE 1 SAAT İCİNDE YALANLANMASI BÜYÜK BİR organize işti
Aynısı kasım 2021 de RTE öldü haberi ile yaptılar idi..
Yalnız giren para RUS parası değil..
RUS parası olsa bugün ne alaka..Bütün BADEM KAĞITLARI zıplarken bütün bankalar taban..
Buram buram BADEM parası kokuyor ortalık vicente..
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
1...3 is gununde duzeltme biter...silkeleme bu...transit 400 000...
2...5 is gununde duzeltme 300 000.....transit 400 000....
3...1 ay duzeltme 260 ila 240 000 e dogru....ve transit 400 000....
hangisi olacak....hala dusunuyorum....
not 1...hedef dolar 14 e nasil basilirla ilgili....1 ci buna yetmez...260 000 e inip....hedef 360 000 der...ve gelin borsaya derlerse....halk borsaya gelir dolara gitmez....cunki borsada 360 000 tepesi var artik..
Not 2....mevcut dolar mevduatindan dolari sattirip...bu parayi borsaya cekmekte hedefleri....
Not 3....ne yap ne et...halki borsaya cek....
halk nerede gelir borsaya....ORASI DIPTIR.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
yazma demedim git vob topiğinde yaz
sayfa aç
bak izmirli hoca var bu sitede biz okuruz sende oku sende aç topik isteyen akusun
radyolog hocam var bak sabah endeks 345 e gidiyor dedi koza dedi bak sende oku isteyen okuyor aç topik yaz
sen burda kendi işlemlerini yazarsan herkes yazsın çizsin
olurmu
Katılıyorum size...lütfen sevgili vicente daha az ve öz yazalım...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen katılıyorum.. daha öncede istemiyorsanız yazmam diyenler bir şekilde geri dönüyor. Bence kendi topicine sahip çıkmayanlar, kimse gelmiyor diyip gelip burayı kirletmesin. Biz nasılki kuzuyu kaybettiğimizde arayıp buluyorsak, istersek sizi de arar buluruz.
Yorum