Sayin kuzu pirimiz turizm kağitlari ile ilgili mart ayi için daha önce alim yapilabilir demiştiniz..konjekürel ve geopolitik gelişmelrden sonra bu tavsiyenizden vazgeçtiniz mi acaba sevgiyle kalin...
efettttt....GENE KONDU DURNALAR.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
lem bu ne kadar guzel bir yazi....hsynkzmz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPirimiz kuzu abimiz büyük dadaşimiz inan tüm samimiyetimle yaziyorum bunlari... Senin sayen de çook para kazandim vioptan...artik hisselere girip uzun vade bekleyeceğim..allah razi olsun senden... Karşiliksiz sevdin bizleri hep verdin hep verdin ne kadar teşekkür etsek azdir....iyiki varsin pirimiz...allahim sana , çocuklarina ve eşine sağlik ve huzurlu bir hayat nasip etsin pardon unutmuşum birde bol para nasip etsin...
OMRUMUN UZUN YOLU....gecip gitsem halkima dogru....
dedim....ve gittim....ondan ciktim....ona dondum....
yazdim....yazdim...yazdim....bikmadan...usanmadan. ...
bana verdigini....ONA GERI VERDIM...
BIR ZEVKTI....BIR SEREFTI....ONA HIZMET....
gafil gezme saskin bir gun olursun....
SOYLEYEN DILLERIN SOYLEMEZ OLUR...
soylediklerinle anilirsin....ve oteye onlari goturursun....HAKKA YURURKEN.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Satılmış kalemşörlerle arandaki tek farkta bu pirim seni PİRİMİZ YAPANDA Buydu zaten karşılıksız halkına bilgileri vermen Rabbim sağlıklı sıhatli uzun ömür versin sen ve ailene...
Yorum
-
Emmi bilmiyorum hisse sormak buradan sana ayıp olur mu yada bi kuzu kuralı varmıdır ama dikkatimi çeken bi hisse oldu senin mantığınla bakmaya başlayınca. https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...7f406a56e05eef Hisse geri alım açıkladı turizm sektöründe ve de 3 liradan geri alım yapacaklarını söylüyorlar yani bariz ben düşecem diyor nereden toplamak mantıklı olur bu kaardı diye emmime bi sorayım dedim bi kusurum olduysa affolaGüneşi bir kuvvet karartır mı hiç
Allah sevmediğini yaratır mı hiç
İnsan olan insan darıltır mı hiç
Haksızlık haksızın yüzünden olur...
Yorum
-
saygıdeğer pirim kripto piyasasıyla ilgili beklentiniz nasıl bitkoin alım bölgesi için neresi uygun olabilir...??
Yorum
-
Bunların arkada kalmaması lazım. Forumun ilk mesajı...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteructular....uctular....ve kondular.....
DURNA GUSLARI....biri dolar 16 panginota kondu....oburu borsa...ben 300 000 e konacak dedim emme...kondugu yer burasi...230 000 diyelim yuvarlak....
borsa 300 000 e gidecek...emme ben dolar durnasindan inmem ve borsaya binmem demistim....
eyi ettim....dolar durnasi cok yuksekten uctu....1.7 tl den...16 tl ye geldi...YARISINDAN SIMDILERDE....OBUR YARISINDAN ISE MARTTA INMEM ILAZIM....
hisabima gore borsa suan 15 000 dolar endekste....bu 10 000 dolar endekse...euro-dolar=1 e...
inmek mecburiyetindeler....bunu hicbirsey durduramaz....
incik...bendeniz....bi dedigim gerceklestimi...onu hemen terkederim....AHALI o terkettigimi yana done tartisirken....BEN KANATLANIR UCARIM....
GOKTEN....gus bakisi turkiyeye bakarim....
asgari ucret ve digger ucretlerin ikiye katladigini....bunu TURK OLIGARGIN odeyecegini...
KAPITAL +ISGUCU=uretim mekanizmasinda....
yukselen isgucu maliyeti ile birlikte KAPITALINDA yukselecegini gorurum....tedarik zincirlerindeki kopus ve etkileri ile....URETIM MEKANIZMASINDA...TOPLAM FAKTOR VERIMLILIGININ SIFIRIN ALTINA DUSECEGINIDE GORUYORUM...
DOLARLARIMI GETIRIP BOZSAM....NE ALIRIM....
bi kerem...MART AYINDA....BORSA 10 000 DOLAR ENDEKSE GOCECEK...MARTTA BORSA ALABILIRIM...AGUSTOSTA...EMLAK GOCECEK....aralikta emlak alabilirim....
HIMMMM.....sari gaci...bu fahise bir an once dusmeli...1600..e...
powel....dalyarakta bi duduk var otturemiyor....oturse...sari giz aninda E-5 de...ve euro-dolar 1...
sasirtirlarmi....yogusam euro-dolar once 1....sari fahise sonra 1600 mu....
ahhhh ah....mao nun cekik gozlu sari picleri....neyin pesindeler...birden ve anidenin mi...corono verusu...bu sari ciyanlar yaymisti...
yoggg...bunlar yuzunden dusuncelerini bugulandirma guzu.......::[AZİNA]::...
Yorum
-
KUZU ABİ İYİ AKŞAMLAR KAFAMA TAKILAN BİR KAÇ SORU VAR BİRİNCİSİ
- AB nin önemini anlar
- ABD yakınlaşır
- Rusya ithalatı ve dünyaya açılımı den olur
- Rus oligark sermaye gelir
- Ukraynanın imarı
- Ukraynanın teknolojisi(jet motoru)
- turizm tavan yapar mı
- Suriyede avantaj sağlar
birde yakın vade vıop ta teb 177 bin kontrat longda küçük yatırımcı savaş muhabbetine short tarafında yani sizin deyiminizle müşteri short tarafında burası nasıl olacak bir yol haritası daha alabilirsek memnun oluruz abi.
Yorum
-
BİRDE BÖYLE BİR HABER VAR.
Uluslararası Para Fonu (IMF) cumartesi günü yaptığı açıklamada Rusya'nın Ukrayna'da başlattığı işgal hareketi ve devamında gelen yaptırımların küresel ekonomiye "ciddi etkileri olacağı" konusunda uyarıda bulundu:
"Şu an durum stabil değil ve genel görünüm olağandışı şekilde belirsiz. Durumun şu anda bile çok ciddi ekonomik sonuçlar yarattığı gözüküyor. Eğer çatışmalar şiddetlenirse ekonomik zarar çok daha yıkıcı olacaktır."
Açıklamada, enerji ve ticari mal fiyatlarının çok arttığı, enflasyonun birçok ülkede yükseldiği bilgisine de yer verildi. Rusya'ya yönelik yaptırımların da tüm bu gelişmeler üzerine çok daha geniş çapta sonuçlar yaratacağı ifade edildi.
IMF, isim vermeden, Ukrayna ve Rusya'yla yakın ekonomik ilişkileri bulunan ülkelerin özellikle bu durumdan çok ağır şekilde etkileneceğini; bu ülkelerde bazı ürünlerin bulunamayacağını, arz dengesinde sorunlar yaşanacağını belirtti.
Tüm bunlara Avrupa'ya doğru yaşanan göçmen akını da eklenince, IMF'ye göre, savaşın küresel etkileri daha sert hissedilecek.
IMF'nin yönetim kurulu cuma günü bir araya gelerek savaşın ekonomik etkilerini görüşmüştü. Gelecek hafta da bir toplantı yapması beklenen kurul, Ukrayna'nın 1,4 milyar dolarlık acil durum yardımı talebini de görüşecek.
Yorum

Yorum