efettttt....GENE KONDU DURNALAR.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

adana esrafindan....wise man efendiye....

ula hala rusyadamisin gavat....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

rust Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Pirim saygılar...

Amerika savunma sanayisi için uçuşa geçecek demiştiniz. Dowda herhangi bir düşüş bekliyor musunuz? Alım için erken mi?
      bize gelen bilgi....NATO ulkelerine 200 milyar dolar silah satacaklar....bence yerles....biz yerlestik....

NATO ulkeleri....YENI KOLONILER....bu ukrayna isi....temamen bu kolonileri terbiye etmek.....ve silah satmaktir.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kelmiker
        Tecrübeli
        • 02 Aralık 2008
        • 554

Dolar ve altın hakkında ne düşünüyorsunuz sayın kuzu,

Yorum

• e.yegen
          Tecrübeli
          • 05 Mart 2009
          • 530

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          ben caktim kurallarim geregi yuzde 6 tepti....EXTREEM....

YARIN YUZDE 5 EKSI ACABILIR....DISRUPTIVE BEHAVIOR GEREGI....

FUR-KAC tayiz....marta kadar....sonar hedef 300 000 topigine gececegiz....MAL ALACAGIZ...

BABO ile actigimiz altun furus topiginde demistim ki....martta yeni dip olacak....ve sonar hedef feyza...aynen dedigim oldu...babo yu SUNNET ettim....kokunden kesti sunnetci....IGDIC ARTIK GAVAT....HA HA HA
          Martta 1520 mı görülecek yoksa bu dip yaz aylarını bulurum kuzu başkan

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

President Volodymyr Zelenskyy,bir HAZAR TURKU...yahudi...

SLAV degil....ukraynalilar ruslar gibi...SLAVLAR....

dun....

TURK GIBIM DAVRANDI....

amriki....kievi bosalt ve gel dedi....

o ise....Osman pasa gibi....

DINYEPER NEHRI AKMAM DIYOR....SANI BUYUK ZELENZKY PASA PLEVNEDEN CIKMAM DIYOR...DEDI...ve amrikiyi sasirtti.

TURK OLDUGUNU KANITLADI....

sikinti ise su....URUS ORDUSU DA TURK KAYNIYOR....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Dolar ve altın hakkında ne düşünüyorsunuz sayın kuzu,
              Daha once yazdim bunu....ukrayna....ikisey....NATO ulkelerine silah satmak...DOLARI DEGERLENDIRMEK...

DOLAR DEGERLENIRSE....AMRIKILILER...dunyadan satinaldiklari herseye daha az dolar oderler....dunyalilar....amrikiden satinaldiklari herseye daha cok yerli para oderler...SILAH GIBI...

bununla....helikopterlerle dunya yuzeyine sactiklari dolarlar geri toplanir....2008 den beri sactilar dolarlari...

dolar degerlendimi ne olur....ALTUN TARRAGIMI YER....ULKELER ALTUN SATIP DOLAR BULACAK....petrol icin....gaz icin....bugday ucun....ucude rusyada ve ukraynada...ekmek ve bagli gida fiyatlari ucar....bugdayi avrupa ve turkiye bunlardan aliyor...

size sunu ogretmeye calistim hep.....

INFORMATION....VE...MISINFORMATION....

INFORMATION....gercek bilgi...dogru...hicbirzaman ortalikta gozukmez....

ortalikta konusulan ve tartisilan hersey....misinformationdur

sense....bunlara bakip....GERCEK INFORMATION I bulmalisin....

alevi TURK inanci....BUNU ESAS ALIR....adi....ZAHIRI(gorunen)...ve...BATINI(saklanan)

HICBIRSEY GORUNDUGU GIBI DEEL DIR....by kuzu...bir alevi turk DEDESI...

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Martta 1520 mı görülecek yoksa bu dip yaz aylarını bulurum kuzu başkan
                YUKARIDA KELMIKER KARDESIME yazdiklarima bagli....onlar gerceklesecek ki....dip olussun...

grafini kodum....bir ay gerilere bak...UKRAYNA SAVASI VE SEBEBLERINI YAZDIM ORADA...ya 152 000 de dip....yada 105 000 de....dolar bazli endekste....0.8 de....bunu taaa 2013 de vermistim....endeks 5 dolarken...0.8 e dusececegiz demistim...dolar-tl 13.5 ta sabitlenirse...

cunki dunya....BASKA TURLU YONETILEMEZ I esas almistim...KAPITAL TRANSFERI....TALAN ICABI....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

information ve misinformation....

bati....rusyaya yaptirim kararlari aldi....

information....saklanan....eger RUSYA batiya yaptirim kararlari alir ve uygularsa...BATI COKER....iste bu BILGIDIR....iste bu...152 000 veya 105 000 dir.

tum rusya cografyasinda....ukrayna...Belarus...Georgia...Arm enia...kazak,kirgiz,ozbek,turkmen VE RUSYA COGRAFYASINDA...tonal bati sirketi ve trillonca dolar var...

iste bu...NOHUTU KIZGIN SAC USTUNDE HOPPULATIR...VE ONU LEBLEBI yapar...hemide corum leblebisi..

dimagki ne yapacan TURKUN ASIL EVLADI....bilgiyi bulacaksin....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

BORSALARDA....MISINFORMATION ARACLARI iki tanedir...

birincisi...ARACI KURUMLAR....

ikincisi....TEKNIK ANALIZCILER....

BU IKISEY...MISINFORMATION POMPALARLAR....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

MEHDIYI BEKLIYENLERE....

2008 DEN BERI DIYORUMKI....

usaglar....

MEHDI GELDI....ortodoks hiristiyanlar ve sii musulmanlarin MEHDISI...geldi demistim....

DECCALLA herbe girisicek....ve deccali mahvedecek demistim....

bu....MEHDI....VILADEMIR VILADEMIROVIC PUTINDIR...demistim....

ukraynaya hakim olunca....

deccale diyecek ki.....SENIN...SENIN SIRKETLERININ....TUM MALLARINA EL KOYUYORUM....SANA PETROL...DOGAL GAZ...BUGDAYI KESIYORUM....

cunki sen....

BUYUK RUS IMPARATORLUGU CARINA....YAPTIRIM UYGULADIN....BENDE SANA UYGULUYORUM.

Yorum

• e.yegen
                        Tecrübeli
                        • 05 Mart 2009
                        • 530

Swap sistemin den çıkarırsa batı AB batar Putin affetmez Ukrayna girmisken alacağı ni alır gıda ve petrol elinde batı biter AB sadece lafta.Biz de zaten çöküş kaçınılmaz..

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Swap sistemin den çıkarırsa batı AB batar Putin affetmez Ukrayna girmisken alacağı ni alır gıda ve petrol elinde batı biter AB sadece lafta.Biz de zaten çöküş kaçınılmaz..
                          aynen oyle....

havanda su dovuyorlar kerizzler...LIDER FILAN YOK...hepsi laf ebesi nufus memurlari.....karsilarinda ise....koskoca MEHDI PUTIN....ha ha ha....hergun kiciyla guluyor bunlara....

adam gitti cinle anlasti....tum petrolunu....tum gazini...tum bugdayini cine verse....BUNLAR CINE YETMIYOR....IRANDA SART...ikisi cini ancak doyuruyor...

eeee INDIA da var kuyrukta....birlesmis milletlerde uc ulke absent ti....cin...india...uae...

Yorum

• greenspan41
                            Aktif
                            • 30 Nisan 2009
                            • 327

https://www.nytimes.com/2018/04/03/o...ng-russia.html
                            2018 new york times. Putin bir CIA ajanı mı? Rusya 110 Milyar$ Ptrol 70 Milyar Usd gaz satıyor yılda. İsrail Denizde çok büyük bir gaz rezervi buldu iyide kime satacabilecek bu gazı? Kimin Sanayiisiyi var ki bu kadar gaz tüketecek avrupada. ABD de Shale gaz KAYA GAZI mevcut onunda pazar bulması lazım. Almanlar Kuzey akım 2 ile tamamen URUS tan alacaktı gazı. Kartlar yeniden dağıtılıyor. Amerika Putinin bu hamlesi ile 1- NATO yu yeniden ayağa kaldırdı. 2-2 haftada Avrupaya 30 Milyar$ lık silah sattı ve artarak devam edecek. 3- KAYA GAZI Pazarını inanılmaz genişletmiş oldu. New york Times in makalesini destekler nitelikte. Adam diyorki Makalede Microsaoft un bir yılda aldığı patenti Tüm RUSYA alamıyor. Yani Putin RUSYA yı Petrol ve Gaz a bağımlı hale getirdi. saygılar Kuzu...

Yorum

• ÇOLAKOĞLU
                              Katılımcı
                              • 07 Mart 2016
                              • 188

artık satta ıyıkı yarı nakıte gectık
                              para gıder gelır bu saatden sonra kötü haber ardı arkasına gelıcek ve endeks yeter düşemıyorum artık dıyecek
                              kuzu dayıma gore bu ya 152 -105 keske olsa..
                              kagıtlar zebil olur
                              ben kafama göre gunluk ıslem yapmaya karar verdım canım ne zaman isterse..,

Yorum

• Cem2002
                                Katılımcı
                                • 02 Nisan 2019
                                • 176

Mehdi sahte çıktı.

Swift, sahte mehdinin içinden geçti.
                                Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir
                                Yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

Working...
                                X