efettttt....GENE KONDU DURNALAR.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • steve_harris
    Katılımcı
    • 11 Ocak 2019
    • 152

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    HEDEF 300 000 UCUN....mart basinda hareket basliyacak demistim....TESTERE tarzi silkelemelerden sonra....

bazi sirketler varki....simdiden agir agir yerlesmek icipeder....basta TURIZM.

DIGER BAZILARIDA VAR....bunlari arap sermaye alacak....birde rus oligargin alacaklari var....

bazilari ise....birlesecekler....biri digerini satinalacak.....

yani....dersini iyi calis oyle al diyorum.
    Kuzu Ağabey,

Öncelikle tebrikler.

TURIZM basta olmak üzere demişsin burdan THYAO, PGSUS, TAVHL, dışında GLYHO mu anlamalıyız?

Ayrıca şirket ismi vermek istemezsen bile, sektör olarak ufan dokundurursan en azından araştırmamızı daraltırız.

Yorum

• hayalım
      Tecrübeli
      • 27 Şubat 2009
      • 822

KALBIMI KIRDIN KIZ....YASLANDIKCA rafine oluyorsun....cekici oluyorsun....sana bayiliyorum deyipte GIZEMLI...lafini kullanman icipederdi....ha ha ha

dunya seninle guzel bitanem....
      Can kuzu, kirdiysam ozur dilerim. Bilmiyorum buyuk asiklar duygusal mi oluyor nedir. SENI VE GIZEMINE VEDE ENERGINE BAYILIYORUM.

Yorum

• ÇOLAKOĞLU
        Katılımcı
        • 07 Mart 2016
        • 188

23 ho altı sort demıstım bugunde benı tastık ettı Şimdi beklenen 11 ho üsten 23 kesmesı boylece düşüs kesınleşecek öde yandan 53 ho ortalama destek vazıfesı var bu ortalamalar bır toplanırsa o zaman bır daha bakarız...

Yorum

• greenspan41
          Aktif
          • 30 Nisan 2009
          • 327

Eğer Rusya uluslararası ödeme sistemi olan SWIFT'den men edilirse, Rusya da Avrupa’yı Rus doğal gazından ve petrolünden men eder.

— Rusya Federasyon Konseyi | TACC
          RUSYA'da REZERVİN 500 Ü DOLAR 130 U ALTIN.

Yorum

• greenspan41
            Aktif
            • 30 Nisan 2009
            • 327

Dünyanın En büyük 2. Gaz İhracatçısı ABD dir. "LAN nasıl " ABD suuddan da Büyük Petrol İhracatçısıdır. Bak Venezuella En büyük Petrol rezerve sahip ülke ABD ambargosundan dolayı taş devrini yaşıyor. 1 dolara krallar gibi yaşıyorsun.
            ABD nin NSA (natinol Security Agency) nin ikaros isimli Yapay Zeka Yıkıcı Finans Robotu ilk olarak Venezuella da denendi sonuçlar ortada. ikincisi Doğu Avrupa orta Asya Satıhlarına kanat açacak....

Yorum

• Furki49
              Katılımcı
              • 02 Mayıs 2020
              • 101

Kuzu bu coinler ile ilgili düşüncen nedir ��
              Güneşi bir kuvvet karartır mı hiç
              Allah sevmediğini yaratır mı hiç
              İnsan olan insan darıltır mı hiç
              Haksızlık haksızın yüzünden olur...

Yorum

• guner
                Kıdemli
                • 28 Mayıs 2011
                • 4864

Borsalar desteklerinde Ukrayna haberi bekliyor.

Yorum

• hayalım
                  Tecrübeli
                  • 27 Şubat 2009
                  • 822

What happened to the topic's master? I hope someone didn't squeeze to his 2 kilo's. Maybe Babo attack him, lol.

Yorum

• hayalım
                    Tecrübeli
                    • 27 Şubat 2009
                    • 822

Sahitlerin anlatigina gore, Babo korkudan kirvenin kucagindan (Makarios) can havliyle kurtulup ustura elide olan sunetciye (kuzu) saldirmis. Hafif yollu arbade olmus, zaiyat yok. Babo simdilik kurtulmus.

Yorum

• hayalım
                      Tecrübeli
                      • 27 Şubat 2009
                      • 822

Galiba sunnet cocugu kirve ile bir olup Sunnetciyi halletmisler ki sunetci hala kendine gelememis. Sabredin usaglar bir gozu acilir gibi olmus, ibibikler oter otmez burda sizlerle olacak.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

HEDEF 300 000 UCUN....mart basinda hareket basliyacak demistim....TESTERE tarzi silkelemelerden sonra....

bazi sirketler varki....simdiden agir agir yerlesmek icipeder....basta TURIZM.

DIGER BAZILARIDA VAR....bunlari arap sermaye alacak....birde rus oligargin alacaklari var....

bazilari ise....birlesecekler....biri digerini satinalacak.....

yani....dersini iyi calis oyle al diyorum.

yukarida yazdim....TESTERE TARZI....sikici seanslarla MARTI OPERIZ DIYE....

O YUZDEN yazmiyorum....
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Sahitlerin anlatigina gore, Babo korkudan kirvenin kucagindan (Makarios) can havliyle kurtulup ustura elide olan sunetciye (kuzu) saldirmis. Hafif yollu arbade olmus, zaiyat yok. Babo simdilik kurtulmus.
                          NE KURTULMASI KIZ...kestik....sunnet oldu....simdi yaralarini yaliyor deyyus....

MAKARIOS....kendi elleriyle getirdi....kes bununkini....NE DIYORSA TERSI OLUYOR....dedi...

benimkini kesme...zaten minnacik...suanda bile bi poha yaramiyor deyince...onu bagisladim...zaten kor...acidim kiz.
                          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

İkilik kinini içimden atıp

Özde ben bir insan olmaya geldim

Taht kuralı ariflerin gönlüne

Sözde ben bir insan olmaya geldim

Serimi meydana koymaya geldim

usaglar....

sizce ben bunlari yapabildim mi....yogusam EGOMUN kolesi olup....ben ossurup...ben mi kokladim...

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              What happened to the topic's master? I hope someone didn't squeeze to his 2 kilo's. Maybe Babo attack him, lol.
                              moshe ile bu gacilardan kurtulma planlari yapiyoruz....

yaslandikca....kafayi siyiriyoruz giz....

BILMEM TECELLI MI YOKSA KADER MI....

BIZI BU VEFASIZ YARLERE YAZMISLAR...

YAZANLAR....Leyla ile mecnun kitaplarini....

moshe ile beni....ULUZGARA YAZMISLAR GIZ...

konu basit....bunlar bizim COVID e yenilip...oteki tarafa yaylanacagimiza yuzde 1500 inanmislar...

bizi COVID I yenince....sasirdilar....YEDI CANLI BUNLAR DEMEYE BASLADILAR....

moshede....bize bulasan covid mikroplari...DISI COVIDLERDI...bize asik oldular...bize tapiyorlar...

deyince....kiyamet kopuyo....DISI COVIDLERI...kiskaniyorlar....bizi altatiyorsunuz diyorlar...ha ha ha.

ustune alinma emme....BU GACI MILLETI KAFADAN KONTAK GIZ....HA HA HA

Yorum

• smartinvestor
                                Tecrübeli
                                • 29 Kasım 2015
                                • 901

İkilik kinini içimden atıp

Özde ben bir insan olmaya geldim

Taht kuralı ariflerin gönlüne

Sözde ben bir insan olmaya geldim

Serimi meydana koymaya geldim

usaglar....

sizce ben bunlari yapabildim mi....yogusam EGOMUN kolesi olup....ben ossurup...ben mi kokladim...
                                Kuzu Emmi,
                                Bu alemin kralısın, Pirisin.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information