İngiltere Ukrayna ve Polonya 3 lu ittifak kuracaklarını açıkladı
efettttt....GENE KONDU DURNALAR.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
insan da orrospuluk vardir....heyvanlar aleminde ise orrospuluk yoktur...SEN HIC INEKTEN ORROSPU GORDUN NU....ben gormedim.istinyetilkisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİngiltere Ukrayna ve Polonya 3 lu ittifak kuracaklarını açıkladı
buda oyle bisey....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
faith sultan mehemmed hanin fermani...bosnayi aldiktan sonra yayinliyor bunu....guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDoğru yansıtılandır,platonun sözü bu.
Kuzu hem derin felsefi bilgiye,ve daha da derin tarih bilgisine sahip.
bosnada yasiyan ISIK INSANLARI...obur adlari...BOGOMILLER....daha sonra RONESANS VE REFORMU GERCEKLESTIRENLER AVRUPADA....oradaki adlari CATHARLAR....
BU INSANLAR VE INANCLARI BENIM KORUMAM ALTINDADIR...HERKIMKI ONLARA DOKUNMAYA KALKISIRSA.....diye devam eder....
bu inanca gore....
tanrinin iki oglu vardir....buyuk oglu SEYTAN...kucuk oglu ise ISA aleyhiselam....
buyuk oglu seitan....adem ve havvayi yaratmis....onlari kotu yola sevketmis....bu SEYTAN...tevrati...eski incili bizzat yazdirmis....bu iki kitapla insanligi mahvetmistir...
ISA aleyhiselam ise cennette kalmis ruhlar alemini yonetmistir....
SEYTANIN yarattigi ADEM VE HEVVADAN doganlar dunyanin icine edince....
tanri....obur oglu ISAYI dunyaya gondermis....bu tewrati seitan yazdirdi...bu yalan...dogru su su ve sudur demistir...
SEYTAN...kardesi isayi...carmiha mihlamis...ve isa basaramadan ruhlar alemine geri donmustur....
bunlar en buyuk bayramlarinda ADEM VE HAVVA ya nahlet ederler...tewrat ve eski incil nushalarini yakarlar...
adlari...BOGOMILLERDIR...VE FATIH FERMANI ILE BUNLARI KORUMASINA ALMISTIR...
OSMANLI AKINCI BEYLERININ COGU...bunlardandir....BALI BEY....MALKOCOGLU ALI BEY....gibi.....
not...tarihte ilk hacli seferleri bu BOGOMILLERI yoketmek ucun yapilmistir...avrupa...avrupaya hacli seferi duzenlemis....binlerce bogomili canli canli yakmistirlar....bosnada ve arnavutlukta...simdi ikiside BEKTASI ISLAMDALAR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
HEDEF 300 000 UCUN....mart basinda hareket basliyacak demistim....TESTERE tarzi silkelemelerden sonra....syrphida Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSyn kuzu hoca bu hafta ve önümüzdeki altı ay ve bu yıl borsa düşer mi , yükselir mi? hisse alalım mı?
bazi sirketler varki....simdiden agir agir yerlesmek icipeder....basta TURIZM.
DIGER BAZILARIDA VAR....bunlari arap sermaye alacak....birde rus oligargin alacaklari var....
bazilari ise....birlesecekler....biri digerini satinalacak.....
yani....dersini iyi calis oyle al diyorum.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHEDEF 300 000 UCUN....mart basinda hareket basliyacak demistim....TESTERE tarzi silkelemelerden sonra....
DIGER BAZILARIDA VAR....bunlari arap sermaye alacak....birde rus oligargin alacaklari var....
yani....dersini iyi calis oyle al diyorum.
Durna Kuşu Cem Uzan Ötmüş...
Yorum
-
Sn kuzu, dersime calisacamda bana verilen bir kitap yok ki sayfa sayfa okuyup hatim indirir gibi calisayim. Yaslandikca cok gizemli olmaya basladin, canim. Biz daha o sahifeye gelmedik ki.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHEDEF 300 000 UCUN....mart basinda hareket basliyacak demistim....TESTERE tarzi silkelemelerden sonra....
yani....dersini iyi calis oyle al diyorum.
Lisede, koyden gelen ogrenci oldugumuz icin parali yurtlarda kaliyorduk. Husisi evlerden daha ucuza geliyordu ebeviyenlerimiz icin. Yurtlarin da kurallari vardi, herkes aksam 9 da yataginda olacak. Bizimde yarin geometriden imtihanimiz var ve ekstradan calismak istiyoruz. Yurdun mutala hocasi geldi , kaldiki kendisi de matematik ogretmeni "" hadi kogusunuza"" hocam yarin geometriden imtihanimiz var"", ""ha geometri onemli bir derstir size 15 dakika fazla zaman veriyorum"" Bir suali cevaplamak, cozmek 30 dakikadan fazla aliyordu. Hoca hoca 15 dakka yetmez bize zaman ve kaynak ver.
Yorum
-
kuzu hocam yine 12 den vurdunuzkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTULUM CIKARMA VE GIYDIRMEDE....
kuzu kurali....sadece FUR-KAC yapilir....iki yondede....HIZLI OLACAN...devre kestimi pozdan cikacan....
tulumu tam giyemedi...bu yeni FUR-KAC firsatidir yarin ucun....YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
evet bitanem....yillar....bilgi...kuzu kurallari...BU ALEMDE BEN NE DERSEM O OLUR....ysf1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu hocam yine 12 den vurdunuzYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BEN NE DERSEM O OLUR....
Oldumu....
oluyor.....
ne dedim...babo ALTUN FURUS u actiginda....MARTTA DIP OLURUZ...sonar ALTUN FURUS dedim.....iddiaya girdik...SUNNET EDECEGIM DEDIM....EDIYORUM SUAN....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
DEVREDE OLAN KIM.....
UNIVERSAL INTELLECT....
neyi hareket ettiriyor.....200 milyar dolari....
kurban kim....UKRAYNA HALKI.....
ARAP BAHARI....neyi hareket ettirdi....500 milyar dolari....
kurban kimdi...SURIYE HALKI...para kimden cikti....KORFEZ ULKELERINDEN...
kime gitti.....AMRIKI SILAH SANAYISINA...
SEYTAN KIMI SAHAYA SURDU....RADIKAL ISLAMI...DAES.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn kuzu, dersime calisacamda bana verilen bir kitap yok ki sayfa sayfa okuyup hatim indirir gibi calisayim. Yaslandikca cok gizemli olmaya basladin, canim.
KALBIMI KIRDIN KIZ....YASLANDIKCA rafine oluyorsun....cekici oluyorsun....sana bayiliyorum deyipte GIZEMLI...lafini kullanman icipederdi....ha ha ha
dunya seninle guzel bitanem....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum