Bu tl yaratmak içinse sert bir düşüş olmaz sanki anca patinaj yaptığı bugünlerden silkme hareketi yaşanır
efettttt....GENE KONDU DURNALAR.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
TASARLANAN SU....
dolar-tl 13 ila 14.....3 ay...
dolar-tl 10 ila 13.....ikinci 3 ay....etti 6 ay....
dolar-tl 8 ila 10......ikinci 6 ay....etti 12 ay....
boylece dolar hicartmiyacagi ucun....DEVLET EK BIR ODEME YAPMIYACAK....
BU TUZAK....bankalarda ki....DOLAR MEVDUATINI ERITINCEYE KADAR SURECEK....
buna HARDPOWER denir....
ustasi....MEHDI PUTIN dir....daha oncede yazmistim.....18 e bas 10 a cokerti....mehdi 2013 de rubleye uygulamisti...HARDPOWER.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
LEMMM OLUM....bilgi kutuphanededir.....orada uyur....MEHDI gibi bi adamin eline gectimi BILGI....uyumaz....eylem yapar....
bu arenada ise....kuzu MEHDIDIR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SHORT MUSTERI YARATACAK KADAR DUSECEK....musteri velinimettir....fiyatci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu tl yaratmak içinse sert bir düşüş olmaz sanki anca patinaj yaptığı bugünlerden silkme hareketi yaşanırYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
oyleyse.....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTASARLANAN SU....
buna HARDPOWER denir....
ustasi....MEHDI PUTIN dir....daha oncede yazmistim.....18 e bas 10 a cokerti....mehdi 2013 de rubleye uygulamisti...HARDPOWER.
KUZU feci planlar yapmistir....TALANCIDIR...kesin CIHADA cikmistir.....
heeee ele.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
-
Kuzukuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTASARLANAN SU....
buna HARDPOWER denir....
ustasi....MEHDI PUTIN dir....daha oncede yazmistim.....18 e bas 10 a cokerti....mehdi 2013 de rubleye uygulamisti...HARDPOWER.
Yalnız Unutma
Rusya bunu 2014 de yaparken 450 milyar dolar sanırım MB rezerv i vardı..
Ve çok büyük oranda satış yaparak yaptı..
Bizde rezerv yok..
Yorum
-
usaglar....
BEN LAFIMI ORTA YERE KORUM....Benim lafim hep bilinenin tersidir....onun ucunde gecerli olandir.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bizde en az....100 milyar dolar rezerv var....YASTIGIN ALTINDA ULA....gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu
Yalnız Unutma
Rusya bunu 2014 de yaparken 450 milyar dolar sanırım MB rezerv i vardı..
Ve çok büyük oranda satış yaparak yaptı..
Bizde rezerv yok..
HARDPOWER....rezervini saklar....DECEPTIONS are the tools for the FOOLS.
FOOLS...siyriklar bunu yer...emme biz yemeyiz....sahii...nerede 128 milyar dolar ula....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
uleeennn olum....agilli olun lem....
herkesin bildigini biliyorsan....HICBIRSEY BILMIYORSUN DEMEKTIR BU...by kuzu.
birisi....ben faizleri dusurecegim...inadina dusurecegim...olsemde dusureceyim...kalsamda dusurecegim...
diyor...
ve dusuruyorsa....ve enflasyon yukseliyor...kur ucuyorsa...bunu group...faizi dusurecegim diyorsa tekrar..
bu...
HARDPOWERDIR....
VE...
YIKARAK YARATACAKTIR.
cunki....ardinda....2000 yillik bir devlet gelenegi vardir....ya o yapiyorsa...oburu...goruntudeki figuran osmansa....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Brunson olayinda....TRUMP...ben senin ekonomini yikarim dediginde.....
ben buradan ona....TARRAGIMI YIKARSIN KARPUZ GOTLU IPNE....karsinda TURKLER var...
bizde senin kurdugun EKONOMIK CARKI....
YIKARAK...YENIDEN YARATIRIZ...
demistim....
devletim bunu yapiyor olamaz mi....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBrunson olayinda....TRUMP...ben senin ekonomini yikarim dediginde.....
ben buradan ona....TARRAGIMI YIKARSIN KARPUZ GOTLU IPNE....karsinda TURKLER var...
bizde senin kurdugun EKONOMIK CARKI....
YIKARAK...YENIDEN YARATIRIZ...
demistim....
devletim bunu yapiyor olamaz mi....
Yorum
Yorum