en ust cizgi neyi gosterir......hadi bil gavat.....
efettttt....GENE KONDU DURNALAR.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Amaan hocam o kadar uzun boylu degil. Ben bileni biliyorum. Ama hocam, ekonomi kitablainda biz o sayfaya daha gelmedik ki.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbak iste bu....hergun grafla oynuyanlarin....NEYLE OYNADIKLARINDAN BIHABER OLDUGUNU GOSTERIYOR....
emme ben 30 yildir o cizgiyi kim cizer...nasil cizer...adi nedir....BILIYORUM.
Yorum
-
ha ha ha...seni sevmiyen ossun giz....hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAmaan hocam o kadar uzun boylu degil. Ben bileni biliyorum. Ama hocam, ekonomi kitablainda biz o sayfaya daha gelmedik ki.
yaw gavatlar....hem bilmiyler...hemde biliyormus gibi konusuyorlar...en basta babo...zir cahil gavat....
gendini Kabul ettirebilmek ucun....en cahillerin dolustugu yere gidiyor....
en cahillerin basinda yonetici....zircahil laz makarios....hamsinin beyni dahi onunkinden buyuk....ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bok derim gavat...git aghababan grafikci babo ya sor....nahhh bilir....beyni kurutulmus Malatya gaysisi gaddin...ha ha haURANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam başka yazan yok cevabını rica etsem,vatandaşın borçlanma gucu olabilirmiYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
eyi sohbetti....kafayida buldum....Iraqi yag gibim akti bogazimdan....eccik Turku dinliyeyim...
kuyumcular....habire Turku linki atmislar...onlari dinliyecegim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bizim usaglar modadan baaa gondermisler....bende saa gonderiyorum...hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAmaan hocam o kadar uzun boylu degil. Ben bileni biliyorum. Ama hocam, ekonomi kitablainda biz o sayfaya daha gelmedik ki.
acma zuluflerin yar yaaarrr...
YELLERE KARSI.....
senin zulfun benim telim...TELIM degil mi...
bulbul figan eder...eder.
GULLERE KARSI...
o yarrr...o yar benim benim...GULUM DEGIL MI....
90 LI YILLARIN SONU...bir zilliye kullum asigim....bizim usaglar her gittigimiz yerde beni sahneye cikartir bunu soyletirdi....ben bu heriften daha iyi cigirirdim...
cunkum....asiktim...yaniyordum cayir cayir.....
gavatlar....gozlerim bosaldi ozleminizden....
SALLAMA SACINI YAR YAR...
diye inleyince ben...o oturdugu yerden saclarini sallardi....
bu kul senin kulun kulun.....KULUN degil mi...deyince ben...
basini sallar...heee ele derdi....
emmeeee...GEDER AYIRDI GIZ....
o yillari geri satinalabilmek mumkun ossa...ELMDEKI DOLARLARIN TUMUNU VERMEZSEM NAMERDIM....
eyi yasamistim giz....deli ve dolu...hayat bitti.
sanki daha dun gibi....ve fekaat...HAYAT BITTI.
yuce rebbim...ELE YARATMIS...ELE BITIRIYOR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
degerli GAMZEDE halkima....
sana TATYOS EFENDI yi yolluyorum....
gormezsen....duymazsan...karsi cikmazsan....bana dokunmuyan yilan dersen....YILAN SENI OYLE BIR SOKARKI....iste boyle olursun.simdi ciglik atiyorsun emme...ARTIK SENIN CIGLIKLARINIDA KIMSE DUYMAZ...
bu isler beledir....
buyur dinle....GAMZEDEYIM DEVA BULMAM....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterborsaya gelince....
borsada suan satici yok....YENI ALICIDA YOK....
turk oligarsi...kendi kaartlarini yukari basiyor....
BU DURUM....HERAN...COK FECII BIR SATISLA SONLANACAKTIR....taban tabanlarla....
TURK OLIGARG...SERVETININ ONDA DOKUZUNU KAYBETTI....bu onu cildirtiyor...
suan...
olmeden once...
SALAVATINI GETIRIYOR....
OTEYI GARANTIYE ALMA DERDINDE....yakaladim kerizi...INCE IS...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterucude 300 000 e kadar yukari....dolarda....borsada....enflasyonda.....
short deneme....INCE ISTIR....bi tek kuzu anlar bunu....BU ALEMDE...
INCE IS....turk oligarsidir....PARAYA SIKISACAKLAR...ve birden ve aniden...borsada satisa gelecekler....TABAN TABAN DUSECEGIZ....BATIK DEV SIRKETLERDE...haftalarca taban olacaklar...
bu omru hayatimda....bu bilgimle....bu piyasalarda KAN EMDIM BEN....o kan ki...turk oligarga aitse....emmezsem.....aynaya bakar....kendi yuzume tukururum ben....
bana BEKCI derler....uzun yillardan sonar bana bu lakabi yakistirdilar...
neden yakistirdilar bunu....
gorduler....gorduler ki....
bu adam.....HALKIN MENFEATLERININ BEKCISI....surekli halkin yaninda...BEKCI dediler....
ben bu unvani kolay kazanmadim....yillarimi verdim....
BEKCIYIM ben....halkimin bekcisiyim ben.
BURAYADA KOYAYIM....nasil planliyim gorun...12 aralikta yaziyorum...16 ve 17 aralikta...TURK OLIGARGI YATIRIP IKIYORUM...DALGA KESICILER..DANSOZLER...COGUNU TRAVESTI YAPTIM...DOKTORDA DIKTIRIYORLAR HAFTA SONU..
ne demisim yukarida...BEN BU KERIZI YATIRIP IKMEZSEM...AYNAYA BAKTIGIMDA KENDIMDEN UTANIRIM....
GECE SIZEDE YAZDIM...dalin diye zabah 240 000 e dogru gidiyor...ben bindiriyorum....assama dogru yatirdim...abi vazelin sur oyle sok diye inlediler kerizzler....ALTIMDA.
VADELI ISLEM...TEK GUNDE 40 000 PUVAN FECII PARA....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sevgili smartinvestor...
kuzu niye short aciyorsun diye...sana yazmistim cevaben...INCE IS bu...bu alemde INCE ISI affetmem diye...
bak affetmedim....not et bunu...ders cikar...ilerde kullanirsin.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kıymetli Kuzu Emmi,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili smartinvestor...
kuzu niye short aciyorsun diye...sana yazmistim cevaben...INCE IS bu...bu alemde INCE ISI affetmem diye...
bak affetmedim....not et bunu...ders cikar...ilerde kullanirsin.
İnce iş elbette, lakin yanlış anlamaz isen gelinen duruma bakınca, çok çok erken short açmaya başlamıştın.
Sen bir şekilde yönetmiş olabilirsin ama çok batan insan oldu shorttan.
Bir de bu işin Piri olan Kuzu Emmi ye teknik ve temel olarak o kadar erken short açmış olmak pek olmadı sanki
Niye böyle diyorum, sıradan biri yapsa, böyle çok erken short açsa normal ama senin gibi nokta atışı yapan bir Pir den daha hedefi 12 vuran bir kene beklerdim doğrusu.
Hatta babo bile çok takıldı bu keneye
Kene 2200-2400 arası açılsa imiş tam olurdu sana yakışan..
Kuzu Emmim, not ediyorum bu dersleri, bilgine emeğine sağlık...
Yorum
-
tusiad I YILAN soktu...CIGLIK ATIYOR....
BOSUNA BAGIRMA YAWRIMO....sen cigliklari...gormuyordun...duymuyordun...senin cigliklarinida biz duymuyoruz gariii.
YILAN SANA DOKUNMADIKCA BIN YASASIN DIYORDUN....
incik...TALANCILARIN KUCAGINDASIN....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum