efettttt....GENE KONDU DURNALAR.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • guner
    Kıdemli
    • 28 Mayıs 2011
    • 4864

başımızdaki dertler bitmiyorki
    avrupa komisyonunun kavala olayıda var ocakta
    f16 lar ne olacak belli değil.
    negatif faiz sürüyor halen

Yorum

• Misafir

Yorum

• ÇOLAKOĞLU
        Katılımcı
        • 07 Mart 2016
        • 188

xu100

ula adamlar ikti bayıldı...

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          sevgili koc....

uc rakkam verdim....taaa 2013 de....asgari ucrete bagimli hesapladigim....VE BENIM KITABIM....KAPITAL AKUMULASYON PROSESLERINDE KI ON YILLIK CYCLE LARA GORE...

1----18 TL....
          2----32 TL....
          3-----64 TL....

18 TL DE MINUMUM 1 YIL KALMALI...bu asgari ucretle ilgilidir dun aciklandi....

beni iyi anlamaniz icin...BILGILERIMI KAVRAMALISINIZ...BUSINESS CYCLE larimi...

ne diyorum...bir business cyle on yildir...bu on yilda bir finansal instruman en cok on kat cikar.

onkat....

bakalim oyle mi olmus....

1----2003 de mala bindik...5000 dolar endekste....on yil sonar 2013 de...50 000 dolar endekse geldik....onkatve ben sattim ciktim...dolara bindim...1.7 tl den.

2----dolara bindim 1.7 den...dedimki on yillik cycle bu...onkati ne eder 17 tl....on yil dolmasina 1 yil kaldi 2023...

simdi bu topigi actim....benim gibi olanlara diyorum ki....usaglar dolardan inmemize bir yil kaldi emme...BIZ ARTIK TETIKTE OLMALIYIZ DIYORUM....ONYIL DOLUYOR.
          ELIMIZDEKI MAL...DOLAR...ONKAT CIKTI...HEDEFE VARDI...VE FEKAAT BORSA VERDIGIM HEDEF 8000 DOLARA INMEDI HENUZ...DUN TEKGUNDE...15 000 DOLAR ENDEKSTEN 12 250 DOLAR ENDEKSE YUZDE 19 DUSTU...MAL ALMA HEDEFIM....8000 DOLAR...8000 CARPI 18 TL ESIT 140 000 ENDEKS EDER...

bu durumda....ne yapiyorum....ENDEKSI SHORTLUYORUM...DUNLE BUGUN ARASINDA KAR YUZDE 19...FECCI KAR ETTIM...sizede yazdim....

bak...HERSEYIM PLANLI VE PROGRAMLI...ISTE....BILGI...BELEBIRBISEY USAGLAR...HERSEYDEN EMINIM.
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

OZELIME VE TELDE YAW ESKIDEN HEDGE EDERDIN...hedge nerede....

lem olumm....endeksi short HEDGE ISTE....DOLARDA OLASI HUKUMET MUDAHALESINDE DOLARIMI KORUYORUM...

AYRICA...DOLARI YUKARI BASAN HUKUMET....ben degilim ki....dusurmez.

2013 de ben dolar cikacak...borsa gocecek dedigimde...bana...vetan haini dediler OBUR KOYDE...

SIMDI....REIZ DIREKT DEDIKLERIMI YAPIYOR....cunkiii....reiz yerli ve milli....BEN DEGILIM...HA HA HA

SAKA BIYANA....

O TROLLERE DIYORDUM KI.....CALIN CIRPIN....FARKETMEZ....HEPSINI ELINIZDEN ALACAGIM....VE ALDIM.
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

2013 DE VERDIKLERIM...

EURO-DOLAR....ONCE 1 E SONRA .80 E DUSECEK...NEREDEYIZ....1.12 DE....

DOLAR-TL ONKATINA CIKACAK....CIKTI...

BORSA 8000 DOLAR ENDEKSE DUSECEK....12 250 DOLAR ENDEKSTEYIZ....

daha bir yilimiz var kuzunun on yillik cycle bitisine....HEPSI OLACAK....CUNKI BEN BILIM ADAMIYIM....BILGIYIM.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

EFENIM BUNLAR GRAFIKLERDE YOK....grafik bilmiyor kuzu....

lem gerzek.... o grafikleri...BU BILGILER CIZIYOR...GRAFIK GECMISI GOSTERIR...GELECEK BU BILGILERDIR...

YANI DIYIIIREM KI....

SENIN BILDIGIN KADARINI....BEN HERGUN ICIYORUM.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

KUYUMCU USAGLARA....

LEM IPNELER...dolarlari bozup altina gecelim....

heee gecin ve TARRAGIMI YIYIN....

LEM BI SABREDIN OLUM....KOCOYA GIDIN...BALIK IRAQI CEKIN....

BAAAA BAG...ilk serefeyi...rehmetli kerim agama kaldirin...ikinciy baaa....

o huysuz ipneye soyleyin....yakinda POWEL onun sari fahisesini yatirip ikecek...beni dinlemiyor o...akilli.

gus beyinli gavat...sayemde zengin oldu.

Yorum

• Misafir

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      bu graf 30 yillik cycle grafinin son20 yili....

dusecegiz dedigim yer....140 000 leri isaretlemis maksimus....

80 000 ile isaretledigi alt cizgi....ANAYASAMIZDAKI 119 CU MADDE HALIDIR...

Yorum

• ihakki
                        Tecrübeli
                        • 02 Aralık 2008
                        • 709

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        uctular....uctular....ve kondular.....DURNA GUSLARI...
                        ...MART AYINDA....BORSA 10 000 DOLAR ENDEKSE GOCECEK...MARTTA BORSA ALABILIRIM.....
                        Kuzum yeni topik hayırlı olsun,sensiz buraların hiç keyfi yoktu,bu furuşmadan da yüz akıyla çıkarsın inşallah.
                        YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

REIZ aklindakini dun ASGARI UCRETLE ACIK ETTI....

DEDIKI ASGARI UCRET...4250 TL....DEDIGINDE DOLAR-TL 15 IDI...YANI 283 DOLAR ASGARI UCRET DEDI...

BUGUN....ASGARI UCRET 17 DOLAR-TL DE....250 DOLARA DUSTU...

agari ucret 2022 icin gecerli....isciler bu 4250 tl yi aldiginda asgari ucret...200 dolar olur....

cinde suan asgari ucret 360 dolar....

cin modeli basladiginda cinde asgari ucret...100-150 dolar arasi idi...

dimagki....REIZ oraya gaddin dusurecek ki...cin modelini uygulasin....

yani...REIZ DOLAR-TL YI NET ILAN ETTI....REIZ inde sucu yok...GOKLERDEN GELEN BIR KARAR VARDIR....NASS...RIBA...DINE AYKIRI....HA HA HA....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Kuzum yeni topik hayırlı olsun,sensiz buraların hiç keyfi yoktu,bu furuşmadan da yüz akıyla çıkarsın inşallah.
                            artik daha sik furusurken goreceksin beni...DOLARA KILITLI KALMAKTAN KURTULDUM ...17 TL HEDEFIME VARDIM...ARTIK KIYIP BOZUYORUM...FURUSMAK UCUN.

Yorum

• bir bilmeyen
                              Katılımcı
                              • 21 Ağustos 2011
                              • 93

Yazmadan yatamayacağım.
                              Kuzu sen neymişsin be abi. Başkasın yani.

Yorum

• Misafir

Yorum

Working...
                                X

Debug Information