Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
“Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”
Deyyuz demesen iyiydi ama neyse, sözlüğe baktım anlamı pek iyi değilmiş. Diline vurmuşu ben şaka amaçlı dedim. Gerçekleri söylememek manasında değil. Diline vurmuşu icraat yapamayıp, şöyle ederim, böyle ederim diyenlere kullanırız biz (cinsel manada) Gerçek kişilik yerine, nikle devam etme bir tercih ve gerekçelerinde haklı olabilirsin. İyi veya kötü, doğru veya yanlış, faydalı veya faydasız, bekçi veya prof sonuçta bir ekolsün sen, Kuzu ekolü. Seviyoruz ne yazdı diye merak ediyoruz. Kuzu nikinin arkasındaki gerçek kişiyi merak ediyoruz. Efsane olarak kalman kötü olur diye düşünüyorum. Sadece sanal bir kişilik olarak.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum