Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • e.yegen
    Tecrübeli
    • 05 Mart 2009
    • 530

2008 de garanti dibi iddiaya girmistiniz babo ile vay ve 13 yıl geçmiş dibten alanlar ihya oldu bu fırsat lar insan ömrün de 2-3 kere denk gelir halkb 3.50 idi traktör 6tl yine altın vuruş sahne alacak..ne mutlu bizlere borsa ucuzdu unutmustuk

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

missal....bi ottureyim....

bankalardaki mevduatin cogunlugu doviz....230 milyar dolar...banka bunun yuzde 18 ini merkeze verir...gerisini tl ye dondurur kredi verir....

230 milyar...6 tl den bozmussa....1.48 trilyon tl almis ve kredi olarak dagitmis....

dolr 10 tl olmussa....bankanin mevduata olan borcu 10 carpi 230 esit....2.3 trillion tl eder....

sizce bu pankalar....KARDALAR MI...ZARARDALAR MI....YOKSA BATMISLAR MI.....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

...
        Last edited by Misafir; 23 Ekim 2021, 23:08. Sebep: Konu dağılmasın

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          2008 de garanti dibi iddiaya girmistiniz babo ile vay ve 13 yıl geçmiş dibten alanlar ihya oldu bu fırsat lar insan ömrün de 2-3 kere denk gelir halkb 3.50 idi traktör 6tl yine altın vuruş sahne alacak..ne mutlu bizlere borsa ucuzdu unutmustuk
          O ZAMANDA....5 AY ERKEN ACTIRMISTIM....sebebi....silkelemede halkim elindekini dibten vermesin diye idi...

simdi gene bi silkeleme gelecek....

seyret...buradan...babo ile nasil dalga gececegimi....ha ha ha...
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• e.yegen
            Tecrübeli
            • 05 Mart 2009
            • 530

Kuzu sayende borsacilar morelleri düzelecek güzel bir ralliye kalksa 1-2 yıl vadede 5-10 misli para kazandirsa artık emekli oluruz..

Yorum

• e.yegen
              Tecrübeli
              • 05 Mart 2009
              • 530

1,67garan dibten dönmüştü bende Enka vardı Gürcistan savaşı üstüne kriz 15 den 5 düşmüş tü kuzu dedi bekle hatta al dip 6 ay sonra aldığım her kağıdı karla satıyor dün sermaye 30dan 6bine düşmüştü bir okadar dibten aldım 2011de tam 200 bin yaptım yine sabırlı olunursa 1-10 yapılabilir geçen sene de ciddi kazandırdı borsa küçük kağıt karda umarım yine kazanırız sabır ve ihtiyaç olmayan para.

Yorum

• Misafir

gezindiği yerlere bakılırsa

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Kuzu sayende borsacilar morelleri düzelecek güzel bir ralliye kalksa 1-2 yıl vadede 5-10 misli para kazandirsa artık emekli oluruz..
                  YEGEN....realitelerimi okur ve sentez yaparsan....sonuc bu...EKONOMIK

FAZ DEGISIYOR...VE ALTIN FURUS GELIYOR....

peki ne zaman....

BIR cuma gecesini cumartesiye bagliyan gece yarisi....RESMI GAZATADAKI KARARNAME ILE.....

Yorum

• e.yegen
                    Tecrübeli
                    • 05 Mart 2009
                    • 530

Döviz hesabına elmi koyacaklar veya tüm varlıklar devletin olacak biz evimizde kiracı yani bir nevi krallık.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      missal....bi ottureyim....

bankalardaki mevduatin cogunlugu doviz....230 milyar dolar...banka bunun yuzde 18 ini merkeze verir...gerisini tl ye dondurur kredi verir....

230 milyar...6 tl den bozmussa....1.48 trilyon tl almis ve kredi olarak dagitmis....

dolr 10 tl olmussa....bankanin mevduata olan borcu 10 carpi 230 esit....2.3 trillion tl eder....

sizce bu pankalar....KARDALAR MI...ZARARDALAR MI....YOKSA BATMISLAR MI.....
                      URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      gezindiği yerlere bakılırsa
                      ben diyecegimi dedim....bankalarin 21 yillik grafida dedigimi diyor...diyor ki....DOTUMDEKI DOVIZ KAZIGINI ALLAH RIZASI ICIN CIKARIN....icamiyorum diyor...kabizim diyor...bu dashaklarimi etkiliyor...ve KAKAMIYORLAR....babo gibi hadim edildim kuzu tarafindan diyor.

bu kuzu 2013 de bankacilik kazigi yedi dedi...satti beni...o gunden beri belimi dogrultamiyorum....

Yorum

• Misafir

,fetvalar etki etmez ise

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

"IDEAL" INSAN VARMIDIR....hayir yoktur....INSANLARIN TUMU "AMPIRIK"tir....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Yahu, burda Piir olan sensin. Bildiginin azicigini paylassan iki okkalarin mi siser.Illa gindircak. Tam ortadogu adami. USA da yasiyor emme Erzurumlu kafasini icinden atamamis. Seni gidi seni, olmuyesin emi.
                            kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            "IDEAL" INSAN VARMIDIR....hayir yoktur....INSANLARIN TUMU "AMPIRIK"tir....
                            bu cercevede bakarsak bana....bende AMPIRIK bi insanim....

incik sen bi gaci olarak....dersinki...bu kuzu sapik...bunu 20 yildir ugrasiyorum duzeltemiyorum...

dogrudur sende haklisin....duzelemiyorum...buna NEFSAN-I SEHVETIM ENGEL.....

Yorum

• Misafir

, sirkeleme ! beton ve nişadır, la beklemedeyiz

Yorum

• gundwane
                                Tecrübeli
                                • 18 Ağustos 2011
                                • 1921

Nasıl altın vuruş olacak mış ki..
                                Altın vuruşlardan önce dolar faiz zirvelerden zirve
                                Borsa da diplerden dip beğeniyor olur..

Bankalar dışında bütün kağıtlarda keyifler yerinde..

Geçen sene 300 400 kağıt min 1 e 5-10 yaptı..
                                Hemen hepsi de gevşemeden öylece duruyor..

Seçim olacak da bu adamlar tıpış tıpış gidecek falan ..Bir hayaller hayaller..
                                Başkanlık sistemi baştan bir daha asla gitmemek üzere tasarlandın ve uygulamaya koyuldu..
                                Seçimle falan başkan değişmez..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information