Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

fazla fiskirtmak ucun...dashagin ihtiyaci...PADISAH MACUNUDUR...DOLARIN IHTIYACI ISE...BORCU COGALTMAKTIR...

bu ikisini birden yaparsan......DECCAL GELMISTIR....anlami budur....

decal geldimi....ne ilazimdir....MEHDI GELMELIDIR....

iki MEHDI vardi....biri hapiste ednan...oburu pensillvanyada....

gerki ulkem...agzina gaddin MEHDI doludur...emme....mehdi kendinin mehdi oldugunu bilmez....

duu bakalim kazim....

enseyi karartma......bi mehdi buluruz....buda dashakla bulunur....

netce itibariyla...MEHDIDE BI INSAN DASHAGINDAN FIRLIYACAKTIR....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• tarık37
      Yasaklı
      • 07 Mayıs 2009
      • 9126

https://www.ensonhaber.com/3-sayfa/k...yol-kapattilar

Yorum

• tefuksikret
        Tecrübeli
        • 17 Eylül 2018
        • 548

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        DOLARI ANLAMAK DEMEK...DASHAGI TANIMAKLA OLUR....

DASHAG insan puskurtur....fiskirir akitir...insane donusur...insanlar dunyada cogalir...

DOLAR...oda fiskirir...fiskirmasi dashagin fiskirttigi kadarsa...sorun olmaz...fiskiran yeni dolar...fiskirmis yeni insane gecer.

emmeeeeee....

sen dollari....dashagin fiskirttigi menuden daha cok fiskirtirsan....bu bir canavar dogurur...

adi....enflasyondur.
        Kuzu hocam depresflasyon nedir be ya? Twitterda okudum biraz önce ilk defa duyoyon be ya.

Hic bir şey anlamiyom ben artık. Enflasyon tamam da bir de gerçek enflasyon var. Dolar, açıklanan enflasyona göre değer kaybetmiyor da gerçek enflasyona göre? Peki gerçek enflasyon ne?

Fed dünya hokumatlarina görev vermiş, dolar rezerv tutacaksınız, üstüne vatendaslariniza da dutturacaksiniz.

Tayyip Ağam, damatlan beraber eksi 40 milyar dolar rezerv yaptı. Sektör amk tutmuyon diyor.

Emme vatandaş dudacak. Dutmasa olmaz.

Ne Adiyamandaki tek dassek şeyhi. Onlarda 1 dolar yoktur.

Doları tutanlar dolar başlığında, hepsinin ortak özelliği hepsinde Atatürk avatari var. ))))))))))) Trade etmiyorlar senelerdir tutuyorlar.

Dur giden bir cümle yazem.

Yorum

• tefuksikret
          Tecrübeli
          • 17 Eylül 2018
          • 548

Abi bu bir şey değil. Ahanda önümüzdeki aylarda gıda nakliyesi yapan kamyonları durdurup soyacaklar.

2017-2018'de hatta 15 temmuz darbe girişimi sonrası bunları yazıyordum ben.

Deli gözüyle bakıyorlardı.

Yorum

• butsu
            Aktif
            • 16 Haziran 2009
            • 257

DOLARI ANLAMAK DEMEK...DASHAGI TANIMAKLA OLUR....

DASHAG insan puskurtur....fiskirir akitir...insane donusur...insanlar dunyada cogalir...

DOLAR...oda fiskirir...fiskirmasi dashagin fiskirttigi kadarsa...sorun olmaz...fiskiran yeni dolar...fiskirmis yeni insane gecer.

emmeeeeee....

sen dollari....dashagin fiskirttigi menuden daha cok fiskirtirsan....bu bir canavar dogurur...

adi....enflasyondur.
            vay guzu, döktürüyon yine eskisi gibi

Yorum

• guner
              Kıdemli
              • 28 Mayıs 2011
              • 4864

tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Kuzu hocam depresflasyon nedir be ya? Twitterda okudum biraz önce ilk defa duyoyon be ya.

Hic bir şey anlamiyom ben artık. Enflasyon tamam da bir de gerçek enflasyon var. Dolar, açıklanan enflasyona göre değer kaybetmiyor da gerçek enflasyona göre? Peki gerçek enflasyon ne?

Fed dünya hokumatlarina görev vermiş, dolar rezerv tutacaksınız, üstüne vatendaslariniza da dutturacaksiniz.

Tayyip Ağam, damatlan beraber eksi 40 milyar dolar rezerv yaptı. Sektör amk tutmuyon diyor.

Doları tutanlar dolar başlığında, hepsinin ortak özelliği hepsinde Atatürk avatari var. ))))))))))) Trade etmiyorlar senelerdir tutuyorlar.

enflasyonla depresyonun bir arada olması galiba
              ekonomide deflasyon,enflasyon birde depresyon dönemleri var

Yorum

• guner
                Kıdemli
                • 28 Mayıs 2011
                • 4864

butsu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                kuzu tam formda bu günlerde

Yorum

• tarık37
                  Yasaklı
                  • 07 Mayıs 2009
                  • 9126

https://www.ensonhaber.com/gundem/ta...yorumlar?sayfa

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

gonul bir saraydir...SEVGI SULTANDIR....

NE ZAMAN...

INSANLAR KENDINI BILDIGI ZAMAN....

insanlik bir butun....GORDUGUN ZAMAN....

2000 BUSH BASKAN OLUYOR...amriki borcu 5 trillion dolar...
                    2008 de baskanliktan ayriliyor...amriki borcu 10 trillion dolar...

2008 de Obama geliyor 8 yil baskan...amriki borcu 10 trilliondan 20 trilliona cikiyor...

2012 de trump geliyor...4 yil baskan....AMRIKI BORCU 29 TRILLION DOLAR....

imdi givrasiyorlar....

mamina cakayim...BU BORC YEDDI CEDDIMIZI IKIYOR DEYU...

kendi ozunu dara cekti amriki....dardalar....YETIS YA MUHAMMED YETIS YA ALI....diyorlar...

tilifon ettim biden a....dedim ki...

sakin haa....eger depresyona girersen...GECMISTE YASIYORSUN demektir...

sakin haa.....eger endiseye dusersen....GELECEKTE YASIYORSUN demektir.

korkma haa....eger HUZUR icindeysen....SUANDA YASIYORSUN demektir.

didiki...bana akil verip durma ya EVLIYA....DOLAR COKERSE SENDE TARRAGIMI YERSIN...DOLARDASIN dedi...
                    61-38 senetorler araliga kadar borclanarak maaslari ode....

emmeee.....

aralikta yeniden....PADISAH MACUNU ILAZIM....didiler....

dashagimda ki isizi hafifledi....emme gecmedi....

derhal biden I aradim...ey mubarek dedim....hemen sunnet ol...ve kabuklarini turkiyede ISLAMDAN KOPMUS YENI BIR DIN VAR...onlara gonder....adi...TARIKATLAR VE CEMAATLER DINI...bunlar adama tapiyorlar....bu adamlarida allah dostu ilan etmisler...HEPSI KUTUP...bunlar olmazsa dunya yikilir....ozellikleri...OSSURUKLARI....cok guzel ossuruyorlar....seninkinin kabuklarini yerlerse...hepsi dolar ossurur....hem amriki...hem dunya...hem turkiye kurtulur didim.

yaw acitmaz mi bu yasta dedi....

lem alik...DOLAR YIKILIRSA OLUSACAK ACIYI BI DUSUN deyince ben...

peki dedi....
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

butsu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      seni namissiz seni...DASHAGINDAN bahsedince ben...irahatlamissin...

burada newyork ta freedman diye bi rabbi(haham) var...moshe ile ayda bir onu ziyaret ederiz....

moshe zekatini(SADAKA) ona veriyor hep...o dagitiyor...

bi gun rabbiye sordu....DINLERIN TUMU...NEDEN...BU DASHAKLA VE MAMLA BU KADAR COK OLUMSUZLAR dedi...

rabbi cin gibi zeki...IKISIDE YARATIYOR...insanlar yaradandan korkar ve utanirlar dedi....

bir insanin en kutsal organi...DASHAGI VE MAMIDIR dedi...bu adamin her videosu 20 milyon izleme aliyor...

bu bakimdan...

sen sen ol...DASHAGI VE MAMI ASAGILAYICI BISEY SOYLEME....CARPILIRSIN.....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kazim....sele anlatayim....aslinda anlattim...DOLAR VE DASHAK ile...

incik kazim....dashak fiskirtmak istiyor...FEKAAT FISKIRTACAK MAM BULAMIYOR....dolar fiskirmak istiyor...BORCU ARTIRARAK....FEKAAT O BORCU ALACAK KIMSE YOK....BITTILER...

incik kazim....elinde ikin mermi gibi dik...sokacak mam yok...

incik kazim....elinde amriki borc bonolari...basiyorsun habire...ALACAK KIMSE YOK....

belece ne olmus oluyorsun kazim....

kalakaliyorsun....

donuyorsun.....aslinda donun var.....emme motun kabak gibim acik......

incik.....dolar dashak darken......bak ortaya ne geldi....genel mudur....kim o.....got......

deflasyon ve enflasyon riski ayni anda ortalikta ise....gotsuz cozum olmaz kazim...

yaw evliyaullah....dolar ile dashak aynida....got kiminle ayni ekonomide dersen....

tarragimi anlatirim deyyuzzz.....

not....dashak su fiskirtir....su hayattir....ve suyu cebine koyamazsin....

not.....got icar....neyi....ISTENMIYENI....Cebine koyabiirsin....emme fecii kokar....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

cahil olan KISI...sasar bu anlatim bicimine....

KAMIL OLAN KISI...mest olur icinde......

ben gozu gormeyi bilenlerin....NURUYUM....

tukendi fitilim....ERIDI YAGIM....

ATESI KARARMIS KULLERE DONDUM....

Yorum

• dayan
                            Aktif
                            • 05 Ağustos 2011
                            • 382

Kızım 12 Ekimde 13 Yaşına giriyor!

12 Ekime'a kadar 500 Abone olursa ona çok büyük sürpriz olacak!

Lütfen Rice etsem destek amaçlı abone olur musunuz?

=>>��https://www.youtube.com/c/RÜYAVLOG

Yorum

• butsu
                              Aktif
                              • 16 Haziran 2009
                              • 257

cahil olan KISI...sasar bu anlatim bicimine....

KAMIL OLAN KISI...mest olur icinde......

ben gozu gormeyi bilenlerin....NURUYUM....

tukendi fitilim....ERIDI YAGIM....

ATESI KARARMIS KULLERE DONDUM....
                              hacı on numerosun amk
                              kendimi 2006 yılında hissettim
                              yürümeye devam et, sen de iyice yaşlanmışındır amma performansın iyi, boru mu bu aradan 2021-2006 = 15 yıl geçti
                              biz tarrağı yedik ,neler neler yaşadık emme sen aynısın , formundan bişey kaybetmemişsin

Yorum

• serapsuna19
                                Katılımcı
                                • 21 Haziran 2015
                                • 116

dayan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Kızım 12 Ekimde 13 Yaşına giriyor!

12 Ekime'a kadar 500 Abone olursa ona çok büyük sürpriz olacak!

Lütfen Rice etsem destek amaçlı abone olur musunuz?

=>>��https://www.youtube.com/c/RÜYAVLOG
                                👍

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Working...
                                X

Debug Information