Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • tefuksikret
    Tecrübeli
    • 17 Eylül 2018
    • 548

Ben Hz.ayvagobekli sizleri kurtarabilirim.

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Ben Hz.ayvagobekli sizleri kurtarabilirim.
      bre ZINDIQ....BRE KAFIR....

Girdiginde mezara...ustun topraqla ortulup herkes evine gittiginde....

o karanlik ve izbe cukurda yanlizsin....

ve birazdan kim gelecek....kim gelecek...

melaikeler....MUNKAR ve NAKIR...

sana soracaklar....

musulman miydin...gavirmiydin...

agzini acip konusamiyacaksin zindiq....cunki olusun...

kalbin....kalbin senin anliyamiyacagin bir dille seni MUNKAR ve NAKIR a anlatacaklar....

eger kalbin....bu kafirdir...insanlara sizleri kurtarabilirim dedi derse...ki der...BU SIRKTIR.

yandin ulen kazim....

seni ben bile kurtaramam....her iki melaikede ahbabim oldugu halde...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

RUHUN mezarin etrafinda ucusacak bi hafta....

MUNKAR...gurluyecek ona...geldigin yere git bre zindiq diye...

ruhun....geldigim yer bu ceset....birakin gideyim ona diyecek....

NAKIR....hayir...geldigin yer bu ceset anarahmine dustugunde icine uflendin...geldigin yer orasi...oraya git...diyecek...

ruhun yolu bilmiyorum oraya nasil giderim dediginde...

MUNKAR....bas barnagini isaret ve orta barnaginin arasina sokup....onu sana gosterip...NAH SOYLERIM O YOLU KAFIR diyecek....40 gun...mezarin etrafinda ucusup....ben ettim siz etmeyin diye inim inim inliyeceksin....ZINDIQ.

sonrA...aciyacaklar sana...gel beru bre AHMAK diyecekler ve soracaklar...

ilk soru...MAN RABBUKA...

ikinci soru...MA DINUKA....

son soru....MAN NABIYYUKA....

bu sorulara dogru cevap verirsen....annenin karninda iken uflenen ruhunun geldigi yeri diyecekler...yogusam bittin lem sen...ha ha ha

niye yandin....

cunki....KOR VE SAGIR BIR ISKENCECI MEZARINA GELECEK....sagir....cigliklarini duymuyacak....kor...aci cekisini gormuyecek...seni pincik pincik dogruyacak...
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

sen gene de sukret bu haline....

missal....guneysu....

o oldugunde....cesedi mezara girmek istemiyecek....cok buyuk gunahlari olanlara bu olur....

40 kisi birden denese....cesedi yatagindan alip gusul abdesti tasina tasiyamazlar....ceset 40 gun yatakta kalir...gunahlar koku sacarak ucusur....cok pis bi koku yayilir....

boyle gunahkarlarin NASIL GOMULECEGINI...MEZARDA 60 GUN NEYLE KARSILASACAKLARINI...

BI baska yazima birakiyorum....bu durumdakilere gelen MELAIKE....MALAK AL-MAWT dir....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

peki ya sen kuzu dersen....ben...ALEM-I BARZAKH a mensubum...marifet kapusunun anahtari elimde....

Yorum

• tefuksikret
              Tecrübeli
              • 17 Eylül 2018
              • 548

Ciddi ciddi korkuyor ben.

Abi ben guneysu ve medwig'in yaptığı moderatorlugu yapmazdım.

Tarafsız olmak, haksızlık yapmamak o forumda mümkün değil.

Benim yaşadığım hayattan anladığım, yaşattığını yaşarsın.

Misal Jon Dowes, bir kaç ay yaptı, sonra yapmadı.

Ama şunu da yazayım, başka birileri moderator olsa daha iyi mi yapar? Sanmam.

Yorum

• sarisicak01
                Tecrübeli
                • 22 Ağustos 2018
                • 476

Sayın tefuksikret
                Yazdığınız tüm yazılar burada
                http://forum.keyborsa.com/member.php/10001-tefuksikret

Yorum

• guner
                  Kıdemli
                  • 28 Mayıs 2011
                  • 4864

tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Ciddi ciddi korkuyor ben.

Abi ben guneysu ve medwig'in yaptığı moderatorlugu yapmazdım.

Tarafsız olmak, haksızlık yapmamak o forumda mümkün değil.

Benim yaşadığım hayattan anladığım, yaşattığını yaşarsın.

Misal Jon Dowes, bir kaç ay yaptı, sonra yapmadı.

Ama şunu da yazayım, başka birileri moderator olsa daha iyi mi yapar? Sanmam.
                  Kim olsa daha iyi yapar bence……
                  Kuzu güzel döktürmüş,çok beğendim yazılarını.
                  Tam bir usta demogog.

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Kim olsa daha iyi yapar bence……
                    Kuzu güzel döktürmüş,çok beğendim yazılarını.
                    Tam bir usta demogog.
                    guneysu….nasıl ölecek....nasıl gömülecek....

yazacaktım koc….fekaat kimse yaz kuzum....BU PAPAZA hangi melaike gelecek....niye pis kokular salacak...niye cesedi bugaddin agır olacak....

diye marak etmediği ucun....yazmıyayım gerisini....yoksa ucu babo ya gaddın varacak...onun beli kırılacak guneysuyu taşırken....onun ölümüde cooggg garısık olacak....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      peki ya sen kuzu dersen....ben...ALEM-I BARZAKH a mensubum...marifet kapusunun anahtari elimde....
                      alem-i berzag da....CANLAR(ruhlar) cem olacaklar....

misal....bu dünyaya mükemmele ulaşmak üçün ugrasan canlar bi cennete gidecekler....hepsi biarada olacak....aralarına cahil cuhala canlar alınmayacak....onların cenneti ayri cennet olacak....7 AYRI CENNET VAR....insanlar ulaştıkları BİLGİ düzeyine göre guruplastırılacaklar….7 gurup....

halkımız bunu biliyor....

biliyor...cünki...öldü demiyor....CANI CIKTI....HAKKA YURUDU....diyor....

canı cıktı...hakka yurudu….quantum mechanicte ölümü tarif eden...matematiksel formüldür...bu alevi turk halkından alınmış bi bilgidir...

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

TECELLİYATA MUNTAZIR OL....

gördüğün...görünen...BEKLENEN DEGİLDİR....

evinde bir pencereden evin önünden geçmekte olan trene bakıyorsun...tren uzun....tamamı önünden 5 dakikada geçiyor....

sen....TRENLE İLGİLİ TÜM BİLGİYE 5 DAKİKA SONRAULASIYORSUN.....

KARIN ise terasta olsun....o ...TEK BAKISTA TRENLE İLGİLİ TÜM BİLGİYE ULAŞIYOR....

ne var burada....BİLGİYE ULAŞMA HIZI VAR....karın borsada rakibinse....SENİ YATIRIR İKER...hadise budur...

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

VAHDET-İ VUCUT.....

BİLGİNİN KAYNAGINDA OLMAK....yani bilgiyi üreten olmak....

bilginin nasıl üretileceğini....görünen ve gösterileni...duyulan ve duyurmaya caba harcananı...ANALİZ ET....BU ANALİZDE....hedefin...TECALLİYAT NE OLAKİ....bana...bunları gösterip ve duyuruyorlar....TECALLİYATA MUNTAZIR OLABİLMEN ÜÇÜN....vahdei vücuda giden yolda olmalısın....

işte bu yolla....HAKİKATA ULASACAKSIN....

bu anlattıklarım.....MARİFET KAPUSUNDA OTURAN DERVİŞİN....bilgiyi bulma yöntemleridir....

burada....ALLAHIN 99 SIFATINDAN BİRİ OLAN....CEMAL.....cok önemlidir.....

CEMAL....görünen ve görünmüyenden ibarettir....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

CEMAL.....

görünmüyen CEMAL.....ALLAH BİLGİDİR....ALLAH GÜÇTÜR....Bunlar...TECALLİYET tir....

görünen CEMAL......ALLAHIN YARATTIGI TÜM HERŞEYDİR.....Bunlar....gördüklerindir....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

INSAN AL--KAMIL.....

ISTE....birzamanlar....islam medeniyeti dunya medeniyeti idi....avrupa ortacagda iken...bizim suan oldugumuz halde idi...

bunun sebebi....

ISLAM...surekli....insan-i kamil....perfect insan...bilgi ile donanmis insan....IBNI SINA gibi...yaratiyordu....

ISLAM...henuz cahil ve cuhelanin...cube giyip...sarik takip...eline bi baston alip...mam..ik...huri...gaci...tomurcuk memeler..bel..vesaire gibi...SEHVETI din haline donusturmus adamlarin eline dusmemisti...

bu nedenle...

ben hep...IMAM HATIPLERIN COGALTILMASI...ILAHIYAT FAKULTELERININ COGALTILMASINI SAVUNDUM....

neden...

su benim yazdiklarimi...islami kaynaklardan ogrenip halka...gercek islami anlatirlar umuduyla bunu savundum hep...

Yorum

• tarık37
                                Yasaklı
                                • 07 Mayıs 2009
                                • 9126

Yorum

Working...
                                X

Debug Information