Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
kalbin....kalbin senin anliyamiyacagin bir dille seni MUNKAR ve NAKIR a anlatacaklar....
eger kalbin....bu kafirdir...insanlara sizleri kurtarabilirim dedi derse...ki der...BU SIRKTIR.
yandin ulen kazim....
seni ben bile kurtaramam....her iki melaikede ahbabim oldugu halde...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
MUNKAR...gurluyecek ona...geldigin yere git bre zindiq diye...
ruhun....geldigim yer bu ceset....birakin gideyim ona diyecek....
NAKIR....hayir...geldigin yer bu ceset anarahmine dustugunde icine uflendin...geldigin yer orasi...oraya git...diyecek...
ruhun yolu bilmiyorum oraya nasil giderim dediginde...
MUNKAR....bas barnagini isaret ve orta barnaginin arasina sokup....onu sana gosterip...NAH SOYLERIM O YOLU KAFIR diyecek....40 gun...mezarin etrafinda ucusup....ben ettim siz etmeyin diye inim inim inliyeceksin....ZINDIQ.
sonrA...aciyacaklar sana...gel beru bre AHMAK diyecekler ve soracaklar...
ilk soru...MAN RABBUKA...
ikinci soru...MA DINUKA....
son soru....MAN NABIYYUKA....
bu sorulara dogru cevap verirsen....annenin karninda iken uflenen ruhunun geldigi yeri diyecekler...yogusam bittin lem sen...ha ha ha
niye yandin....
cunki....KOR VE SAGIR BIR ISKENCECI MEZARINA GELECEK....sagir....cigliklarini duymuyacak....kor...aci cekisini gormuyecek...seni pincik pincik dogruyacak...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
o oldugunde....cesedi mezara girmek istemiyecek....cok buyuk gunahlari olanlara bu olur....
40 kisi birden denese....cesedi yatagindan alip gusul abdesti tasina tasiyamazlar....ceset 40 gun yatakta kalir...gunahlar koku sacarak ucusur....cok pis bi koku yayilir....
BI baska yazima birakiyorum....bu durumdakilere gelen MELAIKE....MALAK AL-MAWT dir....
peki ya sen kuzu dersen....ben...ALEM-I BARZAKH a mensubum...marifet kapusunun anahtari elimde....
Kim olsa daha iyi yapar bence……
Kuzu güzel döktürmüş,çok beğendim yazılarını.
Tam bir usta demogog.
guneysu….nasıl ölecek....nasıl gömülecek....
yazacaktım koc….fekaat kimse yaz kuzum....BU PAPAZA hangi melaike gelecek....niye pis kokular salacak...niye cesedi bugaddin agır olacak....
diye marak etmediği ucun....yazmıyayım gerisini....yoksa ucu babo ya gaddın varacak...onun beli kırılacak guneysuyu taşırken....onun ölümüde cooggg garısık olacak....
canı cıktı...hakka yurudu….quantum mechanicte ölümü tarif eden...matematiksel formüldür...bu alevi turk halkından alınmış bi bilgidir...
evinde bir pencereden evin önünden geçmekte olan trene bakıyorsun...tren uzun....tamamı önünden 5 dakikada geçiyor....
sen....TRENLE İLGİLİ TÜM BİLGİYE 5 DAKİKA SONRAULASIYORSUN.....
KARIN ise terasta olsun....o ...TEK BAKISTA TRENLE İLGİLİ TÜM BİLGİYE ULAŞIYOR....
ne var burada....BİLGİYE ULAŞMA HIZI VAR....karın borsada rakibinse....SENİ YATIRIR İKER...hadise budur...
bilginin nasıl üretileceğini....görünen ve gösterileni...duyulan ve duyurmaya caba harcananı...ANALİZ ET....BU ANALİZDE....hedefin...TECALLİYAT NE OLAKİ....bana...bunları gösterip ve duyuruyorlar....TECALLİYATA MUNTAZIR OLABİLMEN ÜÇÜN....vahdei vücuda giden yolda olmalısın....
işte bu yolla....HAKİKATA ULASACAKSIN....
bu anlattıklarım.....MARİFET KAPUSUNDA OTURAN DERVİŞİN....bilgiyi bulma yöntemleridir....
görünen CEMAL......ALLAHIN YARATTIGI TÜM HERŞEYDİR.....Bunlar....gördüklerindir....
ISTE....birzamanlar....islam medeniyeti dunya medeniyeti idi....avrupa ortacagda iken...bizim suan oldugumuz halde idi...
bunun sebebi....
ISLAM...surekli....insan-i kamil....perfect insan...bilgi ile donanmis insan....IBNI SINA gibi...yaratiyordu....
ISLAM...henuz cahil ve cuhelanin...cube giyip...sarik takip...eline bi baston alip...mam..ik...huri...gaci...tomurcuk memeler..bel..vesaire gibi...SEHVETI din haline donusturmus adamlarin eline dusmemisti...
bu nedenle...
ben hep...IMAM HATIPLERIN COGALTILMASI...ILAHIYAT FAKULTELERININ COGALTILMASINI SAVUNDUM....
neden...
su benim yazdiklarimi...islami kaynaklardan ogrenip halka...gercek islami anlatirlar umuduyla bunu savundum hep...
Yorum