Piyasalara gelirsek..
Tamamen kontrollü oldular artık..
Serbest piyasa diye birşey kalmadı..
Hala garibim teknik analiz falan çeken var..Gülüyorum..
Adam istediği fiyatı oluşturma gücüne sahip..
Sana tekniği gösterip yüzde 4 basıp ertesi gün gap li yüzde 1 açıp yüzde 3 sürebilir..
Dün basan kim bugün alan kim..Neden basıyo hiç bişi değişmemişken neden alıyor falan..
Okuyorum ..Mal yedirdi yazmış..Yahu kime yedirdi o kadar malı 1 saat içinde..O yedirdikleri dönüp ertesi gün gerisin geri mi sattılar..?
Fiyat denen şey değişen bir rakamdan ibaret..
Temel analiz de artık devre dışı..
Misal 6 aylık cirosuna eş PD den işlem gören kağıta çok rahat yüzde 10 basabilirlerken özsermayesini yitirmiş bir kağıt yüzde 50 2 haftada yükselebilmekte..
Parasal bolluğun artık çılgınlaştığı bir dönemden geçiyoruz..
Coin denen şeyi gören eden tutan hatta iş yapan var mı..İş yapan 1 avuç kişi bile değildir belki ama gel gör piyasa değeri 2 trilyon doların üzerinde..
İnen çıkan bir rakama yatırılan para 2 trilyon dolar dünyada..Ne temeli var ne bişi..Düşün artık dönen serseri parayı..Paranın değeri bu kadar düşmüş yada tersinden bakarsan..O kadar düşmüş o kadar değersiz ki havaya saçıyoruz artık..
Bugün 45.000 dolar yarın 49.000 oradan bakmışsın 55 oradan hop 35..
Aslında en güzel parada böyle kontrollü piyasada var..
Tenik temel takılmadan karşı tarafın kafası ile düşünebilirsen tabi..
Bunu gördüğüm kadarı ile çok az kişi yapabiliyor..Hatta çok azdan da çok az..
Tamamen kontrollü oldular artık..
Serbest piyasa diye birşey kalmadı..
Hala garibim teknik analiz falan çeken var..Gülüyorum..
Adam istediği fiyatı oluşturma gücüne sahip..
Sana tekniği gösterip yüzde 4 basıp ertesi gün gap li yüzde 1 açıp yüzde 3 sürebilir..
Dün basan kim bugün alan kim..Neden basıyo hiç bişi değişmemişken neden alıyor falan..
Okuyorum ..Mal yedirdi yazmış..Yahu kime yedirdi o kadar malı 1 saat içinde..O yedirdikleri dönüp ertesi gün gerisin geri mi sattılar..?
Fiyat denen şey değişen bir rakamdan ibaret..
Temel analiz de artık devre dışı..
Misal 6 aylık cirosuna eş PD den işlem gören kağıta çok rahat yüzde 10 basabilirlerken özsermayesini yitirmiş bir kağıt yüzde 50 2 haftada yükselebilmekte..
Parasal bolluğun artık çılgınlaştığı bir dönemden geçiyoruz..
Coin denen şeyi gören eden tutan hatta iş yapan var mı..İş yapan 1 avuç kişi bile değildir belki ama gel gör piyasa değeri 2 trilyon doların üzerinde..
İnen çıkan bir rakama yatırılan para 2 trilyon dolar dünyada..Ne temeli var ne bişi..Düşün artık dönen serseri parayı..Paranın değeri bu kadar düşmüş yada tersinden bakarsan..O kadar düşmüş o kadar değersiz ki havaya saçıyoruz artık..
Bugün 45.000 dolar yarın 49.000 oradan bakmışsın 55 oradan hop 35..
Aslında en güzel parada böyle kontrollü piyasada var..
Tenik temel takılmadan karşı tarafın kafası ile düşünebilirsen tabi..
Bunu gördüğüm kadarı ile çok az kişi yapabiliyor..Hatta çok azdan da çok az..

Yorum