Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Ülkenin GSMH'sı 4 yıldır düşüyor , reel alım gücü azalan insanlar çıkar yol bulamıyor. Pandemi zaten geçmişteki "40 cente muhtaç" hale gelen ülkede kırılma riski yarattı. 5 sene önce olmayan "BEKA sorunu " dillendirmeye başlandı. Kim yaptı sen - ben değil elbette. Her konuda sorun yaşanmaya başladı , bürokrasi , liyakatsizlik, güvensizlik , gelecek umudunun yok oluşu vs. Sosyolojik yarılmanın eşiğindeyiz. Bizim sorunumuz içeride . Emperyal devletlerin bize baskı kurmaları bizim bu zayıf düşürülmemizden. Toplum Kemalist , dinci , Kürtçü , Alevi , DHKP li , darbeci , fetöcü vs. Allah ne verdiyse birbirine düşman edildi. Tehlikeyi yaratan , bunu kaşıyan yıllardır aynı . yöntem olarak seçtiği şeyin tehlikesi başta kendisini ama asıl olarak garibanı , mağduru felakete götürüyor.
Evet emperyalist güç belki bizi zayıflatmak isteyebilir ama sen doğru tavır alırsan kim ne yapabilir ki. 832 dil konuşan bilmam kaç eyalet yada kantonla yönetilen neden işgale uğrama tehlikesi yaşamıyor? niye bölünmüyor ? çünkü ülkeyi bölen , insanlarını ayrıştıran , birbirimize düşman eden bizim başımızdaki tehlike.
Sonra devam ederiz. İyi geceler.
Arkadaşlar size önemli bir tüyo vereyim, Ankara, İstanbul, İzmir, Akdeniz sahil şehirleri, Ege sahil şehirlerinde yaşıyorsanız evi barkı satıp iç egeye, iç anadoluya göçün. Aslında Ankara da güvenli ama havadan bombalanma ihtimali var.2023den önce sahil şeridimiz işgal edilecek ve savunacak durumda değiliz. İç anadoluda toplaşıp, dünya savaşında ülkelerin birbirini yemesini izleyeceğiz. Yapacak başka bir şey yok.
boyle tuyolari kendinize saklayin.
yok bombalanacagiz. yok isgal edilecegiz, ayiptir . gunahtir yahu.
bilgi paylastiginizi dusunuyorsaniz bilginin kayanagini apacik yazin.
Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
Yunus Emre
Yok trump bırakmayacak
Yok 100.000 kişi washington u çembere aldı.
Yok eyaletlerden eli silahlı insanlar washingtona yürüyüşe geçmek için emir bekliyor..
Yok trump son gün bi bilmem ne protokolünü çalıştırıp bla bla yapacak..
Yok washington da muhafız sayısı 10.000 den 15.000 e çıktı bilin bakalım ne olacak..
Allah akıl fikir versin diyecem de..
Yok yani..
Okuma inceleme varmış yazdıklarının arkasında..
Ne okudun..
twitter..
Yada işte 5 para etmez yazarların çöp teoriler ile dolu kitaplar..
Özet..
Globalciler virüs zamazingo su ile dünyada darbe yaptılar..
Hepinizin aklını alırız yola gelin dendi..ayar çekildi..
Ben bunu virüsü ilk duyduğumda yazdım..
Virüs işi ayarlı kasıtlı yapılan piyasaya sürülen bişi diye..Mart nisan idi..
Biden gelir heryerden aşı fışkırır dedim..
Mayıs haziran gibi de normale dönüş var takvimde şimdi..
Bizde de hızlı bi amerikancılık ve AB ciliğe dönüş görüyorum ufukda ki.reis zaten AB de kopmuş deeliz dendi..
2020 sonbaharında bu işler bağlandı..
Karadeniz de gaz!! bulunduğunda doğu akdenizden çekildik demiştim..
Yunan basını türkler çekildi yazarken bizim basın d.akdeniz ile ilgili gaz üzerine gaz başlıklar atmakla meşgul idi.
Borsadaki bu ralli çok çok büyük bi tuzak değilse Biden ile de anlaşıldı 2020 yazında diye düşünmekteyim..
Seçilir seçilmez gaza basıldı..
Ha yok zaten anlaşılmadı ise Biden üzerimize gelecekse (beklentim bu yönde değil) borsa kan banyosu yapar..
Tabi her zaman ki gibi bizim basın para piyasalarındaki sürüyü terse yatırma işini iyi yapıp Biden gelirse TR biter senaryosunu yazdı çizdi..
Türk dostu denilen trump gelirken 2.92 olan dolar giderken 8.60 idi..
Utanmadan koca koca ekonomistler Biden gelirse bık bık dediler..
Bunu da yazdık burada Biden gelirse TR için daha iyi olacak dedik..
Biden globalistlerin adamı..
Biden le ortalama bile geçinsen TR eski normlarına döner yeniden sermaye akışı olabilir demiştik..
Biz trumpden yana tavır aldıkça global sermaye bizden kaçtı notumuz çöpün 5 kademe altına indirildi...
Ben de kaç kez aynı şeyleri söyledim covid görüşünüz hariç....ona katılmıyorum...Ama anlatamazsın bunları bazı arkadaşlara....Fikirleri sabitlenmiş bir kere....inandıkları düşünceler gerçeklikten kopuk bile olsa sabitlenmiş bir kere...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar size önemli bir tüyo vereyim, Ankara, İstanbul, İzmir, Akdeniz sahil şehirleri, Ege sahil şehirlerinde yaşıyorsanız evi barkı satıp iç egeye, iç anadoluya göçün. Aslında Ankara da güvenli ama havadan bombalanma ihtimali var.2023den önce sahil şeridimiz işgal edilecek ve savunacak durumda değiliz. İç anadoluda toplaşıp, dünya savaşında ülkelerin birbirini yemesini izleyeceğiz. Yapacak başka bir şey yok.
Hadi buyur...Al bir tane daha....Şimdi bunların hayal ürünü komplolar olduğunu nasıl anlatacaksın....
Ayrıca bu kafası karışık hayalperest arkadaşlara bir şey daha hatırlatmakta fayda var...Tam tersine artık bu çılgın liderler ve saçma sapan yönetimler yerine tüm dünyada (tabi bizde de) önümüzdeki dönemde akıl ve bilime dayalaı, kurumsallıkların ön planda olduğu yönetimler gelecek...Dünya tarihinde de hep böyle olmuştur...saçmalik ve çılgınliklar döneminden sonra hep reform ve restorasyon dönemleri gelmiştir....
Hüseyin Hakkı Kahveci
@hhakkikahveci 8m
Yemin töreninde Lady Gaga'nın verdiği mesaj "AÇLIK OYUNLARI" başlasın.
Kamala da , "Nükleer savaşa hazır olun"dedi...
Hüseyin Hakkı Kahveci
@hhakkikahveci 8m
Yemin töreninde Lady Gaga'nın verdiği mesaj "AÇLIK OYUNLARI" başlasın.
Kamala da , "Nükleer savaşa hazır olun"dedi...
3 yıldan fazla olmuş bunu söyleyeli ;
"AKP ve türevleri liste hazırlıyor. 2018'in ikinci yarısı kontrollü kaos hesapları tutarsa 175 bin Cumhuriyetçi ,Atatürkçü 'yü içeri almak için yeni bir darbe paronayasıyla operasyon başlatacaklar. Gazeteci, akademisyen, siyasetçi, bürokrat isimler alınacak.
Bu sefer başka LOCK!"
Erol Mütercimler bunların hocası , hiç biri onun düzeyine gelemedi
3 yıldan fazla olmuş bunu söyleyeli ;
"AKP ve türevleri liste hazırlıyor. 2018'in ikinci yarısı kontrollü kaos hesapları tutarsa 175 bin Cumhuriyetçi ,Atatürkçü 'yü içeri almak için yeni bir darbe paronayasıyla operasyon başlatacaklar. Gazeteci, akademisyen, siyasetçi, bürokrat isimler alınacak.
Bu sefer başka LOCK!"
Erol Mütercimler bunların hocası , hiç biri onun düzeyine gelemedi
O E.Mütercimler değil miydi 2018 2019 da türkiye de kan gövdeyi götürecek diyen....2021 oldu beklemedeyiz..
tefuk, takma kafana. Seni anliyan ve takdir edenler de var. Bu forumdada, hic bir menfi ve musbet fikir yurutemiyenler camur atmayi biliyorlar.Sanki sabit fikirli insanlar gibi davrniyorlar. Yav, iyi kotu fikrini sende yaz eger varsa, camur atma. Armut pish agzima dush. Bunlarin beklentisi bu. Tovbe estafurulla tovbe.. Yaz lem taki topiginsahibi gelene kadar.
Yorum