Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sonperde33
    Kıdemli
    • 03 Ağustos 2011
    • 3006

geçen seksenler dizisi açık kalmış,
    yeni bölüm, gözüme takıldı.

borsaya giriyorlar , hepsi para kaldırıyor , uff iyi kazandık misali. mahalleli mutlu.
    biri yazmış trt1 de ki abdulhamit dizisinde , borsada çok sağlam para var sultanım repliğini.

sistem fena
    Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

oynamiyorum.....

oyunun kurallari degisecek......

FAIZ...ENFLASYON....KUR.

BU UCU...birden caminin duvarina isedimi.....kuzu o piyasadan cekilir....

bu bir kuzu kuralidir....adi...PARANI KORUMAK....

herkes kutledimi....korudugun paranla...cesetleri toplamak....2001 gibi....KEMAL DERVIS ya geldi...yada gelecek...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

efenim guzu ipneligin geregi yok....SENDE OYNA....

OYNAMIRAM ULA GAVAT....zorunan ni....

masayi kurup....Iraqi ve dostlarla....ne olacak bu amriki demokrasisinin hali...deyu gaz cikariyoruz....gulmekten agzim yana kaydi....moshe yumruk atip duzeltiyor....tam kadehleri tokusturup agzimiza yonelirken....TRUMP tv den MEN GAZANDIM MAMINA KOYIM...MEN KAZANDIM DIYE CIGIRINCA...yeniden gulme krizine giriyoruz....agizlarimz yana kayiyor....kadehleri sag kulaklarimiza goturuyoruz....agzimiz saniyoruz....bu ipne bizi gulme ipnesi yapti...huzurla iraqimizi icemiyoruz....

ben diyorum ki....lem olum yaslandik kaslarimiz gevsedi....agizlarimizi kulaklarimiza dikelim...irahat irahat icer ve guleriz...iraqimiz pic oluyor bele....

o diyorki...ne yaslanmasi ulen....agzindan yel alsin....daha gacilar bosayip yeni gacilarla ucuncu bahara girecegiz....

ben diyorum ki....faiz-enflasyon-kur....

o diyor ki....DUR DUR DUR.....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

DUR DUR DUR....

soruyor....

mallarin fiyatlari artiyor mu.....diyerem heee....herseyin fiyati artier...

faiz artiyor mu.....diyirem heee...artiyor....

kur artiyor mu.....diyirem heee....oda artiyor....

PARA NE OLUYOR.....pul oluyor....PARANIN PUL OLDUGU PIYASAYA PARA SOKARMISIN DIYOR....

elece uzune bakiram....

diirki....para sokarsan....PARAN PUL OLUR....

elece uzune bakiyorum.....

anlamadin ni alik diyor...KAPITALIST MODE KAPITAL AKUMULASYON PROSESLERI....iscilik maliyetiin dusurulmesi...

o bolumu oku....faiz-enflasyon-kur birlikte artar....KEMAL DERVIS GELIR...KURU TAVANA CAKAR....ISCILIK YERIN DIBINE INER...YERLI VE YABANCI OLIGARSI PARAYI O ZAMAN GETIRIR....URETIMI TAVANA KILITLER....

DIYOR....ekliyor...bu kitabi sen yazdin....yazari sensing kerizz diyor baaa....uzum gizarir.....

heeee emme....bu bir SOYGUN...HALKIN BELESE CALISTIRILMASI...cancagizim yaniyor diyorum....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

sevgiler....USAGLAR.....

Yorum

• smartinvestor
              Tecrübeli
              • 29 Kasım 2015
              • 901

Emmi iyi hoş da garan 6-7 iken garan 4,8-3,2 analizi ile bu çıkış öngörülmedi. Talancı kuzu, sadece shortta değil long ve spot mal alarak da para yapardı. Son ralli de malda ya longta olsaydın paran pul olmazdı, çoğalırdı.

Peki bundan sonraki oyun planın ve beklentin nedir?

Yukarıda yazdıklarından anladığım, büyük bir beklenti var ve bundan sonra borsa da kur da düşmez gibi.

Yorum

• Misafir

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                DUR DUR DUR....

soruyor....

mallarin fiyatlari artiyor mu.....diyerem heee....herseyin fiyati artier...

faiz artiyor mu.....diyirem heee...artiyor....

kur artiyor mu.....diyirem heee....oda artiyor....

PARA NE OLUYOR.....pul oluyor....PARANIN PUL OLDUGU PIYASAYA PARA SOKARMISIN DIYOR....

elece uzune bakiram....

diirki....para sokarsan....PARAN PUL OLUR....

elece uzune bakiyorum.....

anlamadin ni alik diyor...KAPITALIST MODE KAPITAL AKUMULASYON PROSESLERI....iscilik maliyetiin dusurulmesi...

o bolumu oku....faiz-enflasyon-kur birlikte artar....KEMAL DERVIS GELIR...KURU TAVANA CAKAR....ISCILIK YERIN DIBINE INER...YERLI VE YABANCI OLIGARSI PARAYI O ZAMAN GETIRIR....URETIMI TAVANA KILITLER....

DIYOR....ekliyor...bu kitabi sen yazdin....yazari sensing kerizz diyor baaa....uzum gizarir.....

heeee emme....bu bir SOYGUN...HALKIN BELESE CALISTIRILMASI...cancagizim yaniyor diyorum....
                zamanı kestiremedim. bir bakanımız,çinden sonra ikinci ucuz işçi bizde olacak demişti,bakıyorumda avrupaya ,amerikaya bizim 10 katımız,

Yorum

• sonperde33
                  Kıdemli
                  • 03 Ağustos 2011
                  • 3006

Bundan sonra ucuz olan neyse o kaldi alinacak.

Oda benjamin , ( altin da var tabi ama dxy 100 ustune atmadan altin denmez)

Bu rallide gelen sert devaluasyonun onden fiyatlamasi.

Artik sert bir karara bakar.
                  Ocak sonu subat sonu gibi yapistirirlar
                  Heralde.

Yorum

• sarisicak01
                    Tecrübeli
                    • 22 Ağustos 2018
                    • 489

Devalüasyon olursa bu ülke , bu millet 70 kuruşa muhtaç hale gelir.
                    Çok yazık olur bu fakir millete. 20-25 yıl geriye gider. Zaten 20 yıl öncesini yaşıyoruz.
                    Bir arpa boyu yol gidememişiz. Bu arada enflasyonun sebep , faizin sonuç olduğunu zor yoldan öğrenmiş olduk.
                    Gerçek dışı enflasyon oranlarıyla olan yine millete oldu.

Yorum

• ihakki
                      Tecrübeli
                      • 02 Aralık 2008
                      • 709

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      oynamiyorum.....

oyunun kurallari degisecek......

FAIZ...ENFLASYON....KUR.

BU UCU...birden caminin duvarina isedimi.....kuzu o piyasadan cekilir....

bu bir kuzu kuralidir....adi...[B][FONT=Arial Black]PARANI KORUMAK.
                      Kuzum öncelikle hoşgeldin ,sağlıklı olmana sevindik.Benim gördüğüm kimse sana illa oyna demiyor, eğer sevenlerine değer veriyorsan pozisyonda olmasan da gel şuraya iki satır yaz,yukarıda yazdıklarını 10 gün önce yazsan belki daha faydalı olurdu.
                      YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• Hale Türk
                        Aktif
                        • 05 Haziran 2018
                        • 318

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Evet Viop'ta 150.000 civarı açılan Short pozlar yaklaşık 8000 puan ile patlatılmıştır.Ancak şimdi şöle bir durum var;

Borsa endeksi varolduğu tarihten bu yana tek bir ay dahi üst bant üzerinde kapanış yapamamış.Üst bant üzerine çıksa dahi Ayı Tuzağı olarak kalmış ve alt banta ama o sebeple ama bu sebeple dönmüş.Hal böle olunca endekste 143.500 üzerinde Viopta ise 160.000 üzerinde kapanışlar beklemiyorum.Dolayısı ile elimde ki Long pozları kademeli kapatmaya başladım.Nihai hedef olan Viop 160.000'ne yaklaştıkca Short açacağım.Yani bunun 1000 - 2000 puan üzerinde herhangi bir yerde...

Yani benim için piyasayı Shortlama vakti ancak şimdi başlıyor.Mutlak önce iyi bir haber arkasından kötü bir haber ile desteklenecektir yukarı da yazdığım tez.

Sevgiler Saygılar...

Not: 158.500 1.Kademe Short açılmıştır.
                        160.500 2.Kademe Short açıldı.Endekste 1453 fetih gerçekleşmiştir.3.Kademe 161,500 bekliyorum.

Bundan sonrası bankaların elinden öper.Öperse bizi de öper.Dolayısı ile 161.500 3.kademe Shortu açıp 162.500 Stop koyuyorum.En azından hedeflerimiz geldi.Buradan da Short denemedik demeyiz.Korkanın çocuğu olmazmış.Stoplara uymak koşulu ile bence denenir.Overshooting kokuyor heryer...

Sevgilerimle...

Yorum

• sonperde33
                          Kıdemli
                          • 03 Ağustos 2011
                          • 3006

Zulum gibi resmen

Yorum

• ihakki
                            Tecrübeli
                            • 02 Aralık 2008
                            • 709

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            161.500 3.kademe Shortu açıp 162.500 Stop koyuyorum...
                            Çabuk stop oldunuz, kuzu olsaydı tulum giydirdi yarın çıkarması lazım derdi herhalde.
                            Bundan sonraki short hedefiniz nedir?
                            Sevgiler...
                            YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• ombusman
                              Katılımcı
                              • 08 Ocak 2019
                              • 179

Hale türk gibi longa bukadar inanmış birinin longunu elinden alıp üstüne birde sort actırıp onuda stop yaptıran dehşet bir cıkış trendinin icinde olmak,zarar yazmak ve sn kuzunun yorumlarını okuyamamak cok üzücü

Yorum

• Hale Türk
                                Aktif
                                • 05 Haziran 2018
                                • 318

ombusman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Hale türk gibi longa bukadar inanmış birinin longunu elinden alıp üstüne birde sort actırıp onuda stop yaptıran dehşet bir cıkış trendinin icinde olmak,zarar yazmak ve sn kuzunun yorumlarını okuyamamak cok üzücü
                                Aylardır ne diyorum sevgili ombusman...Bu trend başka bir trend.Bu trend bambaşka bir trend.Gerekçelerini her yazımda anlattım.Viopu 110.000'den kaldırdı 164.000 gösterdi.Bu arada her 10.000 puanda katliam yaptı.Ama en şahanesi dün gece seansında idi.Aldığımızın küçücük bir kısmını stop olarak geri verdik.Önemli değil.Denemedik demeyiz.

Şimdi ne olura bakmak gerek.Tabi ki artık Short kovalayacağız.Bunu kısa stoplarla yapmak mecburiyetimiz var.50.000 puan yürümüş yerde Long kovalamak delilik olur artık.%2_3 stoplu riske ede ede Short kovalayacağız.

Not: Bu vadeyi kapatsın katliam biter.

Sevgilerimle.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information