Bitanesin Emmimmm... İyi varsın..
Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
HALE....
BU FORUMDA....kendine bi topik ac….başkaları kendinize topik acın....
açtılar....denediler....kimse okumadı....
niye....
DÜRÜST DEGİLLER....İNSANLAR AHMAK DEGİLKİ...kıvırtmaları anında görüyorlar....
SİZE....dürüst olun dedim....İNSAN OLUN DEDİM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
KAHRETSİN....üçbes dürüst yarattım ancak...
hoscakalın usaglar...bu forumu kapatacağım...
sevgiler....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
açtığımda üyelik paralı olacak ve serseri tekımdan kurtulacağım....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu tur adamlar hep vardiki,,,,ama senin sayende bu forumda harbi durust analizcilerde tanidim agam,,,,,,takilma bunlara,,,,seni bilen bilir bilmeyen kendi bilir,,,,,,daha arcelik kesecez,,,,,yola devamkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKAHRETSİN....üçbes dürüst yarattım ancak...
hoscakalın usaglar...bu forumu kapatacağım...
sevgiler....
Yorum
-
Hocam kararlarınızı lütfen tekrar gözden geçirin size esas bu dönemde ihiyacımız var sizden hergün birşey öğreniyorum hayatımızda flu kalan ve tuzak olan her şeyi sizden öğrendim.Resme büyük bakmayı gösteriyorsunuz daha ne yapacaksınız? saygılarımlakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgilerimle.....
Yorum
-
-
TURKİYE SUANDA....FETODAN SONRA....tayyibi feto adam etti....suanda...TURKİYEYİ KEMALİST İDEALOJİ YÖNETİYOR....TAYYİP DEGİL....o sadece dinci oylardan dolayı orada.....güç yüzde 40 KEMALİSTTE....yüzde 60 tayyip ve arap bahçelide...
koalisyon bu...
CHP YOK....öyle bi parti olsaydı...FETO...Kemalist askerleri ergenokon bolyoz diye içeri tıhhdıgında...meydanda olurdu....oldumu o zaman olmadı....eski genel kurmay başkanını feto içeri tıhtı...CHP NEREDEYDİ O ZAMAN....YOKTU....
NEYAPTI KEMALİSTLER....AKP İLE KOALİSYON KURDULAR...FETODAN KURTULMAK ÜÇÜN..
VEEEE....kurtudular….CANLARINI ANCAK KURTARABİLDİLER KEMALİN KURDUGU TURKİYEDE KEMALİSTLER....
FETO VE LESKERLERİNİ 15 TEMMUZDA GÖT EDENDE KEMALİST ASKERLERDİ...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Borsa da para kazanmak en son 2010 2011 2012 de böyle kolay oldu idi..
ne geride kaldı endeks hisselerinden bakıyorum..asels bim kchol bankalar eregl tup ...
çat al..düşünme..
düşüş yasak çünkü..
5000 10.000 lot..
1 tl
alır almaz satış yaz 1 tl yukarı..
mutlaka geliyor..
dün asels aldım idi 31.50 den 1 tl geldi bugün...
bim de gözüm..
tup geride kaldı..
kchol almadım idi gitti..
thy geride kaldı..
Yorum
-
yüzde 2 -3 çekiyo
2-3 kademe de bekletiyor..
satış bekliyor..
gelmeyince bi yüzde 3 daha alıyor..
kchol un grafiğine bakın
17 tl lerde ...kuruşlardaişlem görüyor ama 5 kuruş bile gevşemeden saatler geçirebiliyor!!!
allah allah bak sen..
genelde 3-4 basamak yapıp sert bi silkeleme yapıyorlar..
öyle bi silkelemeki sanırsın dibini delip geçecek..
zınk diye duruyor..
geçen hafta vakbn örneğini verdim idi..
sonra sanki o satış hiç olmamış gibi basamağa devam ediyor..
aylardır hareket tarzlarını yazıyorum burada...
bişiler yapıyor olmanız lazım..
Yorum
-
Gidenin arkasından bakmayın..
Ne geride kaldı mantıken onu arayın..
BIM düzeltme içinde mesela..
yakında bankalara verip onu alırlar 2-3 tl..
Bende mal var götürmezler lakırdılarına da girmeyin..
götürüyo umurunda bile deel..
asels 32.70..
1.2 tl kar..
5000 lotta 6000tl..
10.000lotta 12.000tl..
1 günlük para..
son olarak ...
stop u unumayın
hızlı olun..
duygusuz olun..
yatırımcı olmayın..
Yorum
-
Birde dow a dax a enflasyon dolara falan bakmayın..
dow geçen yüzde 3 düştü..
normalde eywah derdim
sieeee dedim ..
aynen ertesi sabah bi baktım 0.20 mi ne eksi açtı sürdü!!
piyasada sieee dedi..
sonra bi baktım dowu da alıyorlar..
sieee nin nedeni anlaşıldı..
Yorum
-
Benim aşağıdan yaptım stratejiyi sen yukarıdan yapmaya başladın..kuzu Nickli Üyeden Alıntıne dedim seçim kasımda....seçime bi ay kala ekimde dowu seyret....dedim.
Kasıma var daha..dur hele..
Hareket tarzlarını öğrendin mi kontrollü piyasada para kazanmak en kolayıdır..
hatta ve hatta..
biraz daha meraklılar..
u30 kağıtlarının endeks ağırlıklarını çıkarıp çok daha nokta atışı yapabilirler..
2 li 3 lü pair ler var..
bi grubu basıp diğerini alıyorlar..
bunu bi kere belirledin mi tık tık çalışır sistem..
BIM mesela bankalara basıldığında alınan bir kağıt ...endeks i tutturuyorlar bankalarda satış..
THY BIM ASELS full kontroldeler..
bankalar kontrolden en uzak kağıtlar ama onları da ele geçirmek üzereler..
Yorum
Yorum