Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • smartinvestor
    Tecrübeli
    • 29 Kasım 2015
    • 901

Emmi, şu son pençe harekâtı da bu yönde mi?
    Sanki girip çıkmayacağız gibi ne dersin?

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

TURK TARİHİNDE İKİ BÜYÜK DEV VARDIR....

birisi....FATİH SULTAN MEHEMMED HAN....

öbürü..…...MUSTAFA KEMAL ATATÜRK....

BİRİSİ...istanbulu fethediyor...ve hemen ortodox patriği çağırıyor....ona diyorki...sen artık sadece bu COSTANİPOLİS in değil....benim zaptettigim tüm topraqlardaki….ORTODOX hiristiyanların basısın....bu yetkiyi Bizans imparatoru dahi vermemiş ona....BİR MİLLET DİYOR...HIRISTIYAN MİLLETİNİN BASISIN....tüm hukuk mahkemeler kur senin emrinde bunlar diyor...VE BALKANLAR KENDİLİGİNDEN OSMANLIYA GECİYOR takip eden dönemde...ortodox hiristiyanların en büyük düşmanı Katolikler papa...1204 haçlı seferinde istanbulu yakıp yıkmışlar....Katolik devletlerle olan savaşlarda bunlar hep ön saflarda olmuştur....

devir değişmiş....etnisite milliyetçilik öne çıkmış...Fransız ihtilali ile....tüm milletler krallara ve padişahlara isyan edip bağımsızlık kazanıyorlar 1800 den itibaren....

cepheden cepheye kosan...bi OSMANLI PAŞASI....bu halklardaki milliyetçi sahlanısları görüyor...ister hırıstıyan...ister Müslüman arap….

bir devlet kuruyor....anadoluda….nüfus 10 milyon....2 milyonu hırıstıyan...olmadı diyor bu devlet yasamaz...yunanla anlaşıyor...ben sana bendeki hırıstiyanları vereyim....sende bana sendeki musluman turkleri ver...2 miliyon hırıstıyan gidiyor 500 bin musluman geliyor....ve turkiye devleti yüzde 99 musluman devlet oluyor....

fesli kadir gibilerinin bu ülkede artık çıkmıyacagını düşünüyor....fekat PARA BU....İngiliz parayı bastımı….musluman dünyanın seyhlerinin yarısı satılık...onu bilemiyor.

fatih sultan mehemmed handa....benden sonra gelecekler...bu zaptettigim yerleri agır agır muslumanlastırıp turkleştirir sanıyor....fekaattt...heyhat...gele gele 500 bin musluman geliyor....oda yavuz un gelip sunni islamın katı kuralları ile bu turkleştirme ve muslumanlaştırmanın durdurulacağını BİLEMİYOR.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

lem zındıq...hale ile barısın....borsa yüzünden birbirinize küsmeniz....ikinizinde salak olduğunu gösteriyor….
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• wisewell
          Aktif
          • 30 Nisan 2014
          • 246

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          lem zındıq...hale ile barısın....borsa yüzünden birbirinize küsmeniz....kinizinde salak olduğunu gösteriyor….
          ben kimse ile kusmemki agam,,,,bos beles goygoy sevmim sadece.....ama emrin olur hale gel baristik

Yorum

• sonperde33
            Kıdemli
            • 03 Ağustos 2011
            • 3006

atayım akşama inşallah kuzu ,

malum home office devam.
            Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• wisewell
              Aktif
              • 30 Nisan 2014
              • 246

birisi haziran vade ile agustos vade arasindaki dusus farkini aciklayabilirmi?haz --0.8 ags -0.30

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

BIMAS....hedefime geldi...gereği yapıldı...JÖLELİ PUMP YAPTI....bende dump yaptım....selocanda….hulkide olduğu gibi....

bakın sırayla gidiyim...OPPORTUNITY COST TRADE TARZI....devam....

Yorum

• wisewell
                  Aktif
                  • 30 Nisan 2014
                  • 246

BIMAS....hedefime geldi...gereği yapıldı...JÖLELİ PUMP YAPTI....bende dump yaptım....selocanda….hulkide olduğu gibi....

hayirlisi olsun pompaci agam

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

ARDINDAN BU VAR....altın ons fiyatı nedeniyle....eccik erteledim...yoksa bunada bugun çakacaktım....

unutmayın....ben yatırımcı değilim...TRADERİM.

NE ZAMAN YATIRIMCI OLURUM...GARAN 4 OLDUGUNDA....5 kaart alıp 10 yıl yatıyorum...bunlar...

AMİRAL...GARAN...AKKIZ...KOCO...ve TUPRAS...

bunnarı 82 000 de aldım...hepsini yüzde 20 karla geri bastım....hala bastığım yerlerdeler...GARAN 8.20 DE BASTIM...8.19 DA....

BAK BENİM KAARTLARA JÖLELİ BULAŞAMIYOR....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

özet olarak....ben ne dersem odur...76 000 diyorsam...olacaktir....

YOGGGG JÖLELİ ELE DÜŞÜNMİİİ....BENE NE JÖLELİNİN NE DÜŞÜNDÜGÜNDEN VEYA NE YAPTIGINDAN...

Yorum

• sonperde33
                        Kıdemli
                        • 03 Ağustos 2011
                        • 3006

Kuzu bana dusmez ama bakkal daha baslamadi bile.

Bir bakkal iki demiroglan , bunlara yapilan short adami carpar bence.

Endeks yikilirken tersine gitcekler sanki.
                        Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

YATIRIMCI...bunun küçük ve büyüyü yoktur....hepsi yatırımcıdır....

yatırımcı kimdir...ekstra parası vardır...bu parayla borsada begendigi bir şirkete gider ortak olur...süresi minumum 5 yıl veya on yıldır....

bu topik....82 000 de açıldı....ve yatırımcıya dediki...düzeltmeler gelecek emme artık hedef 300 000 dir….MAL ALINIR dedi..

kapattığım topic 2013 de açıldı....borsa 50 000 dolar endeksti...DEDİKİ TOPİC...borsa 2008 dibi olan 10 000 dolar endekse düşecek....50 000 doların 10 000 dolara düşecek....ON YIL DOLDU....SATIP ORADAN ALABİLİRSİN...düştümü...DÜŞTÜ.düşer düşmez...bu baslık açıldı...MAL ALINIR DEDİ...kime...YATIRIMCIYA.....

peki TRADER kimdir....borsanın hareketlerinin tümünden yararlanan kişidir...DALGALARLA DANSEDER....TRADER yatırımcı değildir...örnek...82 000 de mal alıp yüzde 20 cıktı sattım...bu trader hareketidir....sattığım kaartlarda hala sattığım yerlerde...misal GARAN...hala 8.20 civarında....

bu topicteki yorumları ise....hem yatırımcı ve hemde trader...kendine adapte eder....bu topicte TRADER e diyorki yüzde 20 veya 25 çıkışta dalga biter sat....yatırımcıya da diyorki….HEDEF 300 000....HER İKİSİ BİRBİRİNDEN FARKLIDIR....
                          DEMEKKİ NEYMİŞ BUYMUS....yatırımcı ve trader….hassas nokta ise sudur...GARAN I 4 DEN ALIRSAN ON YIL SONRA ON KATI 40 OLUR....GARANI 8 DEN ALIRSAN ON YIL SONRA ON KATI 80 OLUR...BEN 4 Ü TERCİH EDİYORUM....YATIRIMCI OLMAK İÇİN....eger garan buradan 80 e gidecekse...garanı 8 den veya 9 dan almak fazla bişey değiştirmez....öyleyse bekliyecen...BU CORONA BİTSİN....ve sonra yatırımcı olmayı düşünürüm...

turk ekonomisi bu yıl yüzde 5 küçülecek...borsası uçuyor...git al...o senin sorunun...ben almam.

diyelim garan buradan 80 e gitti...4 e düşmedi yani...bende 9 dan aldım...sende 8 den aldın...

on yıl sonra senin karın....80-8=72 tl….benim karım ise...80-9=71 tl….ya 4 e düşerse....on yıl sonra senin karın on katı 40 olduğu üçün....40-8=32 tl….benim karım ise...40-4=36 tl...bak cok fark yok...

ben neyi seçiyorum...HAMMAL OLMAMAYI...BU PARAYI TRADE DE KULLANIP KATLAMAYI SEÇİYORUM.

Yorum

• wisewell
                            Aktif
                            • 30 Nisan 2014
                            • 246

buarada usa endexleri saglam gocuyor,,,,,yorum alalim

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

HA HA HA....namıssız….kefere gacılara uçkur çözen deeeyyyuuuzzzz

tessekkürler...hale ye yazdığın mesaj üçün...ikinizide seviyorum barısın gitsin....

Yorum

• wisewell
                                Aktif
                                • 30 Nisan 2014
                                • 246

HA HA HA....namıssız….kefere gacılara uçkur çözen deeeyyyuuuzzzz
                                gunahimi alma bah,,,,,Allah, dağına bahar, garını verir

Yorum

Working...
                                X

Debug Information