Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarın yaralarını yalar....devrisi gün gene gömeriz....bu ara cok işlem yapıyorum....kaart bazlı OPPORTUNITY COST lara oynuyorum....buraya yazamıyacagım bi süre....kendine iyi bak zındıq.
    ne demişim...dün...BİZ PARALARI ALIP TUYTUKTEN SONRA...amriki yarın yaralarını yalar...YALIYOR...niye...OPPORTUNITY COST bitti....pankalar hemde dev pankalar pazartesin den itibaren yüzde 15 ila 20 düştüler...TRİLLİON DOLARLAR...buffet.

al citi….pazartesi acıga sattık...pazartesi tepe 61.32....dün dip 48.20....düşüş üç günde yüzde 20...banka dev...

niye...cunki buffet...moshe...gregory...kuzu gibi binlerce dinazor sunu biliyor...FED faizi negatif ilan ederse...BANKA KAARTLARI CÖKER...MEVDUAT BULAMIYACAKLAR...negatif faize hangi salak para yatırır...

ne yaptık pazartesi acıga sattık...3 gün sonra kapattık...GÖÇECEKLERİ AŞİKAR...EMMEEEE...FED DESEYDİKİ Bİ DAHAKİ TOPLANTIDA DURUMA BAKACAGIZ....biz ikilecektik...demedi...2022 ye gaddin aklımın ucundan bile geçirmem dedi...

al grafı...son bar...bi haftalık...pazartesi ve bugun...BÖYLE KAZANMAK VARKEN...NEDEN HAMMAL OLAYIM YAW.

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• wisewell
      Aktif
      • 30 Nisan 2014
      • 246

ne demişim...dün...BİZ PARALARI ALIP TUYTUKTEN SONRA...amriki yarın yaralarını yalar...YALIYOR...niye...OPPORTUNITY COST bitti....pankalar hemde dev pankalar pazartesin den itibaren yüzde 15 ila 20 düştüler...TRİLLİON DOLARLAR...buffet.
      bist te sadece varlik fonu var gerisi hikaye,,,,,,bist30 un yildizi thy var gerisini sen hesap et.....viop kademelerindeki cok islemi hacminin sebebide alinan komisyonlar

Yorum

• hurolg2
        Aktif
        • 25 Ocak 2019
        • 367

Bizde dunya yansa hatta Allah korusun ülkede içinde yanıp bitse düşmeyen borsa icad ettiler...Hale' ye katiliyorum..Düşmez bu...Bu ne yaa...ne mantık car ne de akıl...böyle bir çıkış mı olur yaa...hukumetciler yandaslar varliklar jamular ne varsa borsayi tutup ekonomi normal her sey gulluk gulistanlik gavasi veriyorlar...Mikerim boyle borsayi da algiyi da...boyle anormal hayalperest gercekligi de....Bundan sonra hortculuğu birakıyorummm...Hep shorttan battım son zamanda...bundan sonra her kosulda onlardan daha deli bogayimmm..de haydin bakem hodri meydan amq....bu nedir yaa....sinirlerim lacka oldu kac vadedir ayni sey....

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• wisewell
          Aktif
          • 30 Nisan 2014
          • 246

hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Bizde dunya yansa hatta Allah korusun ülkede içinde yanıp bitse düşmeyen borsa icad ettiler...Hale' ye katiliyorum..Düşmez bu...Bu ne yaa...ne mantık car ne de akıl...böyle bir çıkış mı olur yaa...hukumetciler yandaslar varliklar jamular ne varsa borsayi tutup ekonomi normal her sey gulluk gulistanlik gavasi veriyorlar...Mikerim boyle borsayi da algiyi da...boyle anormal hayalperest gercekligi de....Bundan sonra hortculuğu birakıyorummm...Hep shorttan battım son zamanda...bundan sonra her kosulda onlardan daha deli bogayimmm..de haydin bakem hodri meydan amq....bu nedir yaa....sinirlerim lacka oldu kac vadedir ayni sey....

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          aynen durum bu....kontrollu ve dusmuyecek emiri verilmis borsa,,,,,,,sonu hayir degil ama

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

gelelim bize....VADE SONLARINDA....PİYASA KONTROLLU OLDUGU ÜÇÜN....bir OPPORTUNITY COST vardır...sadece vade sonlarında...bekliyecegiz dedim...129 dan shortum...hedefim 119 VADE SONU.

NEDEN VARDIR...

PİYASAYI KONTROL EDENİN ELİ SHORT DOLUDUR....diğer herkeze longu veren o....vade sonunda...elini AYARLIYACAKTIR....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• wisewell
              Aktif
              • 30 Nisan 2014
              • 246

gelelim bize....VADE SONLARINDA....PİYASA KONTROLLU OLDUGU ÜÇÜN....bir OPPORTUNITY COST vardır...sadece vade sonlarında...bekliyecegiz dedim...129 dan shortum...hedefim 119 VADE SONU.
              seni sevmiyen ölsün

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                seni sevmiyen ölsün
                BAAA BAG LEM....duygu sömürüsü ustası...yogg biz marabaları bırakma...yoggg yaz...yogg cız...

moskovaya geldiğimizde...o gacılar cennetinin tadına baktırmaszan...sana ebenin örekesini gösteririm...sırf senin için yazdım.

Yorum

• wisewell
                  Aktif
                  • 30 Nisan 2014
                  • 246

BAAA BAG LEM....duygu sömürüsü ustası...yogg biz marabaları bırakma...yoggg yaz...yogg cız...

moskovaya geldiğimizde...o gacılar cennetinin tadına baktırmaszan...sana ebenin örekesini gösteririm...sırf senin için yazdım.
                  agam o gacilar kapinda sira durmazsa cek vur beni

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

genele....

ne demiştim....kontrollü piyasalarda VIOP ta short açmayın...gerilerde zararına kapattığımda yazdım...MAKASI KULLANIP ZIRNIQ VERMİYOR....o yüzdende zararına kapattım 103 000 de...halenin dediği yerde.

sadece....

sadece....

VADE SONUNA Bİ AY KALA SHORT ACIN DEDİM....OPPORTUNITY COST nedeniyle....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      agam o gacilar kapinda sira durmazsa cek vur beni
                      ha ha ha...iyiki varsın lem zındıq….

Yorum

• wisewell
                        Aktif
                        • 30 Nisan 2014
                        • 246

genele....

ne demiştim....kontrollü piyasalarda VIOP ta short açmayın...gerilerde zararına kapattığımda yazdım...MAKASI KULLANIP ZIRNIQ VERMİYOR....o yüzdende zararına kapattım 103 000 de...halenin dediği yerde.

sadece....

sadece....

yooooh bize bole opportunity cost cirt pirt gavur kelimeleri deme,,,,,,,alacamiz satacamiz yerleri de......hatta iban lari verek oraya havale gonder

Yorum

• wisewell
                          Aktif
                          • 30 Nisan 2014
                          • 246

genele....

sadece....

sadece....

saka bi yana hakkat cok bilgi dolusun agam sen ya,,,,yagcilik yapmiyom,,,,,,takdir edip bagliligimi bildiiriyorum,,,bu slav gacilar bende kafa beyin birakmadi

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

öğrenin diye veriyorum....OPPOTUNITY COST....ve....ADA FORMASYONLARI....

bu fornasyonları...DİNAZORLAR YARATIR...temamen TEMEL ANALİZ vade ile ilgilidir...inceleyin...DOW JONES bu...IHLAS değil.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

tarihin gördüğü en büyük borsacıdır...OMAHO gibi küçük bi şehirde yasar...oturduğu ev 30 yıldır aynı ev...oturduğu masa ve sandelye 30 yıllıktır...newyork a gelmez...Wall Street ona gider....

önünde...TEMEL ANALİZ ve buna bağlı opportunıty cost simülasyonları vardır...bunlar sat dedimi...amriki başkanı dahi arasa...satma ayağının altını yalıyayım dese...bi eli satış tuşuna çönük...öbür elinde telefon başkana cocukluj hikayelerini anlatır....eli tuştan kalktımı...ADA FORNASYONLARI OLUSUR.

BU ADAMIN NE YAPACAGINI KESTIREBİLİYORSAN...lokus içinde yasarsın.

Yorum

• wisewell
                                Aktif
                                • 30 Nisan 2014
                                • 246

tarihin gördüğü en büyük borsacıdır...OMAHO gibi küçük bi şehirde yasar...oturduğu ev 30 yıldır aynı ev...oturduğu masa ve sandelye 30 yıllıktır...newyork a gelmez...Wall Street ona gider....

önünde...TEMEL ANALİZ ve buna bağlı opportunıty cost simülasyonları vardır...bunlar sat dedimi...amriki başkanı dahi arasa...satma ayağının altını yalıyayım dese...bi eli satış tuşuna çönük...öbür elinde telefon başkana cocukluj hikayelerini anlatır....eli tuştan kalktımı...ADA FORNASYONLARI OLUSUR.

BU ADAMIN NE YAPACAGINI KESTIREBİLİYORSAN...lokus içinde yasarsın.
                                agam grafik 15 dk lik periyot,,,,,,,hangi period da takip edecez

Yorum

Working...
                                X

Debug Information