Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
DİKKAT....FED merkezlere SWAP penceresini açtı....bu yorumlarımı değiştirecek....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kuzum bu durumda 85.000 iptal olursa mermi hızıyla long olmak gerekiyor diyorsan bizi de uyar poz.alalım.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDİKKAT....FED merkezlere SWAP penceresini açtı....bu yorumlarımı değiştirecek....YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
tesekkurler kuzu hocame.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertepkinin şifresi sonsuz swap ve g-20 ihtimaller oldukça fazla
Yorum
-
ABD tahvili olanlar için geçerli biz yokuz herhalde..ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
yeğene.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterABD tahvili olanlar için geçerli biz yokuz herhalde..
kuzu bizim kuyumcuları aradı
ERDOGAN-TRUMP telin peşinde suan,
senin dediğini biliyor,rusya ve turkiye o durumda.
Yorum
-
eger turkiye bi şekilde SWAP a girerse,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kuzunun yapacağı değişiklik sudur,bekledıginiz gibi değil.
96 000 ı iptal eder .yani 90 000 SHORT u 85 000 de kapamaz.
Yorum
-
Nakite kalmaya devam üstadım o zaman 1-2 ay 80-90 bin arası gider geliriz.kucuk kağıt lar tavan tavan gidiyor demekki taban serileri eli kulağında..akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereger turkiye bi şekilde SWAP a girerse,
kuzunun yapacağı değişiklik sudur,bekledıginiz gibi değil.
96 000 ı iptal eder .yani 90 000 SHORT u 85 000 de kapamaz.
Yorum
-
şimdi bizim bankalara bakıyordum gavur 18.5 coe ile bile upside bulmakta..
10 yıllık döenemin dibinde satıcı olmak istemiyorum.alsam sabrım fazla yok çok zor durumdayım borsanın piri..
2019 borsa verileri ile misal akkız .54 pd ile işlem görmekte..2020 işler kötü bile olsa bizim bunu anlamamız en az 8 ay bu arada bu banka zorlama bile olsa nimden kar yazar bu değerleme ilede short olmak istemiyorum.sanıyorum düşüşlerde alım zamanı geldi
Yorum
-
ayni hisler icindeyiz....senin gibi dusunuyorum...MJ232323 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi bizim bankalara bakıyordum gavur 18.5 coe ile bile upside bulmakta..
10 yıllık döenemin dibinde satıcı olmak istemiyorum.alsam sabrım fazla yok çok zor durumdayım borsanın piri..
2019 borsa verileri ile misal akkız .54 pd ile işlem görmekte..2020 işler kötü bile olsa bizim bunu anlamamız en az 8 ay bu arada bu banka zorlama bile olsa nimden kar yazar bu değerleme ilede short olmak istemiyorum.sanıyorum düşüşlerde alım zamanı geldi
emme....
TURKIYE DOVIZINI....turizm...ve tir tasimaciligi gibi hizmet sektorunden kazaniyor....
bu ikiside bitti....allahtan petrol ucuzladi....suan duygularimla gercekler arasinda git geldeyim...SENIN GIBI....YOKSA IKIMIZDE GIRTLAGIMIZA KADAR MALA GOMULURDUK...gecmiste hep boyle yapmistik....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
DONUS YERLERINDE EN BUYUK GOSTERGE ISE....bizzat benim kendimdir....
bu duygular arasinda GIT GELE baslar ve sinirlenirim....
en sevdigim insan kimse ona kufuretmeye baslarim....bu genelde laz guneysu veya babo olurdu...simdi oya oldu....
iste bu bile....bir gostergedir....AKLIN DUYGUYU TUTAMADIGINI GOSTERIR...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum