kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBAK TÜM DÜNYA YIKILDI...DOW DA 25 000 İ YAKTI...bizimde yüzde 3 düşüp 103 000 de olmamız lazımdı...
düşüyor mu....
hayır...
eee bu nasıl piyasadır...KONTROLLU PİYASA...bunda OPPURTUNITY COST oyun tarzı dışı hiçbir tarz çalışmaz...129 dan shortladım….126 da...123 de olmalıydı...
ne zaman olacak...o pozizyonunu ayarladığı zaman....bekliyecen dayan....
DİYELİM DİRENDİ....BENİM GİBİLER BU PİYASADA Bİ DAHA OYNAMAZ...bu gaddin basit.
Bence...
Şöyle..
29500 den 18200 e düştü
Oradan tepki 27500 e..
2000 paun yüzde 7 zirveden uzak da idi 3 gün evvel..
Bizim zirve kaç 124000
Düş yüzde 7
115.000
biz daha oradan yüzde 5 aşağıdayız
Dow bugün yüzde 5 aşağıda..
Eşitlendik..
FED dün 18.000 den 3 trilyon dolar daha alın diyerek dehhh dediği piyasaya çüşşş dedi..
Hikaye anlatıyorlar..
Durgunluk muş cart curt virüs canlanacak mış..
virüs tiyatro esas hikaye OPEC toplantısında masa nın devrilmesi idi gözlerden kaçan..
o haberle esas borsalar dalışa geçti..
Kontrollü borsalar..
Bizim kine laf atıyoruz da artık DOW falan da aynı bizle..
Yorum
-
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDOW u pazartesi 27 500 den shortlamıstık….26 050 ye indi....yüzde 5.5 kar....aldık.
neden aldık....OPPURTUNITY COST oyun tarzımız icabı....SAKIN YAKALANMA....AL VE TUY...TEKRAR CAK TEPKİDE....
diğer bi deyişle faizler negatif...ve üç günde yüzde 5.5 kar...DAS ATTINDA KOLUN MU YORULDU...OPPORTUNITY COST un turkcesidir.
agam nerdesin dow devre kesiyor
Yorum
-
wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFOMC: WE ARE NEVER RAISING RATES AGAIN, STOCKS LOOK CHEAP AT THESE LEVELS. WARREN BUFFET IS A IDIOT.
bosver rus u turku
buna ne diyon guzu baba?ne demiştin lem zındık....FED diyorki warren buffet idiot….wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteragam nerdesin dow devre kesiyor
ne dmiştim geride git bak....buffet hepsini iker...bankaların satış tuşuna barnagını çöner ve kaldırmaz demiştim....ÇÖNDÜ...CİTİ DAHİL 5 BÜYÜK AMRİKİ PANKASI YUZD 15 GÖÇTÜ....
NE DEMİŞTİM...MOSHE BEN VE GREGORY...White russian cekiik...STRATEJİ HAZIRLADIK....fed i ikecegiz yarın demiştim...İKTİK...PARALAR CEPLERDE...FED DERDİNE YANSIN.
GREGORY BROKER...pazartesi...çitiyi...bank of amrikiyi...jpmorganı...wellsfargoyu...acıga sattı...üçümüz ortak...bankalar yüzde 15 çöktüler...emme biz karı yüzde 9 da aldık....beklesek yüzde 6 daha vardı...PLANIMIZ NEDENİYLE BEKLEMEDİK...
ŞİMDİ....kutlama yapiik zındıq….gene White russian la....uğurlu içki....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
niye bankaları iktik….
2022 ye kadar faiz negatif....bankaya mevduat yatmaz....kumda oynarlar...negatif faize hangi salak para koyar...
her fed toplantısından 4 gün önce toplanırız....STRATEJİYİ BELİRLERİZ...2 GÜN KALA EYLEME GİRERİZ...
hedef tektir...ya hepsini kaybetmek...yada ikiye katlamak....
panikte kütletir çıkarız...köküne kadar beklemeyiz...hedef kadar....kodugumuz.
baaaa bag...moskovaya gelelim...o kodugun slav gacılar ikirciklendirdi bizi..YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yarın yaralarını yalar....devrisi gün gene gömeriz....bu ara cok işlem yapıyorum....kaart bazlı OPPORTUNITY COST lara oynuyorum....buraya yazamıyacagım bi süre....kendine iyi bak zındıq.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sagol agam......biz marabalarini unutma ortada komakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarın yaralarını yalar....devrisi gün gene gömeriz....bu ara cok işlem yapıyorum....kaart bazlı OPPORTUNITY COST lara oynuyorum....buraya yazamıyacagım bi süre....kendine iyi bak zındıq.
Yorum
-
eee dahada gelmessen o kaden resimden tanitimdan sonra kuserik vallakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterniye bankaları iktik….
2022 ye kadar faiz negatif....bankaya mevduat yatmaz....kumda oynarlar...negatif faize hangi salak para koyar...
her fed toplantısından 4 gün önce toplanırız....STRATEJİYİ BELİRLERİZ...2 GÜN KALA EYLEME GİRERİZ...
hedef tektir...ya hepsini kaybetmek...yada ikiye katlamak....
panikte kütletir çıkarız...köküne kadar beklemeyiz...hedef kadar....kodugumuz.
baaaa bag...moskovaya gelelim...o kodugun slav gacılar ikirciklendirdi bizi..
Yorum
-
guzu baskanin dedigi kontrollu piyasa,,,,du bakalim nereye kadar gucleri yeticek......hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu üstadin dediği açılışta olmadı...acaba nilleti düsmeyecek aksine yukselecek fikrine inandırıp aksama mı yapacak ekşını....anlayamadım ne yapıyorlar...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Sn.Kuzu sizi yaklaşık 2007 bu yana takip ederim. Çok severek ve saygı duyarak okumuşumdur. İlk kez birlikte yanıldığımız zamanlar olsa dahi bu sefer büyük bir rallinin geldiğini düşünüyorum. Öle 113.000 123.000 değil. 136.000 seviyesine kadar yaşanacak bir ralli. Shortta 2000-3000 puan dalgalarda surf yapılabilir ancak piyasada trend Long. Piyasa Viop 105.000 den bu yana Long.Trende ne zaman isyan edip karşı gelsek bizi ezdi geçti. 106.000 aşağı kırmayan bir endekste Short açmak kumardır. Ben ciddi bir rallinin başlangıcında olduğumuzu söylüyor ve yazıyorum 2 aydır. Devamını da bekliyorum. Sevgiler.
Yorum
-
BAA BAG GIZ....Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn.Kuzu sizi yaklaşık 2007 bu yana takip ederim. Çok severek ve saygı duyarak okumuşumdur. İlk kez birlikte yanıldığımız zamanlar olsa dahi bu sefer büyük bir rallinin geldiğini düşünüyorum. Öle 113.000 123.000 değil. 136.000 seviyesine kadar yaşanacak bir ralli. Shortta 2000-3000 puan dalgalarda surf yapılabilir ancak piyasada trend Long. Piyasa Viop 105.000 den bu yana Long.Trende ne zaman isyan edip karşı gelsek bizi ezdi geçti. 106.000 aşağı kırmayan bir endekste Short açmak kumardır. Ben ciddi bir rallinin başlangıcında olduğumuzu söylüyor ve yazıyorum 2 aydır. Devamını da bekliyorum. Sevgiler.
bu topic ne diyor hedef 300 000 diyor....senin 136 000 den daha cok….
ne yaptı bu topiğin sahibi....82 000 de 5 kaart aşdı yüzde 20 cıktılarmı satarım dedi...SATTI...biri garan….ben aldım 3 hafta sonra sattım....8.20 den....3 ay gectı...kaart kac şimdi...8.16 da...benim sattığım yerin altında....
AYU PŞYASASINDAYIZ DEDİM....VE BU PİYASADA ACIMASIZ BOGA RALLİLERİ OLUR DEDİM....
neden....
millet 125 000 e kadar malda ve komple boga…..82 000 e inişte bu boğalar tükendi MALI verdi ayu oldular...biz ayular ise anında boga olduk....bu ralliyi biz eski ayular yaptık...boğalar değil...MAL ALDIM BEN...YUZDE 20 YAPTIM VE SATTIM...
ben bıst 30 da....ilk 10 kaartta oynarım...veya VIOP ta shortlarım...benim satıp cıktıgım kaartlar biryerlere gitmedi yataylar hala...
ben ise hammal değilim....niye bekliyim onlarda....CORONO bitmedi...heran ikinci dalga gelebilir....bunun bir OPPORTUNITY COST u var....neden ondan yararlanmıyayım….yan kaartlarla….yandaş şirketlerle yapılmış ralliden bana ne...ben onlarda hicbirzaman olmamki…
DALGALAR....DALGALARDIR PARA YAPAN....82 000 DEN BASLIYAN DALGA BİTTİ...benim kaartlarda yüzde 20 de...yandaş ve yan kaartlarda yüzde 100 ve hatta yüzde 400 de var...çıkışla bitti...
bir düzeltme dalgası gelmesi lazım...76 000 e....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum