Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

EVETTTT….soru 2 de su...neden DOLAR NAKİT....

CUGABI doğru vermek üçün sunu bilmekte lazım....

DİNAZOR….HANGİ MALA GİRER....

cugapta sudur...değeri yerin dibine inmiş mal kimse...DİNAZOR ONA YERLEŞİR...

SORALIM...değeri yerin dibine inmiş mal kim....hissesenetlerimi….altın mı....DOLAR mı...

DOLAR ULA....FAİZİ NEGATİF....YERİNDİBİNDE....şimdi bu bilgiyi kullanarak yukarıdaki soruya cevap verin...

verebilmeniz üçün....OPPORUNITY COST....nedir....onuda bilmeniz lazımdır tabiii...

kısaca tanımlıyım...adam 2 saat çalış 20 pangınot vereyim diyor...sen hasstir deyip o 2 saati sinemaya gidiyorsun...bunu yaparak....20 pangınotu kaybediyorsun...bu senin OPPURTINTY COST un...

moshe ile benim hayatım...bu OPPORTINITY COST un peşinden koşarak geçti...

dolayısıyla....bu CORNELİUS VERUSU kullanılarak....bir OPPORTINITY COST yaratıldı...bu ikimizide deli ediyor....ikimizde VERUS la yasadık...bildiğiniz grip daha ağırdı bizde...VERUS ikimizi bi kata tıktı 14 gün tüm hayatımızı ve geleceği tartıştırdı....başkada bişey yapmadı....

finansal areneda OPPORTUNITY COST nedir....bir malın günümüzden 6 ay sonraki fiyatını tahmin ediyorsan...bugün o mala yerleşiyorsan....senin herkezden önce o kara ulaşmanı sağlar...

misal bu topik....

82 000 endekste 5 kaart aldım...ve hedef 300 000 dedim...kaartları sattım yüzde 20 çıktıklarında karı aldım kaçtım....82 000 d mala yerleşme nedenim....opportunıty cost tu....

ben çıkalı 2 ay oldu...GARANIM HALA BENİM SATIP CIKTIGIM YERDE...8.20 DE....

BAK...sen mermi hızı zamanda yuzd 20 karı alıp çıkıyorsun...millet hala yüzde 20 alabşlmek üçün uğraşıyor...bende tatildeyim...OPPORTUNITY KOLLUYORUM...YENİ YUZDE 20 ÜÇÜN...
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

ŞİMDİ ALTIN GRAFIMDAKİ FORNASYON NEDİR ONU SÖYLÜYEYİM...haftalık grafta...10 hafta...bir mal yatayda ise...orada...alıcı ve satıcı arasında....OPPORTUNITY COST savası vardır....

satanlar diirki….faizler dolarda artıRIAlıcak altın 700 dolar pangınota düşecek...

alanlarda diirki….altın 3600 pangınota gidecek....

sonuç....GRAF DİYORKİ...

10 hafta geçmiş....YENİŞEMEMİŞLER

niye acaba....ACIGA SATIŞ TAMAMLANMAMISDA ONDAN....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

KUYUMCULARA GÖNDERDİM...sizede yazayım...

GERCEK FAİZ...yani enflasyondan sonraki....2008 den bugüne kadar NEGATİF....2020 DEYİZ...12 YIL GECMİŞ...faiz negatif cycle bitti....ALTIN 2011 DE 1900 e....oradan 1055 e indi....şimdi 1750 ye cıktı...VEEEE ALTIN BİTTİ...HHEDEF 700 PANGINOT.

ALTIN FİYATI ORANSALDIR GERCEK FAİZ....o çıkmaya baslarsa altın düşer...o düşer ve yatay kalırsa altın çıkar...CIKTIIII VE ALTIN BİTTİ....

BİTTİMİİİİ...kim çöker onu takiben...EMLAK BİTTABİ....TURKİYEDE 2021 DE EV FİYATLARI BUGUNKİNİN YARISINA İNECEK ALTINI İZLİYEREK....BU YUZYILLARCA YIL HEP BELEDİR.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

SEVGİLERİMLE....değerli dostlarım....benden başka bele yazan varmı ...yok...2021 de ben susarım onlar bunları ard arda dizerler....emmeee...5 gurus gazanamadan...OPPORTUNITY COST u bilmedikleri üçün.

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

usaglar….

moshe WHITE RUSSIAN drinki hazırlıyor ve cekkiik bu üçüncü....bizim rakı onun yanında su ula...ha ha ha

bu gavat HAZAR TURKU Yahudi...trostky ile aynı köylü....kominizmin kılıcı...TURK TÖRELERİNE GÖRE...onun soyu benden üstün...onlar turkun ASENA soyundan...ben OGUZ....

dolaysıyla...soyuna gubban olduğum diye bi yag atıyorum...hizmet ve para saçma TAVAN oluyor bunda...ha ha ha

Yorum

• wisewell
              Aktif
              • 30 Nisan 2014
              • 246

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              usaglar….

moshe WHITE RUSSIAN drinki hazırlıyor ve cekkiik bu üçüncü....bizim rakı onun yanında su ula...ha ha ha

bu gavat HAZAR TURKU Yahudi...trostky ile aynı köylü....kominizmin kılıcı...TURK TÖRELERİNE GÖRE...onun soyu benden üstün...onlar turkun ASENA soyundan...ben OGUZ....

dolaysıyla...soyuna gubban olduğum diye bi yag atıyorum...hizmet ve para saçma TAVAN oluyor bunda...ha ha ha

https://www.youtube.com/watch?v=HZCkloASWLk
              Click image for larger version

Name:	Vodka-Beluga-Beluga-55-768x512.jpg
Views:	1
Size:	62.7 KB (Kilobyte)
ID:	521390

baa baaaaClick image for larger version

Name:	Vodka-Beluga-Beluga-55-768x512.jpg
Size:	62.7 KB (Kilobyte)
ID:	521390))bundan baskasini icme bah zehirlenin,,,,virusten sonra hem bunyen zayiflamistir hemde sahtesine denk gelin hafzanallah

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

len zındıq….sende mi BRUTUS....

LEM İÇMEM LAZIM...teknesi ile tura çıkacağız....hem coronadan uzaklaşacağız hend eglenecegiz...yağlamasam...iç bu iyi dediğini içmesem...tersleşiyor deyyuzzz...tatili unut dedimi...dizlerimin bagı çözülüyor...bıktım bu ıssız kasabadan ve dağlardan...karaiplere açılacağız...ele yağlıyorum ki...yürüyüşü değişiyor....ha ha ha

yıllardır bele...huysuz ve sevimli bi hazar turku….1994 te turkiyede battım...bana para yağdırdı...yetmedi geldi akıllar verdi...namıssız vazgeçilmez bir sevgili emme cok zor...dediğini yapacaksın....

Yorum

• wisewell
                  Aktif
                  • 30 Nisan 2014
                  • 246

len zındıq….sende mi BRUTUS....

LEM İÇMEM LAZIM...teknesi ile tura çıkacağız....hem coronadan uzaklaşacağız hend eglenecegiz...yağlamasam...iç bu iyi dediğini içmesem...tersleşiyor deyyuzzz...tatili unut dedimi...dizlerimin bagı çözülüyor...bıktım bu ıssız kasabadan ve dağlardan...karaiplere açılacağız...ele yağlıyorum ki...yürüyüşü değişiyor....ha ha ha
                  Click image for larger version

Name:	arbat 2.jpg
Size:	98.9 KB (Kilobyte)
ID:	521391....bosa kurek cekme yazik etme gendine

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    [ATTACH=CONFIG]1172[/ATTACH]....bosa kurek cekme yazik etme gendine
                    ha ha ha...vay serefsiz vay....lem cennetdesin sen....ZINDIQ.

Yorum

• wisewell
                      Aktif
                      • 30 Nisan 2014
                      • 246

ha ha ha...vay serefsiz vay....lem cennetdesin sen....ZINDIQ.
                      bah kizlarimiza laf etme sikayet ederim poliseClick image for larger version

Name:	politsi.jpg
Size:	163.9 KB (Kilobyte)
ID:	521392

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

usaglar….

ahanda URUS da geldi...bu hekiki urus...lenin gibi tatar ganı taşımıyor...bildiğiniz slav….emme yıllardır kıyak argadasımız…

dedimki tedavi oldun nu lem….cok acı cekmişşin diye duyduk...

neremden lem ipneler dedi...gene ne planladınız baa karsı...

dedimki…

MÖTÜNDE COK BÜYÜK SORUN VARMIŞ...garın cok acı cekiy dedi...

niyeki ula dedi...

dedimdik ki...hem suriyede şimdide libyada mötüne TURK DRONLARI girmiş...hiçbir heva savunman mötünü koruyamamış deyince....

yıkıldı bu...gülüyor...lem iki igdiç turk….benim gibi bir slava heee dedi...

heeee dedim....bu sefer ne KATARİNA var...ki BALTACIYA versin sizi kurtarsın....

gelin Libya ile suriyenin kuzeyini HALEP dahil bize teslim edin....BAKİRE KALIN....yogusam oranızdan tır geçer....bırak dronu….ha ha ha

Yorum

• wisewell
                          Aktif
                          • 30 Nisan 2014
                          • 246

usaglar….

ahanda URUS da geldi...bu hekiki urus...lenin gibi tatar ganı taşımıyor...bildiğiniz slav….emme yıllardır kıyak argadasımız…

dedimki tedavi oldun nu lem….cok acı cekmişşin diye duyduk...

neremden lem ipneler dedi...gene ne planladınız baa karsı...

dedimki…

MÖTÜNDE COK BÜYÜK SORUN VARMIŞ...garın cok acı cekiy dedi...

niyeki ula dedi...

dedimdik ki...hem suriyede şimdide libyada mötüne TURK DRONLARI girmiş...hiçbir heva savunman mötünü koruyamamış deyince....

yıkıldı bu...gülüyor...lem iki igdiç turk….benim gibi bir slava heee dedi...

heeee dedim....bu sefer ne KATARİNA var...ki BALTACIYA versin sizi kurtarsın....

gelin Libya ile suriyenin kuzeyini HALEP dahil bize teslim edin....BAKİRE KALIN....yogusam oranızdan tır geçer....bırak dronu….ha ha ha
                          FOMC: WE ARE NEVER RAISING RATES AGAIN, STOCKS LOOK CHEAP AT THESE LEVELS. WARREN BUFFET IS A IDIOT.

bosver rus u turkubuna ne diyon guzu baba?

Yorum

• wisewell
                            Aktif
                            • 30 Nisan 2014
                            • 246

kuzu Nickli Üyeden Alıntı
                            WARREN BUFFET...bir DİNAZOR...küçük bi sehirde yasıyor....FOMC...Gibi elli tane kurumu...yıllardır...yatırıp yatırıp ikiyor….ikmeden 6 ay öncede ilan eder hep...NİVEA KREMİ ALIN YANINIZA...SİZİ İKECEGİM DER...6 AY SONRADA İKER...o FOMC de ki ikilmiş usaglar işden atılır gider...yerlerine bakireleri atarlar....onlar atanır atanmaz WARREN BUFFET dashaklarına bakım yapar....hazırlar...avuçlar...okşar ve bekler...neyi...ŞIMARMALARINI.

BİZ DİNAZORLAR....bu sefer....FED i ikecegiz...

mötleri açıkta...KARPUZ gibim...gıcır gıcır...içleri al kan dolu...o kanı ki akıtacağız..yüce rebbim DİNAZORA PENİSİ bunun üçün eklemiştir....karpuzu ikşin tohumları toprağa yayılsın...daha cok KAPUZ MÖTLÜ PEZEVENG peydah ossun deyu….zındıq….*****üü….dinsiz...munafıq.
                            aboooooo

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              aboooooo
                              ha ha ha

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

lem wisewell….8 dene içtim gözlerim çift görüyor....GREGORY bize yetişmek üçün...iki dene double pespese cekti….ben pes edeceğim pilim bitiyor...cok fecii bi içki bu...ha ha ha

turkiyeyle konuşmam lazım diye sıvışıp biraz yırtıyorum....emme anlarlarsa...double çekeceksin derler valla.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information