Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • dayan
    Aktif
    • 05 Ağustos 2011
    • 382

Emmi yeni normalde bi altın yorumu şart oldu sanki...

Dünyayı bu faşist deliler yönettiği müddetçe ben bırak kağıt parayı sistemdeki altına bile güvenmem.

Yorum

• gundwane
      Tecrübeli
      • 18 Ağustos 2011
      • 1921

Yeni bi kolpa patlatmışlar
      Yabancılar türk tahvilleri alsınlar diye bık bık bık bi avrupa bankası ile (adını da ilk kez duyuyorum euroclear mıdır nedir temizlik malzemesi gibi bişi) anlaşılmışmışmışş...SWAP ne oldu başkan??? FED BOJ ECB falan her yerden dolar yağacak idi...Kala kala yine katara kaldık.

Yorum

• gundwane
        Tecrübeli
        • 18 Ağustos 2011
        • 1921

https://www.cnbc.com/2020/06/08/asym...e=twitter|main

Covid tiyatrosu devam ediyor..

Daha önceki söylemleri

Başından beri planlı bi tiyatro idi.
        Senelik normal virüsden farkı yok dedik taaa mart ayında..

Dünya bir deneye tabi tutuldu.Paralar aktarıldı..İşlem temem..

Yorum

• Misafir

parayi yolda bulsan sayacaksin derler,sahibi cikagelirse mazaallah.

Yorum

• gundwane
            Tecrübeli
            • 18 Ağustos 2011
            • 1921

Bir yil içinde avrupa'da yeni tahvil ihraçlarinin büyüklüğü 1 trilyon euro'yu aşti -bn

Yorum

• gundwane
              Tecrübeli
              • 18 Ağustos 2011
              • 1921

Sizce bu normal bi borsa mı ?
              Yoksa kontrollü al gülüm ver gülüm mü..?

4.95 den 4.75 e basacan..
              Ama ne hikmet saatlerce 2 kademeden işlem görecek..
              Bu alıcılardan hiç birisi 5 kademe çekemedi mi..
              20 kuruş satan adam ın silah mı tutukluk yaptı..
              Böyle bir saçmalık olur mu !!!

20 kuruş basmışsın 2 kuruş tepki gelsin 5 kuruş dalsın oradan 5 kuruş tepsi falan demi..
              zınkk!! diye durmuş satış

VE BORSA..!!

böyle bişi olabilir mi?

Yorum

• gundwane
                Tecrübeli
                • 18 Ağustos 2011
                • 1921

USDTRY

USDZAR

USDRUB

5DK lık grafikler period aynı..
                Bizim grafik kurşun kalem ucu denemesi gibi iken diğerlerinin grafikleri son derece normal..

Yorum

• gundwane
                  Tecrübeli
                  • 18 Ağustos 2011
                  • 1921

"Koronavirüs salgınıyla ilgili önlemler kapsamında bankalara İşsizlik Sigortası Fonu’ndan satın aldıkları devlet içi borçlanma senetlerini kendisi kendisine satma olanağı sağlayan Merkez Bankası’nın varlık alımında sınıra dayandığı belirtildi."

"İşkur verilerine göre Şubat 2020 itibarıyla İşsizlik Sigortası Fonu’nun 131 milyar 597 milyon TL’sinin yüzde 6,93’ü mevduatta, yüzde 93,07’si ise Hazine’nin ihraç ettiği devlet iç borçlanma senetlerinde (DİBS) bulunuyordu."

İşsizlik sigortası ile devleti fonla..Bu fonlama da eline geçen tahvilleri bankalara sat
                  Bankalar bu tahvilleri yine devlete verip yine para alsınlar..

Oh ohh ohh suyundan da koy..

Yorum

• Misafir

,

Yorum

• hayalım
                      Tecrübeli
                      • 27 Şubat 2009
                      • 822

Ehh deve ile zenginin isi belli olmazmis. Guzu hocam da altin icin yorum yapsin diye bekliyemedim ve kendi gobegimi kesdim. Bizlerin gozu ac. Bilezikdi kostekti besibiryerde idi beni kesmedi varimi yogumu altin madenine gomuverdim. Bugunde o ocak aciklayivermezmi ne kadar altin rezervi bulduklarini. Adi MUSGRAVE Minerals from Australia.Eger bir haftaya filan sirket batmaz sa ganereya battik sayilir. (rahmetli anam derdi ganare ne demekse)

Yorum

• egelii
                        Tecrübeli
                        • 25 Ağustos 2011
                        • 2961

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Ehh deve ile zenginin isi belli olmazmis. Guzu hocam da altin icin yorum yapsin diye bekliyemedim ve kendi gobegimi kesdim. Bizlerin gozu ac. Bilezikdi kostekti besibiryerde idi beni kesmedi varimi yogumu altin madenine gomuverdim. Bugunde o ocak aciklayivermezmi ne kadar altin rezervi bulduklarini. Adi MUSGRAVE Minerals from Australia.Eger bir haftaya filan sirket batmaz sa ganereya battik sayilir. (rahmetli anam derdi ganare ne demekse)
                        işe yaramayan kişilere denir genelde

Yorum

• hayalım
                          Tecrübeli
                          • 27 Şubat 2009
                          • 822

Bilmeden iyi bir seymis gibi paylasmisim. Ben para gazanlarina dusmus gibi yorumlamisdim.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

KUZU...üç önemli altın raporu yazdı....

birincisi....2008 de...altın 700 deiken...ALTIN HEDEF 3600 RAPORU....

ikincisi.....2011 de...altın 1900 iken.....ALTIN HEDEF 900 RAPORU....

ÜÇÜNCÜSÜ....altın 1200 e indi....1200-900 arası ALTIN AL RAPORU...1055 E İNMİŞTİ.

BU SON RAPORLA İLGİLİ...ALTIN 1760 DAN BERİ...KUZU UYARILAR YAYINLIYOR...kime kuyumcu usaglara...HEDGE OLUN YADA SATIN DİYE....

NEDEN....NEDEN...NEDEN...kuzu bele bi ipnelik yapıy….

cugap….cugap….cugap….aşağıdaki grafta….SORUYORUM...BU GRAFTAKİ FORMASYON TEKNİK OLARAK NEYİ İSARET EDİYOR...yazın bakem biliyormusunuz…fornasyonu YUVARLAGA ALDIM...di haydi teknikçi gavatlar...bakem boyunuz kac santim...metroyu bırak santim.....ha ha ha

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

ben soracagam...siz cugap vereceksiniz...gelip eferim doğru veya hasstir gavat diyeceğim...ADIM ADIM...SERVETİMİN BUYUK BİR BÖLÜMÜNÜ KAZANDIGIM ALTIN FURUSMALARIMDAKİ...BİLGİYİ... SİZE ÖGRETECEGİM.

NOT...BENDENİZ 1750 DE TÜM ALTINDAN CIKTIM....sadece ondan değil...HERSEYDEN...DOLAR NAKİTİM.

DİNAZOR DEDİN Nİ...bi saat düşüneceksin...yatıp kalkıp hergün bi saat düşüneceksin....bunların ceddi tükendi...kala kala bikac ipne DİNAZOR kaldı...guzu gibim diyeceksiniz sonunda...İŞİ GAVRADINIZ MI.

İMDİ BENİ YATIRSAN...İKSEN...ELİMDEKİ NAKİTİ 2021 E KADAR...HİÇBİRYERE YATIRMAM...DİNAZORLUK BELE BİRBİŞEY...
                              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kalekale17
                                Katılımcı
                                • 23 Mayıs 2012
                                • 111

KUZU'nun altın grafı

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                KUZU...üç önemli altın raporu yazdı....

birincisi....2008 de...altın 700 deiken...ALTIN HEDEF 3600 RAPORU....

ikincisi.....2011 de...altın 1900 iken.....ALTIN HEDEF 900 RAPORU....

ÜÇÜNCÜSÜ....altın 1200 e indi....1200-900 arası ALTIN AL RAPORU...1055 E İNMİŞTİ.

BU SON RAPORLA İLGİLİ...ALTIN 1760 DAN BERİ...KUZU UYARILAR YAYINLIYOR...kime kuyumcu usaglara...HEDGE OLUN YADA SATIN DİYE....

NEDEN....NEDEN...NEDEN...kuzu bele bi ipnelik yapıy….

cugap….cugap….cugap….aşağıdaki grafta….SORUYORUM...BU GRAFTAKİ FORMASYON TEKNİK OLARAK NEYİ İSARET EDİYOR...yazın bakem biliyormusunuz…fornasyonu YUVARLAGA ALDIM...di haydi teknikçi gavatlar...bakem boyunuz kac santim...metroyu bırak santim.....ha ha ha

Click image for larger version

Name:	gold.png
Views:	1
Size:	35.3 KB (Kilobyte)
ID:	521389

Yorum

Working...
                                X

Debug Information