Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Yaw emmi çok uzun vade cycle ları dedin anladık da onlar çok uzun yaw...sen hz nuh soyundan olabilirsin belki 900 sene yaşayacak...(uzun ve sağlıklı ömürler herkese insallah tabi o ayrı) emmeee biz öyle deģilik ki...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersuan....30 yillik GEOPOLITIK cyle sonlaniyor....bu cycle a eklenen PANDEMIK alt 5 yillik cyle var...buda geopolitiktir...bununla...TEDARIK SISTEMLERI...URETIM MEKANIZMALARINDA UCUZ ISCILIK YAPACAK ULKELER YARATMA..vesaire..
gibi....
KARL MARKS in....ekonomik parametreler arasi DIALEKTIK hallediliyor...
avrupa bolgesi icin secilen ucuz iscilik yapacak ulke...TURKIYEDIR...bu yuzden turk halki dolari ucurarak fakirlestirilecek ki...bu koleligi yapsin....
bu cyle da bitmek uzere...uc rakkam vermistim 2013 de...dolar-tl 18....dolar-tl 32....dolar-tl 64....
yeni topigi tetikliyen....ilk verdigime yaklastik....dolar-tl 18....
BU RAKKAM ONEMLI...BU RAKKAMDA BORSADA BAZI SIRKETLER BATACAK.
bununlada avrupa sermayesi turkiyeye gierek...URETIM ARACLARININ SAHIBI OLACAK.
digger ikisi...5 er yillik alt cyclerla ilgilidir....onlara daha var...
) böģünden yarına ne olcek esas sen onu de hele şimdi bize...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
KUZU NUN BUSINESS CYCLE LARI....
bunlari uzun uzun anlatmistim gecmiste.....
HICBIRYATIRIM ARACI ON YILLIK CYCLE I BOZAMAZ...by kuzu..
anlami....bisey on yil bir trende oturur...ya hep cikar...ya hep duser...ON YIL BITTIMI...TREND DEGISTIRIR....
2003 DE....HISSEYE GIRDIM...ON YIL BEKLEDIM...2013 DE SATTIM CIKTIM...o gunden beri borsa coktu hep...
2013 de....hisseleri komple sattim ciktim...dolara gectim...dolar-tl 1.7 idi....ogunden beri dolar hep cikti..
simdi....ON YIL DOLUYOR...
KUZU NUN onunde soru var....DOLARDAN NE ZAMAN CIKMALIYIM...CIKIP NEYE GIRMELIYIM...
ISTE YENI TOPIK BU OLACAK....
realite sifir
HALK CANHIRAS BI SEKILDE ELINDEKI TURK LIRASINDAN KURTULMAK ISTIYOR....onu pankadan cekip....ya dovize koyuyor evine yastik altina goturuyor...yada borsaya kosup ondan hisse aliyor...yada markete kosup mercimek nohut gibi bozulmuyacak ne varsa alip evinde stokluyor.......
peki niye....
cunki hukumet diyorki....BEN DOLARI 18 TL YE BASACAGIM....YETMEZSE 32 TL YE BASACAGIM....BANA GOKLERDEN GELEN EMIR BU DIYOR.
YAW KUZU GOKLER KIM....DUNYAYI YONETENLER...BOP PROCESINI YAPANLAR...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ONU DEDIKYA....bu topigi acarken dedik...hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYaw emmi çok uzun vade cycle ları dedin anladık da onlar çok uzun yaw...sen hz nuh soyundan olabilirsin belki 900 sene yaşayacak...(uzun ve sağlıklı ömürler herkese insallah tabi o ayrı) emmeee biz öyle deÄ£ilik ki...
) böÄ£ünden yarına ne olcek esas sen onu de hele şimdi bize...
1-dolarda isen sakin bozup hisseye filan gitme....
2....tl de isen...ben artik dolar almam diyorsan....hisse al hedefi 300 000 dedik...
simdi ise.....yazacaklarim hem hisse al dediklerimi ilgilendiriyor...yani suan borsadakileri....hemde benim gibi dolarda olanlari ilgilendiriyor...
yani suan oyle bir yere geliyoruzki....satmazsan dolarlari....zarar yazmiya basliyacaksin....satmazsan hisseleri zarar yazmiya basliyacaksin cunki cok sirket batti....BUYUK BIR KAOS BU.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BABO nun topic kapatildi...tam faideli olmuya basliyacakken....hem babo...hem o kerizz korkak laz TIRSTILAR.
buradan oraya gondereceklerim vardi...bazi seyleri bir teknikci yazmali ben degil....babo iyi bir teknikci...izliyenleri var....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
velhasil usaglar....
EY TURK TITREYIP KENDINE DON....
zamani geldi....bu bir yilda....TITREYIP TITREYIP....KENDIMIZE GELECEGIZ..
bizim TITRETTIN nickli dostum ise....
orchestra sefimiz olacak...O TITRIYECEK...BIZDE ONA BAKIP TITRIYECEGIZ...
venezuala ornegini vermisti bi yazisinda....titreme kurallarini anlatirken....cok iyi anlatmisti...cok iyi anlamistim.
suanda transta kendisi...ZIKIR yapiyor...fecii TITRIYOR...TITRETTIN...
zikir bittimi gelir anlatir....ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SEVGILERIMLE....dunya guzeli kardeslerim...umarim faideli bilgiler vermisimdir..
yeni topigimde bulusmak uzere hepinizin gozlerinden oper...basarilar dilerim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu Emmi,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterONU DEDIKYA....bu topigi acarken dedik...
2....tl de isen...ben artik dolar almam diyorsan....hisse al hedefi 300 000 dedik...
simdi ise.....yazacaklarim hem hisse al dediklerimi ilgilendiriyor...yani suan borsadakileri....hemde benim gibi dolarda olanlari ilgilendiriyor...
yani suan oyle bir yere geliyoruzki....satmazsan dolarlari....zarar yazmiya basliyacaksin....satmazsan hisseleri zarar yazmiya basliyacaksin cunki cok sirket batti....BUYUK BIR KAOS BU.
Bu sondaki gibi bir büyük kaos ve batışlar var ise döviz böyle bir ortamda niye zarar ettirsin ki? Daha da kıymetli olmaz mı?
Yorum
-
Çökecekler diyor dövizine resmi gazatayla ya anlamadın mı....ben ele anladım...smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu Emmi,
Bu sondaki gibi bir büyük kaos ve batışlar var ise döviz böyle bir ortamda niye zarar ettirsin ki? Daha da kıymetli olmaz mı?
Yorum
-
İyi de o zaman iki kur olur, bir resmi, bir karaborsa?hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇökecekler diyor dövizine resmi gazatayla ya anlamadın mı....ben ele anladım...
Döviz esasen yine düşmez.
Katara 22 TL sözü verilmiş dlye haber çıktı yalanlanmadı.
Dövizin çıkmasını isteyen hükümet, neden çöksün ki dövize?
Yorum
-
Sayın kuzu cevap altın olabilir mi?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterONU DEDIKYA....bu topigi acarken dedik...
yani suan oyle bir yere geliyoruzki....satmazsan dolarlari....zarar yazmiya basliyacaksin....satmazsan hisseleri zarar yazmiya basliyacaksin cunki cok sirket batti....BUYUK BIR KAOS BU.
Yorum
-
Bekliyorum kıymetli üstadım...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertessekkurler bitanem....
aman gidip bunu obur koyde soyleme....
pincik pincik ederler beni ula....
ne demis evliyaullah...
sakin....sakin cahilin yanina gitme gonul demedim mi....kaybetmistir herseyini...DEME GONUL DEMEDIM MI....
DOLARDAKI RELLIMIZ BITTI MI...bir furgun daha yapceez...once saa haber verecem....
tessekkurler...zevkti...sevilmek....sevmek gibi...SEREFINE BITANEM....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterONU DEDIKYA....bu topigi acarken dedik...
Evet Kuzu Emmi...smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu Emmi,
Ne doları satmayan ne hisseleri satmayan zararda hepsi, nominal da olsa feci kar yazıyorlar...
Sen de daha önce 300.000 den önce de dip olacağını yazmıştın fakat sanki direk 300.000 e gidecek gibi
1,5 USD BIST, USD:20 TL gibi
Senin oligarklar her ikisini de alıma devam sanki
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterborsaya gelince....
borsada suan satici yok....YENI ALICIDA YOK....
turk oligarsi...kendi kaartlarini yukari basiyor....
BU DURUM....HERAN...COK FECII BIR SATISLA SONLANACAKTIR....taban tabanlarla....
TURK OLIGARG...SERVETININ ONDA DOKUZUNU KAYBETTI....bu onu cildirtiyor...
suan...
olmeden once...
SALAVATINI GETIRIYOR....
OTEYI GARANTIYE ALMA DERDINDE....yakaladim kerizi...INCE IS...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterucude 300 000 e kadar yukari....dolarda....borsada....enflasyonda.....
short deneme....INCE ISTIR....bi tek kuzu anlar bunu....BU ALEMDE...
INCE IS....turk oligarsidir....PARAYA SIKISACAKLAR...ve birden ve aniden...borsada satisa gelecekler....TABAN TABAN DUSECEGIZ....BATIK DEV SIRKETLERDE...haftalarca taban olacaklar...
bu omru hayatimda....bu bilgimle....bu piyasalarda KAN EMDIM BEN....o kan ki...turk oligarga aitse....emmezsem.....aynaya bakar....kendi yuzume tukururum ben....
bana BEKCI derler....uzun yillardan sonar bana bu lakabi yakistirdilar...
neden yakistirdilar bunu....
gorduler....gorduler ki....
bu adam.....HALKIN MENFEATLERININ BEKCISI....surekli halkin yaninda...BEKCI dediler....
ben bu unvani kolay kazanmadim....yillarimi verdim....
BEKCIYIM ben....halkimin bekcisiyim ben.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum