Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sn.Kuzu 13 Aralık işaret ettiğiniz resmi gazete ile ilgili yorumunuz nedir?
    dolar-tl 18 de gazata devreye girer....tam oradayiz...gazata yi bekliikkk....

cunkii...bu sefer...halk elinde var olan herseyle dovizi alip....eve goturuyor...bankaya goturmuyor....

iste bu hal olustumu....DOVIZ BITER...ve doviz bufesi...cama kaardi asar...DOVIZ KALMAMISTIR DEYU....

BU HAL...

KADERIN USTUNDE BIR KADER VARDIR....

HALIDIR KI....resmi gazata yi elevlendirir...cunki halk bankalardan dovizini cekip...KARABORSADA YUZDE 40 YUKARIDAN SATMAK ISTER...

BU ISE....BANKALARIN...ON CAMLARINA....DOVIZ YOKTUR....

yazisini astirir ki....

iste bu....

GOKLERDEN GELEN KARARDIR.....

DEMEKKI NEYMIS...bankalardan doviz cekisi baslar baslamaz....

biz burada birden ve aniden SAHAYA INERIZ...
    oraya gaddin...beklemeye devam

cunkiii....inaniyoruz ve iman ediyoruz ki...faiz enflasyonu azdirir....ha ha ha

tersini diyenin agzini cirarim...ben imam hatipliyim...ve herseyi ben bilirim....

faizi artirmak lazim...yoksa turk parasi tedavulden kalkacak diyen...MANDACI EKONOMISTTIR...VEYA COK IRAQI ICIYORDUR....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

INCIK USAGLAR...DIYECEKSINIZ KI....

YAW kuzu cok neselisin....

yaw bu faiz lobisi yuzunden...DOLARDA trilyoner oldum....

yog faizi yukselt...yog ele et...yog bele et...dediler dediler...REIZ hasstir cekince...ben trilyoner oldum.

reizi tanirim....la derse...lo demez.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• smartinvestor
        Tecrübeli
        • 29 Kasım 2015
        • 896

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        borsaya gelince....

borsada suan satici yok....YENI ALICIDA YOK....

turk oligarsi...kendi kaartlarini yukari basiyor....

BU DURUM....HERAN...COK FECII BIR SATISLA SONLANACAKTIR....taban tabanlarla....

TURK OLIGARG...SERVETININ ONDA DOKUZUNU KAYBETTI....bu onu cildirtiyor...

suan...

olmeden once...

SALAVATINI GETIRIYOR....

OTEYI GARANTIYE ALMA DERDINDE....
        Kuzu Emmi,

Yanlış anlaşılmasın da servetini kaybeden adam niye taban taban satsın.. dediğin gibi satıcı değil Türk oligark ve yukarı alıp servetindeki kaybı görece telafi ediyor.

Öğrenmek için, beyin fırtınası için soruyorum? Neden satıp varlığını iyice p.ç etsin, hem de taban taban satıp?

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Kuzu Emmi,

Yanlış anlaşılmasın da servetini kaybeden adam niye taban taban satsın.. dediğin gibi satıcı değil Türk oligark ve yukarı alıp servetindeki kaybı görece telafi ediyor.

Öğrenmek için, beyin fırtınası için soruyorum? Neden satıp varlığını iyice p.ç etsin, hem de taban taban satıp?
          bekle...gazata geceyarisi cikinca ogrenirsin....

HICBIRSEY YOKTAN VAREDILEMEZ....hele dolar....by kuzu.

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

SUNU UNUTMA....HALKIN DOLAR MEVDUATI 250 MILYAR DOLAR....

HANI....nerede dolar....adam yarin gidip cekecek....evde yastik alti yapacak...bu son uc haftadir suruyor...yani bitek rizeden cikmis BESLI CETE mi zeki....onlarin zengin oldugu bu ulkede....zengin olamiyan intihar etmeli yaw....

ben...HALKIMIN ZEKI OLDUGUNU BILIYORUM....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

sakin...sakin ha...doviz bozup borsaya gitmeyin....bu topigi actim....hedef 300 000 dedim....borsa 80 000 di....ekledim...beni iksen dolar bozup borsaya girmem dedim....cunkii...ESAS RALLY DOLARDA dedim....borsa 300 000 ini ona gore hesapladim dedim....

hala aynifikirdeyim....cunkii...hala iktidar ayni....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

SUNU UNUTMA....HALKIN DOLAR MEVDUATI 250 MILYAR DOLAR....

HANI....nerede dolar....adam yarin gidip cekecek....evde yastik alti yapacak...bu son uc haftadir suruyor...yani bitek rizeden cikmis BESLI CETE mi zeki....onlarin zengin oldugu bu ulkede....zengin olamiyan intihar etmeli yaw....

ben...HALKIMIN ZEKI OLDUGUNU BILIYORUM....
                onun ZEKASININ....BEKCISIYIM....

BU HIZLA....IKI GUN SONRA....DOLAR YOKTUR LEVHALARI OLACAK...doviz bufelerinde.....

cunkiii....HICBIRSEY YOKTAN VAREDILEMEZ...BY KUZU.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

tek cozum var...BENIM PARAM TL ONEMLIDIR...ONU KORUYACAGIM DEMEK...VE SOK FAIZ ILAN ETMEK....missal uc at vadeli tl hesabi ac...sana yuzde 50 faiz vereyim....yani 1 koy uc at sonar 1.5 al.....bundan baska cozumler....resmi gazatayi gerektirir....

bu olmazsa...halkin pankalardan dovizlerini cekip eve goturmelerini durduramazsin....bugun 2.5 milyar verdin...yarin bi 2.5 daha ver...degismez...ALIR GOTURUR STOKLARLAR...

marketleri bosaltirlar....kimse elinde HERGUN DEGERI DUSEN BIR PARA TUTMAZ...mercimek alir...nohut alir evinde stoklar....

bunun adi....SERBEST PIYASADIR....ve sen pesinen ilan etmissin...SERBEST PIYASA EKONOMISINDEYIZ DIYE....

faize ve dolara mudahale edersen....serbest piyasa degilsin....

OSSURUK PIYASASI OLURSUN....ve karaborsa baslar....

Yorum

• smartinvestor
                    Tecrübeli
                    • 29 Kasım 2015
                    • 896

bekle...gazata geceyarisi cikinca ogrenirsin....

HICBIRSEY YOKTAN VAREDILEMEZ....hele dolar....by kuzu.
                    sakin...sakin ha...doviz bozup borsaya gitmeyin....bu topigi actim....hedef 300 000 dedim....borsa 80 000 di....ekledim...beni iksen dolar bozup borsaya girmem dedim....cunkii...ESAS RALLY DOLARDA dedim....borsa 300 000 ini ona gore hesapladim dedim....

hala aynifikirdeyim....cunkii...hala iktidar ayni....
                    Kuzu Emmi,

Dediğin gibi dolar yoktan var edilemez. Dolardaki bu çıkışa göre BIST 300.000 hesapladıysan ki şimdiye kadar dolar çıktıkça BIST de çıktı,

doların yükseldiği ve bulunmadığı yerde dolar çok daha yüksek olacağına göre ben yine anlam veremedim Türk oligark niye satsın taban taban malını. Şu an olduğu gibi dolar çıktıkça malı yukarı basmaz mı? Bu zaten BIST i 3000 yapar. Satıp dolar da alamayacak ise niye satsın?

Görelim bakalım.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

greenspan41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Adamsın kuzu. (Eser hocam) seni çok uzun yıllardır takip ediyorum. Para kazanmak değil seni okumak bir zevk. Sağol varol
                      tessekkurler bitanem....

aman gidip bunu obur koyde soyleme....

pincik pincik ederler beni ula....

ne demis evliyaullah...

sakin....sakin cahilin yanina gitme gonul demedim mi....kaybetmistir herseyini...DEME GONUL DEMEDIM MI....

DOLARDAKI RELLIMIZ BITTI MI...bir furgun daha yapceez...once saa haber verecem....

tessekkurler...zevkti...sevilmek....sevmek gibi...SEREFINE BITANEM....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Kaldiki guzu katihsiz yani su katilmamis dadas, istanbollu degil. Bakma sen Amerikanyalarda yasadigina. Benligi hala Erzurumda cobanlik yapiyo.
                        ha ha ha...lem giz...seni sevmiyen ossun....gaci cobaniyim giz....

rehmetli anama gaci tanistirirdim....korkardi...evleneceyim diye...

nereden buldun bu yosmayi oluuummmmm....bundan ne koy olur nede kasaba derdi...

yaw ana ben bu kizla cikiyorum ....ne koyu...ne gasabasi derdim...gacidan koy ve gasaba olur mu derdim....

rehmetli olur olum olur derdi...bak 12 dene dogurdum....evlendiler mi...cogalacaklar...bir koy olacaklar yawrim der demez...

vayyy anasini derdim...gendi gendime...ANAM BENDEN AKILLI YAW DERDIM....okumusum emme...aklim ondan git derdim.

Yorum

• guner
                          Kıdemli
                          • 28 Mayıs 2011
                          • 4864

dolar 8 den uzun vade düşme sinyali vermişken
                          bu faiz politikasıyla yeniden nasıl şahlandığı besbelli oluyor indikatörlerden.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

usaglar....

bu topigi kapatip yeni topic acacagim....benim topikler gelecekte olacaklari 1 yil onceden haber veren topiklerdir hep....bu topikte oyleydi....300 000 hedeftir dedigimde borsa 80 000 di...dolar bazlida 1500 du...suandada borsa dolar bazlida 1500 de....emme tl bazlida 215 000 de....

yani dolar bazlida cikis sifir...

yani topigim gorevini yapti...demistim ki....ben dolarda kalacagim....borsada mal almam...

bu topikleri acarken ben....REALITELERI kullanirim....borsada ne kadar cok basitse analizlerin...o kadar cok dogrudur....

basitseden kastim sudur....

bir yatirimcinin onunde 3 alternative vardir...

parani tl mevduat faizine yatirmak....

2....parani dolara yatirmak...yurt disina cekmek...

3....parani hisse senetlerine yatirmak....

ben 2013 de....2003 de aldigim hisse senetlerimi on yil yatip borsa dolar bazlida zirvede iken satip...dolara gececegimi ilan ettim....ve gectim....gecerkende dedim ki...artik borsada sadece vadeli islemlerde FUR-KAC islemi yapacagim ki...bu yatirim olmadigi ucun cok az bi miktarla yapilir...borsayla iliskin kesilmesin zinde kalasin diyedir...

SIMDI GENE....ELIMDEKI COK BASIT REALITELER....YENI BIR TOPIK AC DIYOR...

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

yeni topigimde...soyleyeceklerim....hemen yarini degil....onumuzdeki on yili kapsiyacak...YATIRIMLARDIR....

YANI....

2003 DE....mala girip on yil yattim....

2013 de....on yil bitti...borsa 50 000 dolar endekste....satiyorum hisselerimi...dolara geciyorum

2023 de....artik yeni on yil geldi....GOKLERDEN GELEN BIR KARAR VAR......

TUM BU YORUMLARIM...bana ait bilgilerdendir...KAPITALIST MODE...KAPITAL AKUMULASYON PROSESLERI....by kuzu.

bunlar 30 yillik...on yillik...5 yillik...ust ve alt cycle lardan olusan..GEOPOLITIK VE EKONOMIK REALITELERDIR.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

suan....30 yillik GEOPOLITIK cyle sonlaniyor....bu cycle a eklenen PANDEMIK alt 5 yillik cyle var...buda geopolitiktir...bununla...TEDARIK SISTEMLERI...URETIM MEKANIZMALARINDA UCUZ ISCILIK YAPACAK ULKELER YARATMA..vesaire..

gibi....

KARL MARKS in....ekonomik parametreler arasi DIALEKTIK hallediliyor...

avrupa bolgesi icin secilen ucuz iscilik yapacak ulke...TURKIYEDIR...bu yuzden turk halki dolari ucurarak fakirlestirilecek ki...bu koleligi yapsin....

bu cyle da bitmek uzere...uc rakkam vermistim 2013 de...dolar-tl 18....dolar-tl 32....dolar-tl 64....

yeni topigi tetikliyen....ilk verdigime yaklastik....dolar-tl 18....

BU RAKKAM ONEMLI...BU RAKKAMDA BORSADA BAZI SIRKETLER BATACAK.

bununlada avrupa sermayesi turkiyeye gierek...URETIM ARACLARININ SAHIBI OLACAK.

digger ikisi...5 er yillik alt cyclerla ilgilidir....onlara daha var...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information