Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • smartinvestor
    Tecrübeli
    • 29 Kasım 2015
    • 896

Dolar 18 olursa BIST de 2700-3000 olur herhalde Kuzu Emmi.

Dolardan aldığını shorttan kaybedersin Kuzu Emmi, öyle olmadı mı dolar yukarı enflasyon yukarı BIST yukarı.

Doların 18 olmasını bekliyorsan, BIST de bunu yukarı fiyatladığına göre neden bile bile short oluyorsun Emmi? Kenelerin zararı doların kârını götürmüyor mu? Kene yerine yukarı piramit enflasyon rallisinde daha olası değil miydi?
    Pek anlayamadım doğrusu.

Dolar yukarı gitmeye devam ederse de seçime kadar 2700-3000 arası gelir gibi, TL de dip pek mümkün değil gibi bu kur ile. Olması için 0,5-0,8 USD olması gerekir ki bunun için savaş, çok büyük global ekonomik kriz vs çok ağır bir durum oluşması dışında pek mümkün değil gibi Kuzu Emmi.

Yorum

• guner
      Kıdemli
      • 28 Mayıs 2011
      • 4864

5 nisan 94
      aynisi oluyor.

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Dolar 18 olursa BIST de 2700-3000 olur herhalde Kuzu Emmi.

Dolardan aldığını shorttan kaybedersin Kuzu Emmi, öyle olmadı mı dolar yukarı enflasyon yukarı BIST yukarı.

Doların 18 olmasını bekliyorsan, BIST de bunu yukarı fiyatladığına göre neden bile bile short oluyorsun Emmi? Kenelerin zararı doların kârını götürmüyor mu? Kene yerine yukarı piramit enflasyon rallisinde daha olası değil miydi?
        Pek anlayamadım doğrusu.

Dolar yukarı gitmeye devam ederse de seçime kadar 2700-3000 arası gelir gibi, TL de dip pek mümkün değil gibi bu kur ile. Olması için 0,5-0,8 USD olması gerekir ki bunun için savaş, çok büyük global ekonomik kriz vs çok ağır bir durum oluşması dışında pek mümkün değil gibi Kuzu Emmi.
        ucude 300 000 e kadar yukari....dolarda....borsada....enflasyonda.....

short deneme....INCE ISTIR....bi tek kuzu anlar bunu....BU ALEMDE...

INCE IS....turk oligarsidir....PARAYA SIKISACAKLAR...ve birden ve aniden...borsada satisa gelecekler....TABAN TABAN DUSECEGIZ....BATIK DEV SIRKETLERDE...haftalarca taban olacaklar...

bu omru hayatimda....bu bilgimle....bu piyasalarda KAN EMDIM BEN....o kan ki...turk oligarga aitse....emmezsem.....aynaya bakar....kendi yuzume tukururum ben....

bana BEKCI derler....uzun yillardan sonar bana bu lakabi yakistirdilar...

neden yakistirdilar bunu....

gorduler....gorduler ki....

bu adam.....HALKIN MENFEATLERININ BEKCISI....surekli halkin yaninda...BEKCI dediler....

ben bu unvani kolay kazanmadim....yillarimi verdim....

BEKCIYIM ben....halkimin bekcisiyim ben.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• guner
          Kıdemli
          • 28 Mayıs 2011
          • 4864

illede gösterge faizi arttırması gerekmiyor.
          devalüasyonun sonu geldiğinde çok yüksek devlet borçlanma faizli tahville bitirebilirler.
          ciller akıl hocaları...
          sorun nerede tamam diyecekleri.dolar kaç olunca.?
          benim beklentim 17-20 arası.
          94 te 3 ay sürmüş.
          belki kasım-aralık-ocak

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır,

Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır.

TAYYIP bey....hic yalan soylemedi halkina...herfirsatta bu siiri okudu....

ve sir gerceklesti....

goklerden gelen kararda...HALKIN SERVETININ ONDA DOKUZUNA EL KOY DENIYORDU.....

VE el koydu.....karar tayyip beyin degildi....GOKLERDEN GELMISTI....

ve adamcagiz....bunu her seferinde HALKINA OKUDU....HATIRLATTI....

simdi....

halki....

tayyip beyi suclarsa....insafsizdir...dinsizdir...ve imansizdir....

ayiptir gunahtir yahu....adam hic yalan soylemedi....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

OZELIME CEVAP...genele....

2013 de yatirim icin aldiginiz evleri satin...dolara gecin...yurt disina atin demistim....

bekleyin az kaldi....

paralari geri getirip....o evleri dorttebir fiyatina geri toplayacagiz...YENIDEN SATMAK UCUN....

ayri bir EMLAK topigi acacagim demistim....MARTTA ACACAGIM....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

simdi sessizce....uslu uslu....GOKLERDEN GELMIS KARARLARI BEKLIYELIM....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

lem bi bakayim babo ne yapiyor diye topige gittim az once....

50 olu...200 agir yarali...500 tutuklu....EVI POLIS MUHURLEMIS....

yaw niye muhurlediniz....dallamalar....dedim.

.PAPAZ GUNEYSU....yonetici...

BU EVDE FUHUS YAPILIYORDU....gacilara bedel EURO mu...TL mi odenecek hususunda kavga cikmis.

dallama bekir...picagi cekip...20 kisiyi aninda lese cevirmis....

ceplerinden EUROLARI alip...ben size tl vereyim demis...

karsi taraf....dallama ve adamlarina saldirmis....lem ipneler EURO grafik bakiyoruz...euro olarak ALTUN FURUS dediniz....gunlerdir...euro bazlida borsa dusuyor...bu ne bicim is....bu ne bicim ikis demisler....ve balta keser testere ne varsa alip....gelisiguzel adam dogramislar...

USAGLAR....aranizda abikat var mi....

fuhustan dolayi bu papaz evi muhurleme hakkina sahip mi yaw...

halbuki....ben burada...ikisinide dedim...hem baboya hem guneysuya....

lem olum dedim....

siz dedim...

ALTUN FILAN FURAMAZSINIZ....biriniz kor...biriniz sagir....akliniz git.

gidin EURO graf koyun....baska grafa bakmayiz deign...ALTUN FURUS yazin dedim.

bu gerzekler....borsa EURO bazlida ucacak sanmislar....

eurolari....bas bas paralari leylaya yapmislar....Leyla giz turk...TL bazlida borsayi ucurmus emme....bu usaglari EURO da zarara sokunca....kiyamat kopmus....

not....saka biyana....babo ya ayip etmisler...topigin amaci...euro veya dolar bozun borsaya girin degildi....eger borsada isen...SATMA...eger dolar ve euro trenine binememis tl de kalmissan....borsaya yatir...bu tl faizinden iyidir.....AMACIMIZ BUYDU....VE BASARILIDA OLDU....yani....babo gorevini yapti.....

Yorum

• rust
                    Yeni Üye
                    • 09 Mayıs 2018
                    • 41

Sayın Kuzu,
                    Size iki sorum var; cevaplarsanız sevinirim.
                    1. Son günlerde ASELSAN satıldı deniliyor. Doğru mudur?
                    2. Bitcoin camiasına bir mesajınız var mı?

Yorum

• greenspan41
                      Aktif
                      • 30 Nisan 2009
                      • 327

Adamsın kuzu. (Eser hocam) seni çok uzun yıllardır takip ediyorum. Para kazanmak değil seni okumak bir zevk. Sağol varol

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

neyse....yazilari silmisler....bi kardesim ne oldugunu anlatti....obur koyde...muhurlenmis topikte...

gulmekten oldum....dedimki...dostuma....

git papaz guneysuya soyle....

o koyde.....ayaklari bas yaptin diyor kuzu de...dedim...ve ekledim....

AYAKLAR BAS OLUNCA,OSSURUK FERMAN OLUR....HA HA HA

ossuruk ferman olursa....GOKLER KIZAR VE GOKLERDEN BIR KARAR GELIR...

Yorum

• hayalım
                          Tecrübeli
                          • 27 Şubat 2009
                          • 822

greenspan41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Adamsın kuzu. (Eser hocam) seni çok uzun yıllardır takip ediyorum. Para kazanmak değil seni okumak bir zevk. Sağol varol
                          lutfen ama, gizlilige saygi gosterelim. Belki o Ibram ozturk hoca. Sen anla gari, babo demisken bekcinin biri iste.

Yorum

• hayalım
                            Tecrübeli
                            • 27 Şubat 2009
                            • 822

Kaldiki guzu katihsiz yani su katilmamis dadas, istanbollu degil. Bakma sen Amerikanyalarda yasadigina. Benligi hala Erzurumda cobanlik yapiyo.

Yorum

• tumer1960
                              Tecrübeli
                              • 01 Ağustos 2011
                              • 710

tumer1960 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

1----- KRİZDEN V ÇIKIŞI ( Krizden çabuk çıkar)

2------ KRİZDEN W ÇIKIŞI ( kriz uzun sürer.2013 bernanke krizi DEVAMI)

3----- yol ayrımındayız.YUKARISI 2,7 CENT (MOLA BÖLGESİ )

4------- SEÇİM BEKLENTİSİ 3,5 CENT(ORTA VADE ZİRVE OLABİLİR.)

5---------2011 VE 2013 OLDUGU GİBİ 2,7 CENT bölgesinden SERT DÜZELTMELER gelebilir.
                              kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

INCE IS....turk oligarsidir....PARAYA SIKISACAKLAR...ve birden ve aniden...borsada satisa gelecekler....TABAN TABAN DUSECEGIZ....BATIK DEV SIRKETLERDE...haftalarca taban olacaklar...

bu omru hayatimda....bu bilgimle....bu piyasalarda KAN EMDIM BEN....o kan ki...turk oligarga aitse....emmezsem.....aynaya bakar....kendi yuzume tukururum ben....

bu adam.....HALKIN MENFEATLERININ BEKCISI....surekli halkin yaninda...BEKCI dediler....

MART ayı 12 aylık bilanço beklentilerinin sonu

sert DÜZELTMELERİN habercisi,bazen bu düzeltmeler YIKIM ile sonuçlanabilir.

Yorum

• smartinvestor
                                Tecrübeli
                                • 29 Kasım 2015
                                • 896

Kuzu Emmim,

İlmine bilgine tecrübene saygımız ve şükranımız sonsuz, kıymetlisin bizler için.

Lakin short konusunda büyük bir yanılgı içindesin ya da öyle görünüyor..

Zira 15 Kasım itibariyle dip hareketi başlayacağını ve short seviyelerini yazmıştın. Sonuçta shortlar, TL bazlı açılıyor.

Seçim kararından önce dip geleceğini ve sonra 300.000 e gideceğini ifade etmiştin. Şimdi hepsi birden seçime kadar yukarı diyorsun.

Burada, senin analiz ve hareketlerine göre hareket eden, doğru ya da yanlış, bir sürü yeğenin var. Ve çok zarar ettiler muhtemelen diğer şortlar gibi, senin gibi,
                                Şort ince iş midir bilemem ama çok kalın geldi şort girenlere. Kenenin son yeri 1820 nere 2050 nere.
                                Bu konuda bir özeleştiri bence daha saygıdeğer kılar.
                                Aşağıdaki aksiyon TL ve dolarda isen TL isen diye bir ayrım yok. Burada kaç kişi bu analiz patlayınca gelip yazmanızı bekled doğrusu.

Şahsen ben short olmasam da long da olmadım ama spotta güzel kârlar geldi.
                                Zira 2020 temmuz dan sonra her şort sinyalinde piyasa yukarı patladı.

Senden çok şey öğrendik ve öğreniyoruz. Allah ilmine bereket katsın, artırsın.
                                Bu piyasada öğrendiğim şey, dolar yükseldikçe ve enflasyon oldukça, sakın short olma, long ve spot aç-kapa oldu.
                                İlgiyle ve saygıyla daha fazla öğrenme amacıyla daha fazla paylaşımını bekliyorum.

NE DEMISTIM....bugun 15 kasim....cokus basliyacak....resmi gazata geldi.....

gelince....HERKEZ MALA KOSTU...gudurdu gavat....tumerin grafini esas almistik...isaret ettigi yere geldi....

ve ben...tasaklarimi avucladim....lem durzuler dedim....ya babo size kesecek....yada siz baboyu...MARTA GADDIN COKUS...BASLANGIC BUGUN...

DEDIM...VE ....KENE ILK KADEMEYI CAKTIM...endeks 1700....

KENE....

ILK KADEME....BIST 100...1700....elde...VADELI 1950...

ikinci kademe...bist 100...1740

ucuncu kademe....bist 100...1780

dorduncu kademe...bist 100...1820

NOT.....VADELI YARINI KAPSADI BUGUN.....1950....yani spottan yuzde 4 e yakin yukarida.....

NOT 2....RESMI GAZATA zamana yaydi.....4 ay sonra alacagim diyor.....bu zamani vererek....4 ay....KIPRASINI YAKARIM DIYOR.....bene yani....lem ipne....seni pecete gibi sol cebime koyar....oradan cikarir got cebime koyar....oradan cikarir gotumu siler tualete atar flasi cekerim ben...

not 3...garana 12.2 tavan komak demek.....borsada bunun ustu yok demektir...VE BU HUBAR...COKUSU MUSTULUYAN HABERDIR....

NOT 4....her tashak ayni tepkiyi veremez....HAKIKI TASHAK SHORT YAP DER..kasim 15 dedim...gazata dedim...gazata yazdi..marta kadar cokus dedim...gazata martta 12.2 tl den alirim diyor.

[/FONT][/B]NOT 6....BIR RESMIGAZATA DAHA VAR....aralik 13 de.....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information