Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
ONGORDUGUM ONUMUZDEKI ON YIL....tumerin girnizi cizdigi yatay...12 olup...10 a dogru suzulecek....EKONOMIK FAZ DEGISIMI DEDIGIM BU.....tumer1960 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
DOLAR ENDEKSTE....biz 12 oldugumuzda....euro-dolar 1.0...ve daha sonar 0.8 olacak demistim....bunlari taaa 2013 de yazmistim....euro dolarda verdigim hedefe yaklastik emme ulasamadik....tumer1960 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1 dolar ver 1 euro al...avrupa borsalarina gir....borsalari ucurt...5 yil donra dolari gocrt...avrupa borsalarini sat...euro yu ver dolari al...1 euro ver...1.40 dolar al...CIFT KAR...HEM UCURDUGUN BORSADAN...HEM GOCERTTIGIN DOLARDAN...buna...PARA UZERINDEKI SINYORAJ hakki denir...bu hep super guce aittir....
bu yazdiklarim....
KAPITALIST MODE...KAPITAL AKUMULASYON PROSESLERI...by kuzu....
kitabindan alintilardir....kitabi insaat bekciligi yaparken yazdim.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
tumer1960 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2006 ile 2015 yılları arasında TÜRKİYE altın DÖNEMİNİ YAŞADI 1 DOLAR / 1 TL.(1.faz)
9 YIL TÜRKİYE BOL DOLARA BOGULDU.
9 YIL DÜNYA BOL DOLARA BOGULDU.
2015 YILINDAN sonra DXY 2.kanal içine geçti.(2.faz)
Dünyada ve türkiyede PAHALI DOLAR cycle;ı (2.FAZ)2.KANAL
Dünyada ve türkiyede UCUZ DOLAR CYCLE,I (1.FAZ)1.KANAL
Merkez bankaları faizleri arttırma ve ALTIN stoklama çalışmalarına giriştiler.
Dünya karar aşamasında KIRMIZI ÇİZGİ altında 1.faz,kırmızı cizgi ÜSTÜNDE 2.FAZ DEVREYE GİRECEKTİR.
2022 sonunda FED.faiz artttırımına girişecek olması 2.FAZ olasılıgını arttırmaktadır.
Ancak FED in faiz arttırımları hem zaman alacak hemde ALTYAPI çalışmaları için yapılacak harcamalar(1trl.dolar ABD.ONAYLANDI.) süreyi uzatabilecektir.
Bu bir oyun ,oyunun hangi yöne evrilecegini tahmin edebilmeniz ANALİZ yeteneginiz ile ilgilidir.
Bu yetenegi size verebilecek 1 kişi var bence sevgili KUZU ,ben ondan ögrendim,umarım sizde bu şansa sahip olursunuz.
ne diyor....yukarida...DUYNA DIYOR....KARAR ASAMASINDA....HEMIDE ELE BELE DEGIL DIYOR....
BENIM KITABI hatmetti bu kardesimiz....insani boyutlarda...INSAN-I KAMIL OLDU...cizgilarda ve o cizgilarin sadece anlayabilene ANLATTIKLARINDA....
kendisini....lutfen alkisliyalim.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
persembe mermi gunu....
neden persembe....
TEKNIGE GORE OYNUYANI....persembe mala bindirecek....
cunki...
TEKNIGE GORE OYNUYAN...direnc olan 1580 de satti...tekrar mala girmesi ucun...ucgun ust uste bu direncin ustunde kapanmasini bekler...TEYIT GELDI DER....PERSEMBE MALA GIRER....VE TARRAGI YER.
kuzu da ne var...TARRAK...sacini tarar....
yaw guzu bu tarragini ikide bi eline alma...ayip oluyor demeyin....
cunki...dolar bazli endekste 1370 dolardan...1665 dolara bugun geldi...BURASI DIRENC...
belede oldumu...benim dashaklarimdada amriki hormonu oldugundan...TARRAK HOPPILIY.
vayyy efendim....guzu kufurcu...lBIRAK LEM...kufur edemiyen borsaci ipnedir...yada borsaci degildir....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
usaglar bigun feci ikilmisiz borsada....canimizi moda da balikciya zor attic...
garson sparisleri aliyor....rahmetli kerim agama dondu...abi o balik var bu balik var diye sayiyor...
rahmetli bardagi bi cekiste yariya indirip...garsona dondu...iktir git ulen...senide ikerim...baligda deyince...
ben koptum....abi hadi ayhan neyse ne...BALIGI NASIL IKECEN YAWWW dedim...
gotumdeki kazigi cikarsam....BITI BILE IKERIM LEM DEDI...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SUS GIZ...benim gaci ile dovustum az once...ICME SU IRAQIYI pis kokuyor...viski ic...diye baa hekkeret etti kaltak....yabanci heyrani...hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYawww guzu, hic olmazssa kene bari de. Bu yasta tarak falan. Ne o kel basa simsir tarak mi?YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum