Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Misafir

15 Euro üstü aylık kapanışlar önemli

Yorum

• tefuksikret
      Tecrübeli
      • 17 Eylül 2018
      • 548

Bilinçaltını kodluyor. Bir program dahilinde kodlama yapılıyor, programın adı da Panteizm.

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        https://www.youtube.com/watch?v=Iet5ziIf8ec

Bilinçaltını kodluyor. Bir program dahilinde kodlama yapılıyor, programın adı da Panteizm.
        yil 1946....EINSTEIN VE BILIM KURULU toplaniyor amriki de...karar veriyorlar...evren 14.5 milyar yil once...isik sacan...buyuk bir enerji topunun patlamasi ile olustu....O TOP...TANRIDIR...OLUSAN TUM PARCALAR TANRININ KENDI VARLIGIDIR...dinler tiriskadir dediler....

yil 1450 ler....1946 DAN tam 500 sene once...bir alevi dervis...HAKIKAT kapusundan haykiriyor...

Bir kandilden bir kandile atildim....

Turap oldum yer yuzune sacildim,

bir zaman HAKK idim,HAKK ile kaldim,

Gonlume of dustu,yandim da geldim....

kandil...ISIK SACAN...

turap.....toz taneleri...

HAKK.....buyuk patlama oncesi isikli enerji topu...

patlama oncesi var olan ve HAKK diye adlandirilan kandilde iken...patlama sonrasi bi baska kandil(dunya) e atildim....dunyamiz uzay tozlarinin toplanmasiyla olustu ve ben bu dunyanin bir parcasiyim diyor...baslangicta HAKK ta idim...simdi bir parcasiyim diyor...buyuk patlamada meydana gelen buyuk isidan soz ediyor...SAH HATAYI....

VE YUNUS EMRE...TAM 1200 YIL ONCE...bu bilgilerin kaynagini veriyor....

ERENLER ETEGIN TUTTUM...

KUDRET nidasin isittim...

kaynayipta cosa geldim...

iskenderiye kutuphanesinde muhafaza edilen ve kutuphane ile birlikte yakilan KUDRET KITABINDAN BAHSEDIYOR...

PANTEIZM=TENGRYCILIKTIR....kudrette yazilanlardir....yazan IDRIS peygamber.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

1500 yillardan sonar...osmanli bu insanlara bi ad koymus...ISIK TAIFESI demister....

kanuninin seyhulislami...EBU SUUD...Ehl-i islamda isik taifesi,mezmun(ayip) bir taife oldugu gibi,kafirden daha kafirdir...diye fetwa vermistir....iran korkusu ile siyasi hersey...dinde.

halbuki....osmanliyi kuran ve yucelten BU ISIK TAIFESIDIR...seyh BEDDRETTIN ISYANINA kadar...1402 yil...osmanli alevi idi...CANDARLI AILESI ISE PIRLERI IDI....padisah osmanoglu...sadrazam hep CANDARLI idi...

timurdan sonar yildirimin 4 oglu birbiri ile savasti...ISIK TAIFESI balkanlarda MUSA CELEBIYI tutu...bizansin yardimiyla MEHMED CELEBI galip gelince....alevi dusmanligi basladi...MUSA CELEBIYI tuttular diye...

osmanli ordularinda....DELILER TABURU...bu isik taifesindendi...yeniceri ocagida oyle....

islami kaynaklara gorede...CENNETE OLMEDEN...SAGKEN GIRIP VE HALA ORADA YASAYAN TEK PEYGAMBERDIR...124 000 dene var...bir tek IDRIS sag iken cennete girdi derler....IDRIS VE AZRAIL kissasi ile...
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

29 EKIM 1923 VE BIR ISIK INSAN....

ankarada meclis MUSTAFA KEMAL I baskomutan yapacak ve cok korkuyor....yaparsak sonumuz ne olur diye....

bu insan 1908 de....cogu mecliste olan arkadaslarina...bir toplantida...seni dis isleri bakani...seni basbakan...seni maliye bakani yapacagim....demis...

peki KEMAL sen ne olacaksin dediklerinde...sizi oraya atayan makamda ben olacagim....diyor...

iste bundan korkuyorlar....

baskomutan secilmeden once....Mustafa KEMALi...ankarada refet bele nin evine cagiriyorlar...5 ONEMLI KOMUTAN VAR...VE BASBAKAN RAUF ORBAY soze basliyor..

KEMAL yarin seni baskomutan secebilmemiz icin meclisin ve bizim bi sartimiz var...PADISAHLIGI KALDIRMIYACAGINI HALIFE VE PADISAHA DOKUNMUYACAGINA SOZ VERECEKSIN MECLISTE....CUMHURIYET FILAN OLMAZ DIYORLAR...

ve ertesi gun kursuye cikar...GUNU GELDIGINDE...PADISAHMIZ VE HALIFELIK UCUN KARARI....TURKIYE BUYUK MILLET MECLISI VERECEKTIR....

buyuk oyuncu....ISIK SACIYOR....

sonra...lozana hem Ankara hemde istanbuldaki sevri imzalayan hukumetide davet edince GAVIR....

kursuye cikiyor...VE HAYKIRIYOR...OLMASI GEREKEN OLACAKTIR....EMME...BAZI KAFALAR KESILECEKTIR deyince...

kafalar....hain vahdettin diye bagirmaya basladilar...ve CUMHURIYET yolu acildi...

kolay degildi bu....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

benzeri numorolar hala suruyor....yandas basin...iki yildir hergun....imamoglu mu...yavas mi aday olacagi tartisiyor...ahhh bi bilsek diye givrim givrim givraniyorlar....

lemmm olum....

SATRANC TAHTASI BU....SAH-MAT denilecek size....gus akillilar....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

saniyorlar ki....bahceli...secimde....CUMHURDA OLACAK....

CUNKIII....

TURKUN TARIHINI OKUYUP OGRENMEMISLER....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

usaglar....

otede...MARKET SOUL nicki ile cok cesur bir kardesimiz var...benim yazilarimi oteye tasiyor....

bu cok ciddi bi suc otede....fekaat ben bu sucu islerim diyor...BEN CESURUM DIYOR....

cunki....

dashaklarini avucluyor hergun....ne goruyor...lem diyor...benimkiler...

ne rizeli papazinki gibi findik buyuklugunde...

ne malatyali babo nunkiyel gibi kuru Malatya kaysisi gaddin....benimkiler buyuk...BURSA DOMETESLERI kadar...ne korkacam bunlardan diyor...

ustelik dometesin kilosu 12 tl....kiymattayim diyor...

yalniz sunu bilmiyor....

guzununkiler 2kg ve altin kaplama....

findiktan...finduk yagi cikar...

Malatya kayisisi....komposta yapilir...

Dometesten....ya ketccap ya salca yapilir....

emmeeee.....

guzununkiler ele mi....hayir degil...

gacilar....kollarina bilezik olarak...boyunlarina ve gerdanlarina gerdanlik....kulaklarina altin kupe olarak takarlar...

ve heva atarlar bununla....oteki gacilar....allahkahretsin.....

duse duse bi finduga dustum...

duse duse bi kayisiya dustum...

duse duse bi dometese dustum....DESINLER DEYU....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

kasim 15 den sonra....BU PIYASALARIN USTUNDEN DULDOZER GIBI GECECEGIM.....

cunkiii ben....gozumle degil....BILGIMLE GORUYORUM....

Yorum

• tefuksikret
                      Tecrübeli
                      • 17 Eylül 2018
                      • 548

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      usaglar....

otede...MARKET SOUL nicki ile cok cesur bir kardesimiz var...benim yazilarimi oteye tasiyor....

bu cok ciddi bi suc otede....fekaat ben bu sucu islerim diyor...BEN CESURUM DIYOR....

cunki....

dashaklarini avucluyor hergun....ne goruyor...lem diyor...benimkiler...

ne rizeli papazinki gibi findik buyuklugunde...

ne malatyali babo nunkiyel gibi kuru Malatya kaysisi gaddin....benimkiler buyuk...BURSA DOMETESLERI kadar...ne korkacam bunlardan diyor...

ustelik dometesin kilosu 12 tl....kiymattayim diyor...

yalniz sunu bilmiyor....

guzununkiler 2kg ve altin kaplama....

findiktan...finduk yagi cikar...

Malatya kayisisi....komposta yapilir...

Dometesten....ya ketccap ya salca yapilir....

emmeeee.....

guzununkiler ele mi....hayir degil...

gacilar....kollarina bilezik olarak...boyunlarina ve gerdanlarina gerdanlik....kulaklarina altin kupe olarak takarlar...

ve heva atarlar bununla....oteki gacilar....allahkahretsin.....

duse duse bi finduga dustum...

duse duse bi kayisiya dustum...

duse duse bi dometese dustum....DESINLER DEYU....
                      Abi çok merhametli, iyi niyetli, düzgün, altın kalpli biridir.
                      Yakınız bizim moruk'la yıldızları barışmadı.
                      Kavga edip durupdurular.

Yorum

• gundwane
                        Tecrübeli
                        • 18 Ağustos 2011
                        • 1921

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        yil 1946....EINSTEIN VE BILIM KURULU toplaniyor amriki de...karar veriyorlar...evren 14.5 milyar yil once...isik sacan...buyuk bir enerji topunun patlamasi ile olustu....O TOP...TANRIDIR...OLUSAN TUM PARCALAR TANRININ KENDI VARLIGIDIR...dinler tiriskadir dediler....

yil 1450 ler....1946 DAN tam 500 sene once...bir alevi dervis...HAKIKAT kapusundan haykiriyor...

Bir kandilden bir kandile atildim....

Turap oldum yer yuzune sacildim,

bir zaman HAKK idim,HAKK ile kaldim,

Gonlume of dustu,yandim da geldim....

kandil...ISIK SACAN...

turap.....toz taneleri...

HAKK.....buyuk patlama oncesi isikli enerji topu...

patlama oncesi var olan ve HAKK diye adlandirilan kandilde iken...patlama sonrasi bi baska kandil(dunya) e atildim....dunyamiz uzay tozlarinin toplanmasiyla olustu ve ben bu dunyanin bir parcasiyim diyor...baslangicta HAKK ta idim...simdi bir parcasiyim diyor...buyuk patlamada meydana gelen buyuk isidan soz ediyor...SAH HATAYI....

VE YUNUS EMRE...TAM 1200 YIL ONCE...bu bilgilerin kaynagini veriyor....

ERENLER ETEGIN TUTTUM...

KUDRET nidasin isittim...

kaynayipta cosa geldim...

iskenderiye kutuphanesinde muhafaza edilen ve kutuphane ile birlikte yakilan KUDRET KITABINDAN BAHSEDIYOR...

PANTEIZM=TENGRYCILIKTIR....kudrette yazilanlardir....yazan IDRIS peygamber.
                        Onda taşak ne gezer kadın yahu o..
                        Kuzu sende alemsin..

ahahaha

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Abi çok merhametli, iyi niyetli, düzgün, altın kalpli biridir.
                          Yakınız bizim moruk'la yıldızları barışmadı.
                          Kavga edip durupdurular.
                          gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Onda taşak ne gezer kadın yahu o..
                          Kuzu sende alemsin..

ahahaha
                          MARKET SOUL gibi insanlar bu ulkenin ihtiyaci olan insanlardir.....BUNLAR COGALIRSA ULKE SAHLANIR....

Kadin olmasi ise....ERKEK DIYE GEZENLERE diyorki....senin gibi erkegin icine icim....

dolaysiyla....

MARKET SOUL Kadin olarak bunu yapabiliyorsa....ondaki dashaklar 3 kg dir ve SAF ALTINDIR.

benimkiler...2 kg ve altin kaplamadir....saf degildir...onunkiler gibi....

Yorum

• guner
                            Kıdemli
                            • 28 Mayıs 2011
                            • 4864

borsalar son bir düşüş daha yapacak galiba,altın vuruş öncesi.
                            Yani henüz teknik bir sinyali yok ama
                            Ortalık karışık halen.daha da karışacak görünüyor.en kötüyü görmedik daha

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              borsalar son bir düşüş daha yapacak galiba,altın vuruş öncesi.
                              Yani henüz teknik bir sinyali yok ama
                              Ortalık karışık halen.daha da karışacak görünüyor.en kötüyü görmedik daha

kasim 15 de basliyarak....mayis 2022 ye kadar dipliyecegiz...SONRA FECI BIR RALLY BASLIYACAK....HERGUN CIKIS...SECIME KADAR BU CIKIS SURECEK...SECIM GUNU....350 000 FILAN....SECIMDEN SONRA AKUPE GIDERSE...TRANSIT 500 000 KOC.

ALTIN FURUS...bunun icin acildi....millet algilarinda revizyon yapsin diye....babo israrci degildir....emme benim destegim ardinda olacak hep...gene onemli bi gorevi yerine getirecek....gulerek...eglenerek...satasarak....id dialasarak...dikkatleri bu buyuk rally e cekecegiz gene...iyi polis...kotu polis...hacivat....karagoz darken....MAL KUCAKTA ALTUN FURUSA GIRECEGIZ.

diyeceksin ki yaw guzu....hem lazi...hem bubo yu...yerden yere furuyorsun....

derim ki....BU ISIN RACONU BOYLE.

Yorum

• guner
                                Kıdemli
                                • 28 Mayıs 2011
                                • 4864

Bu abd f16 vermezse
                                Reisde inat
                                Giderse rusyaya suv almaya
                                Ne oluruz.?
                                Bir dolar 70 ruble
                                Bir ruble 7 TL
                                O zaman dolar TL.?