Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Kuzu Emmi, öncelikle emeğine sağlık.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu kimdir....moda da bi insaatta bekcidir....
bekci kimdir.....belinde silahi olan ve insaati bekliyen bi AKINCIDIR....
AKINCI kimdir.....grafige yani nsaata bakip....silahini ceken adamdir....
INSAAT(grafik) ne diyor....ayaginin altini yaliyayim bekci....BENI HEMEN SHORTLA....
demekki kuzu neymis.....FURUSAN BI AKINCIYMIS....gelir...kursunlarini sikar...siktigi ani yazar...gelir cesedleri toplar....topladigi ani yazar....PARALARI TIRLARA YUKLER GIDER....VE HERKES AGZI ACIK ONU SEYREDERMIS.....
pazartesi sahadayim....ve olumune shortluyacagim....GRAFIKCI gibi....ALIK ALIK GRAFIYE BAKMIYACAGIM...GEREGINI YAPACAGIM.
KENE kan emecek.....
Aydınlatıyorsun biz yeğenlerini..
Emmim, grafik gel beni şortla diyor da pala son yıllarda görünenin tersine gidiyor hep.
Grafiğin şortla dediğini iyi kötü çoğu kişi görüyor ve şortluyor.
Bu durumda pala bu seviyeden şortlayanları en azından bir tur patlatmadan bırakır mı, bu kadar kolay kazandırır mı buradan şortlayanlara?
Yorum
-
zamanlamam kasim 15 ti....grafik 1700 puvan var diyor....tumer1960 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yani....onumuzdeki hafta...sahadayiz....guslar hevada....beyen beyen fur haftasi...hafta bitiyor cuma...pazartesi kasim 15...amriki catliyacak.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
,tumer1960 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterher vade için ayri çizilmiştirZİRVEYE YAKLAŞAN GÖRMEDİM.EN ERKEN 1700 PUAN
Yorum
-
https://resimyukle.io/r/BmyRHbbuV2

dow 40 a gitsin veya gidemesin.zaten 36 olmuş
ama bu rsi ve cci yayından nasıl kurtulacak.
geliyor gelmekte olan.
Yorum
-
2006 ile 2015 yılları arasında TÜRKİYE altın DÖNEMİNİ YAŞADI 1 DOLAR / 1 TL.(1.faz)
9 YIL TÜRKİYE BOL DOLARA BOGULDU.
9 YIL DÜNYA BOL DOLARA BOGULDU.
2015 YILINDAN sonra DXY 2.kanal içine geçti.(2.faz)
Dünyada ve türkiyede PAHALI DOLAR cycle;ı (2.FAZ)2.KANAL
Dünyada ve türkiyede UCUZ DOLAR CYCLE,I (1.FAZ)1.KANAL
Merkez bankaları faizleri arttırma ve ALTIN stoklama çalışmalarına giriştiler.
Dünya karar aşamasında KIRMIZI ÇİZGİ altında 1.faz,kırmızı cizgi ÜSTÜNDE 2.FAZ DEVREYE GİRECEKTİR.
2022 sonunda FED.faiz artttırımına girişecek olması 2.FAZ olasılıgını arttırmaktadır.
Ancak FED in faiz arttırımları hem zaman alacak hemde ALTYAPI çalışmaları için yapılacak harcamalar(1trl.dolar ABD.ONAYLANDI.) süreyi uzatabilecektir.
Bu bir oyun ,oyunun hangi yöne evrilecegini tahmin edebilmeniz ANALİZ yeteneginiz ile ilgilidir.
Bu yetenegi size verebilecek 1 kişi var bence sevgili KUZU ,ben ondan ögrendim,umarım sizde bu şansa sahip olursunuz.
Yorum
-
ons altinda 1900 üzerinde kapanişlar yapmadan analistlerin altin tahminlerini ciddiye almayin lütfen.
ULUSLAR ARASI FON YÖNETİCİLERİ ons ALTININ DİGER EMTİALARA GÖRE ZİRVEDE OLDUGUNU ve kesinlikle ALIM yapmadıklarını söylemektedirler.
İMF 68 adet emtia üzerinde yaptıgı çalışmada ONS ALTIN nın diger emtialara göre ZİRVE de oldugunu belirtmektedir.
zaten DÜNYADAki bu ENFLASYONİST ortamda ALTIN nın agır kalmasının başka ne sebebi olabilir diye düşünüyorum.
ALTIN enflasyonist ortamlardan etkilenir.Tek bir şart ile
Dünyadaki FAİZLER enflasyonun altında KALDIGI zamanlarda ALTIN rally e çıkar.
Peki TÜRKİYE dahil dünyada FAİZLER enflasyonun altında seyretmektedir.(dünyada REEL faiz NEGATİFTİR.)
REEL FAİZLERTİN NEGATİF OLMASI yani ENFLASYONUN ALTINDA getiri VERMESİ .ALTININ İŞİNE YARAYAN BİR DURUMDUR VE ALTIN GİDEMEMEKTEDİR
sizce bU olay EXTREM bir durum degilmidir.
ONS ALTIN TARİHİ ZİRVEDE OLMASI ,bunun yanında birçok EMTİA nın 2000 li fiyatlarda gezinmesiydi.
Bizim tecrübesiz ekonomistlerimiz ALTIN ENFLASTYONİT ORTAMDA ZİRVE YAPAR DİYE insanlara ALTINDA pozisyon aldırdılar.İşte yanlış ANALİZ
ancak böyle yapılabilirdi.
DÜNYADA TÜM EMTİALAR ARTARKEN ONS ALTIN YERİNDE SAYDI.
İMF. NİN dünya emtia raporlarını okusalardı ONS ALTININ zirvede oldugunu farkedebilirlerdi.
OKUMAYAN TOPLUMUN GELECEGİ OLMAZ.
GRAFİKLERİ İŞTE BU TEMEL ANALİZLER ÜZERİNE OTURTURSANIZ İŞİNİZE YARAYABİLİR.Aksi taktirde
karalamadan ibaret kalır.
Grafikler üzerinde yapılan bu TEMEL analizlerİN önemi YÖNÜ belirlemektir.
Yorum

Yorum