Emmi sen irakı içiyorsun, sana bir şeycik olmaz. Sen yenge ve bebeleri kolla
Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
kadere bak yaw….
newyork tan kaçıp bu küçük kasabaya geldik....burada buldu bizi...marketten evlere servis yapılıyordu...bizim eve servis yapan kişi pozitifmiş...onun geldiği tüm evler ve temasları test ediyorlar....
usaglar….
beni bilirsiniz deli dolu bir insanımdır ama kalbim herkese sevgi ile doludur...KUL HAKKI KALMASIN BENDE....KİMLERİ KIRMISSAM BENİ BAGISLAYIN....bu işin sonu kötüye benziyor...sevgiler.
forumdaki tüm yasakları kaldırdım....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
Emmi servisçi çocuk ile temas yoksa birşey olmaz.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkadere bak yaw….
newyork tan kaçıp bu küçük kasabaya geldik....burada buldu bizi...marketten evlere servis yapılıyordu...bizim eve servis yapan kişi pozitifmiş...onun geldiği tüm evler ve temasları test ediyorlar....
usaglar….
beni bilirsiniz deli dolu bir insanımdır ama kalbim herkese sevgi ile doludur...KUL HAKKI KALMASIN BENDE....KİMLERİ KIRMISSAM BENİ BAGISLAYIN....bu işin sonu kötüye benziyor...sevgiler.
forumdaki tüm yasakları kaldırdım....
Seni seviyoruz. Allah'a emanet olun, sen ve ailen.grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum
-
Sayın Kuzu,
Ruhunuz çok genç maşallah, vücudunuza da aynı şekilde baktiysaniz korkacak birsey yok. Ama tedbiri elden bırakmayın, Bağışıklığınızı arttıracak şeyler tüketin.
Dualarımız sizinle...
Yorum
-
Varmı ki herhangi bi belirti???kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkadere bak yaw….
usaglar….
forumdaki tüm yasakları kaldırdım....
Yorum
-
Kuzu hocam,
sana ve ailene sağlık sıhhat dilerim.
Servis yapan kişiyle çok fazla temas olduğunu sanmıyorum. Birde aldığınız malzemeleri bir miktar bekletmek yararlı olabilir. Ben en az bir gün bekletiyorum ondan sonra kullanıyorum.
En çok görülen semptom ateş ve kuru öksürük. Herhangi bir semptom var mı şu an?
Sağlıcakla kal hocam.
Yorum
-
Daha ben para kazanamadım kuzu hoca, evet salgın tehlikeli dikkat ve önlem en büyük koruyucu. herhangi birine coronavirüs bulaşsa bile tedavi olanakları mevcut, şubat ayında ABD de z.livaneli , eşi ,kızı ve D.sağıroğlu ile birlikte yaklaşık 100 kişiye bulaşmıştı. livaneli, eşi , kızı atlatmış kısa sürede tedavi olmuş su an evinde. Allah hepimizin ve herkesin yar ve yardımcısı olsun.
Rusya Sağlık Bakanlığı’ndan salgın sırasında alkolden uzak durma çağrısı
Rusya Sağlık Bakanlığı’nın Baş Serbest Narkoloğu Yevgeniy Bryun, Ruslara koronavirüs (Kovid-19) salgınının yayıldığı dönemde alkol tüketmeme çağrısında bulundu.
Gazeta.ru’ya konuşan Bryun, vatandaşların vücudun alkol ile dezenfekte olduğu yönündeki inancının hikayeden başka bir şey olmadığını belirtti ve salgının etkili olduğu dönemde alkol tüketmeme çağrısı yaptı.
Bryun, “Eller ispirto içeren herhangi bir içecekle yıkanabilir, temiz olacakları bir gerçek. Ancak alkol tüketildiğinde bu şekilde etki etmiyor, zira yemek borusu dezenfekte olurken enfeksiyon gözlerde, burunda ve solunum yollarında kalmaya devam ediyor. Bu konuda herhangi bir şey yapılamaz, zira oralara ispirto dökemezsiniz. Doğal olarak enfeksiyon geçmiyor” diye konuştu.
‘Herhangi bir şeyi önlemediği gibi daha da ağırlaştırıyor’
Rus uzman, pandemi koşullarında alkolün sakıncalı olduğuna dikkat çekti:
“Her türlü alkol toksik etki yaratır. Yani enfekte olmuş yüzeye alkolün toksik etkileri eklenir. Böylelikle durum ağırlaşır, iyileşme yavaşlar. Alkol herhangi bir şeyi önlemediği gibi, daha da ağırlaştırıyor.”
Daha önce Trezvaya Rossiya (Ayık Rusya) projesinin yöneticisi Sultan Hamzayev, Rusya Başbakanı Mihail Mişustin’e gönderdiği mektupta Rusların neredeyse yüzde 70’inin alkolün koronavirüs bulaşma riskini düşürdüğü için faydalı olduğuna inandığını belirtmişti
Yorum
-
Sn. Kuzu hoca Test uygulaması iyi birşey, önceden tedbirdir, burada o yok, ancak belirti gösterenlere test yapılıyor, ayrıca orada kimi ilaçlar eczanelerde var, burada var olanları da piyasadan topladılar. coronavirüs olmasa da yarına kimin sağ çıkacağının garantisi yok ve her nefis ölümü tadacak, salgınla ilgili olarak herkes önlemini almalı, önce sağlık, herkese sağlıklı yarınlar.
Yorum
-
Saygıdeğer üstad Kuzu,
Öncelikle sana ve ailene sağlık ve sıhhat dilerim.
Petrolün canını okudular malum.Bir petrol fonu var.Kaldıraçsız Yıllık 2,9% komisyonlu.Biliyorum hikaye kötü virüs bitene kadar en az bir sene ekonomiler büyümeyecek.E büyüyemeyen ekonomiler de tüketmeyeceğine göre petrol bu sene nanay.
Senin 10 yıllık yeni trendi düşünerek fırsat bu fırsat Bu fondan almak isterim amma petrolün nereye kadar düşeceğini kestiremiyorum.17 usd mi 10 Usd mi yada 8 usd mi?
Tecrüben ne diyor.Durup dururken ütülmeyelim?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Kuzu, korku en kötü ruh hali. Hepimiz biliyoruz. Arkasinda panik olan. Ne diyeyim, en kötüsü bu. Bizlerde cok iyi bir ruh sahibi degiliz artik. Bu hepimiz icin hos bir durum degil. Test fena degil. Test mükemmel olsa. Tanrim hepinizin - hepimizin yardimcisi olsun.
Rahatlatan müjde alacaksiniz umarim.
TR de halen durumu ciddiye almiyan insanlar var. Marketde bana torunlarinin resmini göstermek istiyen örnegin.
Insanimiz ciddiyetsizligi beni de üzüyor. Icimden disari cikmak gelmiyor.Yazliktayim. Yanlizim.Cevremde kimse yok.
Komsunun dolaplari sökülmüs, aklima tavuk kümesi yapmak geldi. 10 gündür isim bu oldu. Calisan insan kendini iyi hissediyor.Bittiginde zeytinligime tasiyacagim. Bu isin sonu gelmeli. Eylülden evvel asi gelemezmis. Ama iyilestirecek, ilaclar olacak. Hepimize sabirlar. Dostlar hepiniz Saglicakla kalinInsana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
-
Merkel, Boris Johnson ve Trumph dedi ki nüfusumuzun %60ı bu virüse yakalanacak. Herkes aynı anda hasta olursa hastanelerimizin kapasitesi yetmez. Sağlığımıza dikkat edelim. Egzersiz yapmaya çalışalım. Sağlıklı beslenelim. Uykumuzu alalım. Sigara içiyorsak bırakalım. Bu virüs bize geldiğinde bağışıklık sistemimiz güçlü olsun. Hastaların %80i bu hastalığı ayakta geçiriyor. Hasta olduğunu bile anlamıyor.Şu ana kadar normal gripten dünyada 125.000 insan hayatını kaybetmiş. Tedbirli olalım ama korkmayalım. Hepinize sağlıklı günler dilerim. Kuzum sen korkuyu tükürmüş adamsın.
Yorum
-
Kuzum ne güzel adamsın yav. Dediğini yapacağım restoranlar açılsın hele. Zaten Bodrum’da oturuyorum. Ve haftanın 2 günü Bitez koyunu baştanbaşa yürüyorum. Gerçi pazar günü polis geldi yasah hemşerim sahilde yürümek dedi, e dedim tamam . Mahalle arası serbes mi? Oraya karışmıyoz dedi. Afferin aklınıza dedim.
Neyse bak sevildiğin yere gelmem dersen böyle korona gelir bulur seni. Size özel mesaj yollayacağım, yollanabiliyorsa lütfen bakar mısın?
Sn Egeli sadece nickiniz nedeniyle sempatim vardı. Başımın üstünde yeriniz var. Haftada 3 gün içiyoruz zaten, bi Gemibaşı da sizle yaparız.
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBEN GELEMEZSEM....
bu yaz...BİTEZ e git...orada sahilde karısı Belçikalı olan bi restaurant sahibi var...octopus avlar...adı şimdi aklıma gelmiyor....sahilde kumların ustune masaları kurar....
masayı donat...octopus izgarayı söyle...iraqıyı iki kadehe yükle...bismillah de elini alnına koy seninkini diple...sonra masanın karsısına gec...benim oturmam gereken sandelyeye otur...elini alnına koy bismillah de...benim kadehide diple...gözlerin cakmak cakmak olunca...garsonu cagır...söyle ÇÖKERTMEYİ çalsın....kalk....avını yakalamak üçün üçmaya yeltenen bir kartal gibi kollarını yükselt...dönüp ve çöktüğün anda...restoranın sahibi kesin yanına gelir...sen eser hocanın talebesimisin der...onuda benim üçün öp.
Yorum
Yorum