Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • egelii
    Tecrübeli
    • 25 Ağustos 2011
    • 2961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BEN GELEMEZSEM....

bu yaz...BİTEZ e git...orada sahilde karısı Belçikalı olan bi restaurant sahibi var...octopus avlar...adı şimdi aklıma gelmiyor....sahilde kumların ustune masaları kurar....

masayı donat...octopus izgarayı söyle...iraqıyı iki kadehe yükle...bismillah de elini alnına koy seninkini diple...sonra masanın karsısına gec...benim oturmam gereken sandelyeye otur...elini alnına koy bismillah de...benim kadehide diple...gözlerin cakmak cakmak olunca...garsonu cagır...söyle ÇÖKERTMEYİ çalsın....kalk....avını yakalamak üçün üçmaya yeltenen bir kartal gibi kollarını yükselt...dönüp ve çöktüğün anda...restoranın sahibi kesin yanına gelir...sen eser hocanın talebesimisin der...onuda benim üçün öp.
    gelirsen benide çağırın
    sen gelemezsen senin yerine beni çağırsın
    ırakı boşa gitmesin

Yorum

• egelii
      Tecrübeli
      • 25 Ağustos 2011
      • 2961

yarın 106200 görür bu
      ne diün
      açılış fikrini tehir edemmi bi gün

Yorum

• fiyatci
        Seyirci Üye
        • 28 Mayıs 2015
        • 52

Kuzum petrol daha geriler mi, ticaret durdu ama yorumun varsa rica ederim

Yorum

• Hekimoğlu
          Katılımcı
          • 14 Haziran 2019
          • 149

Ağustos başı aldığım döviz pozisyonumu (% 98) TL’ye geçtim.
          Sn. Babo’nun ( diğer köyde okuduğum)5 Nisan kararlarından evvelki dövizden kar al , düşen Şişe’de pozisyon al işlemi de gözümün önünde.
          Sn. Kuzu’nun bir önceki forumda ,96.000 deki dengenin doları 7 TL’ye getireceği de kulağımınds.
          Bir daha 83/87 aralığına geldiğimizde en çok malı burada yedirecekler düşüncesiyle bu bölgeden mallanmıyacağıma dair karar almıştım ( mayıs 2019 sonrası)
          Piyasa gelirse 82.000 altında portföy yapmaya başlayacağım.
          Sn. Kuzu’nun başta olmak üzere ,öngörü , fikir ve bilgilerini paylaşan tüm forumdaşlara teşekkürler ve saygılar

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

sevgili Achiles...

ve...

sevgili KIZILDAG....

ELİOT çalışmalarınızı büyük bir hayranlık ve bir kuzu dikkati ile izlemekteyim....

böyle bilgili türk evlatlarının olması...RUHUMA HUZUR VERİYOR....

DEVAMINI DİLERİM....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

İKİ GÖZÜM VEYA MAKARİOS...

bu yazımı bu güzel kardeşlerimin topiğine taşırsanız beni cookkk mutlu edersiniz....

teknik anlaizde...teknik görünümler(coranalı) topiğindeler....
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• aylakbaggal
                Üye
                • 11 Mart 2016
                • 29

BEN GELEMEZSEM....

bu yaz...BİTEZ e git...orada sahilde karısı Belçikalı olan bi restaurant sahibi var...octopus avlar...adı şimdi aklıma gelmiyor....sahilde kumların ustune masaları kurar....

masayı donat...octopus izgarayı söyle...iraqıyı iki kadehe yükle...bismillah de elini alnına koy seninkini diple...sonra masanın karsısına gec...benim oturmam gereken sandelyeye otur...elini alnına koy bismillah de...benim kadehide diple...gözlerin cakmak cakmak olunca...garsonu cagır...söyle ÇÖKERTMEYİ çalsın....kalk....avını yakalamak üçün üçmaya yeltenen bir kartal gibi kollarını yükselt...dönüp ve çöktüğün anda...restoranın sahibi kesin yanına gelir...sen eser hocanın talebesimisin der...onuda benim üçün öp.
                Kadınlar denizinde bi aydın zeybeği de sizi isdeyipduru kuzum;) bekleriz her zaman...

Yorum

• Titrettin
                  Aktif
                  • 20 Aralık 2016
                  • 318

Afedersiniz. bu bilgisayar çağında, herkesin bilgiye elindeki telefondan ulaşabildiği, akıllı yazılımların, algoritmaların, yapay zekaların olduğu, dünyanın bir ucundan herhangi bir yerine bilginin anlık uçtuğu zamanımızda eliot dalga teorisi falcılıktır, anlamsızdır. İzlenimlerimde bu analizi yapanlar sürekli terste kalmakta ve tekrar tekrar saymaktalar.

Yorum

• smartinvestor
                    Tecrübeli
                    • 29 Kasım 2015
                    • 901

Petrol %11 yukarıda, yurtdışı gayet yeşil. Bir gelişme mi var acaba?

Yorum

• smartinvestor
                      Tecrübeli
                      • 29 Kasım 2015
                      • 901

BIST i tutan boşa tutmuyor sanki emmi ne dersin?

Yorum

• Misafir

,

Yorum

• gundwane
                          Tecrübeli
                          • 18 Ağustos 2011
                          • 1921

Çok köpürttüler başından beri söylüyorum bunu..
                          Aşırı panik yaptırıldı piyasalara bilerek ve isteyerek
                          lehman 2008 de nasıl bilerek batırıldı ise bununda bence bir farkı yok.

Yorum

• ihakki
                            Tecrübeli
                            • 02 Aralık 2008
                            • 709

MİSAL...bugün yüzde 4 eksi kapatırmı….kapatır ve yasaldır...
                            Kuzum bugün yüzde 4 eksi kapatırmıyız?
                            YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              BIST i tutan boşa tutmuyor sanki emmi ne dersin?
                              ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Kuzum bugün yüzde 4 eksi kapatırmıyız?

BORSADA ZAMAN VE ENERGY....

ENERGY....fiyatlardır....

ZAMAN.....O FİYATLARIN HERKEZ TARAFINDAN...kabulunu sağlamak üçün kullanılır...

diirkiii….

2015 den bu yana...son 5 yılda mal almış herkez zararda...MALINI SATARSA ZARARINA SATACAK....

DİİRKİ....

125 000 DEN 82 000 E...olan düşüşte MAL SATANLAR OLDU...HEPSİNİN SATTIGI O MALLAR BENİM KUCAGIMDA....

DİİR Kİ....

HEDEF 50 000 DİYEN GUZU BİLEM....HEDEF 300 000 DİYE YENİ TOPİK ACTI...BURADA ARTIK MAL SATILMAZ....ALINIR DİİRRR...

DİİRKİ....

ENERGY....oyunculara yüklediğim....şellele energy şi bitti....KONSOLİDE OLUYORUM....accaip sıkıcı seanslarla....

diirki….

PARA KAZANMAK İSTİYORSAN....kuzu kurallarını kullan....

Yorum

• wisewell
                                Aktif
                                • 30 Nisan 2014
                                • 246

BORSADA ZAMAN VE ENERGY....

ENERGY....fiyatlardır....

ZAMAN.....O FİYATLARIN HERKEZ TARAFINDAN...kabulunu sağlamak üçün kullanılır...

diirkiii….

2015 den bu yana...son 5 yılda mal almış herkez zararda...MALINI SATARSA ZARARINA SATACAK....

DİİRKİ....

125 000 DEN 82 000 E...olan düşüşte MAL SATANLAR OLDU...HEPSİNİN SATTIGI O MALLAR BENİM KUCAGIMDA....

DİİR Kİ....

HEDEF 50 000 DİYEN GUZU BİLEM....HEDEF 300 000 DİYE YENİ TOPİK ACTI...BURADA ARTIK MAL SATILMAZ....ALINIR DİİRRR...

DİİRKİ....

ENERGY....oyunculara yüklediğim....şellele energy şi bitti....KONSOLİDE OLUYORUM....accaip sıkıcı seanslarla....

diirki….

PARA KAZANMAK İSTİYORSAN....kuzu kurallarını kullan....
                                heee onu anadik egaam,,,sen ne diin?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information