Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

KUZU KURALI....bi finansal instruman….evvelki günün en düşüne inerse....orada poz kapatılır....

bu örnekte....evvelsi günün en düşüğü...88 125 dir….bu viopta 109 000lerden 104 000 lere...5000 puvandırki...PANİCTİR BU.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kelmiker
      Tecrübeli
      • 02 Aralık 2008
      • 554

Zati 105500 de ne varsa bi kıramadı kaç gündür

Yorum

• e.yegen
        Tecrübeli
        • 05 Mart 2009
        • 530

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        KUZU KURALI....bi finansal instruman….evvelki günün en düşüne inerse....orada poz kapatılır....

bu örnekte....evvelsi günün en düşüğü...88 125 dir….bu viopta 109 000lerden 104 000 lere...5000 puvandırki...PANİCTİR BU.
        O zaman burdan tepki gelir kuzu başkan 92.000 e

Yorum

• kaptannemo
          Seyirci Üye
          • 04 Haziran 2009
          • 69

Uydum her daim haazır olan guzuya , 109 iki kademe short 105600 de kapandı, flat, sağol guzum.

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

s&p...2630 la kapandi...burasi DELAVERAGING DIRENCI....burada bi sure yataylasiriz...ve yukaridaki mevzuu devreye girer....

bist 100 de....92 ila 94 000 arasi DILAVERAGING DIRENCI...kolay kolay asamayiz....bu TUPETTINDE 84 ile ilgili...

BORSA NEDIR....

EHEMMEDIN MEHEMMEDI YATIRIP IKMESIDIR....mehemmedin DILAVERAGING sorununu biliyorsa ehemmed....ona o sansi asla vermez.
            NE DEDİM...2630 u geçemez....2540 açtı direkt...BATAN FONLARA DİLAVERAGİNG İMKANI VERMİYORLAR...BATIN DİYORLAR....SİZİ SATINALALIM DİYORLAR...PARCA PARCA...
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• smartinvestor
              Tecrübeli
              • 29 Kasım 2015
              • 901

kemal52x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Kuzu üstadım bu senin hakkını nasıl ödeyeceğiz bilemiyorum. Maşallah maşallah.
              Her zamam derim: Kuzu emmi, hakkın ödenmez.

Yorum

• Misafir

,

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

EVETTT....GÜN İÇİ 4000 PUVAN KAR...bunu aldım...5000 i beklemedim....

G20....HAFTASONU Bİ POHHH YER MASA TEMİZ GİRMEK İCİPEDER...

SWAPLA....sonsuz dolar derlerse sasmam….

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

dimagki neymiş....devletlerden korkacan…..BENDE KORKTUM....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

Soruda sudur usaglar….NASILDIM....yazma sırası sizde...önümüz hafta sonu...döşeyin...yogusum tek kelime yazarsam namerdim....saka ula....sizi sevirem...hatta LAZ GUNEYSU yu bilem....MAKARİOS...GEVREK GAVAT...oda döşer....eyi usagdır...aklı kıttır emme...agıdasımdır….onuda rebbim ele yaratmış....

Yorum

• ihakki
                        Tecrübeli
                        • 02 Aralık 2008
                        • 709

..KENE long yarın mutlaka kapatılmalıdır....

NOT...aldığım ve alacağım malları on yıl üçün alıyorum...onlarda satış sözkonusu olamaz.
                        Kuzum aldığımız mallarda satış olmayacaktı aldığın TÜPO ve THY'yi neden verdin???
                        YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• e.yegen
                          Tecrübeli
                          • 05 Mart 2009
                          • 530

EVETTT....GÜN İÇİ 4000 PUVAN KAR...bunu aldım...5000 i beklemedim....

G20....HAFTASONU Bİ POHHH YER MASA TEMİZ GİRMEK İCİPEDER...

SWAPLA....sonsuz dolar derlerse sasmam….
                          Hisse aldık başkan tutalimmi tepki için 92-94 araligina

Yorum

• e.yegen
                            Tecrübeli
                            • 05 Mart 2009
                            • 530

Uzun vade bekleyen için değil kısa oynayan için geçerli dedikleri ben öyle anladım

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Kuzum aldığımız mallarda satış olmayacaktı aldığın TÜPO ve THY'yi neden verdin???
                              alttan almak için....HİÇBİR KAART...MANUPULASYON OLMAZSA 5 GUNDE YUZDE 20 CIKMAZ....BUNNAR CIKTILAR....

Yorum

• ihakki
                                Tecrübeli
                                • 02 Aralık 2008
                                • 709

alttan almak için....HİÇBİR KAART...MANUPULASYON OLMAZSA 5 GUNDE YUZDE 20 CIKMAZ....BUNNAR CIKTILAR....
                                Tupettin 67 , Havaettin yine 7.40 lardan mı alacaksın yoksa daha aşşağıları mı bekleyeceksin?
                                YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information