önemli not....ALTIN 2000 KEN YIKILACAK DEDİM....YIKILDI 1650 YE....beleş para teorim gereği bu sartt….petrolde 10 dolara yıkılacak....5 yıl içinde....buda sart…..kominist üretim modeli gereği.....
Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Hocam petrolün 10 dolar olduğunda 1 dolar 55 TL olmalıdır. Boşalan kaplar prensibi gereği. Son sözü kuzu hocama n sözüyle tamamlayayım “Hiçbirsey yoktan var edilmez.” By Kuzukuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterönemli not....ALTIN 2000 KEN YIKILACAK DEDİM....YIKILDI 1650 YE....beleş para teorim gereği bu sartt….petrolde 10 dolara yıkılacak....5 yıl içinde....buda sart…..kominist üretim modeli gereği.....
Yorum
-
Bu söylediklerini 5 yıldır yazıyorum. Narko terörizm...Abd, 2 sene önce Yunanistan ile birlikte Bulgaristan'da askeri bir tatbikat yapmıştı. Galiba Romanya ve bir Baltık ülkesi de katılmıştı. Bu tatbikatın Türkiye'ye karşı olduğu, İstanbul'un işgalini planladıklarıyla ilgili pek çok haber, youtube videoları çıkmış, sosyal medyadan korku yayılmaya çalışılmıştı. Fakat neticede Bulgaristan AB üyesi olmasına rağmen, sınır komşusuyuz, Türkiye ile mukayese edildiğinde,Bulgaristan küçük bir ülke. Yani bu şekilde Türkiye gibi bir sınır komşusunu, Abd desteği olmasına rağmen tehdit etmesi mantıklı değil. Diğer yandan Bulgaristan'da ekonomik sıkıntılar had safhadaydı.Hazine ve Maliye Bakanlığı, kripto varlıkların terörizm faaliyetlerinde kullanılabildiğini belirterek, "Kripto varlıkların alım-satım faaliyetlerini incelemek MASAK'ın görev ve yetkisi içindedir." açıklamasını yaptı.
İşte askeri tatbikat sonrasında, Sofya'da, Sofya polisi bir mafya operasyonu yaptı ve bu operasyonda 2 laptop ele geçirildi. Laptoplarda Bitcoin şifreleri vardı, bitcoinlerin dolar karşılığı ise o zamanlar Bulgaristan'ın dış borçlarının %26'sını karşılıyordu. Bulgaristan'ın, kendi ülkesinde bu tatbikatın düzenlenmesinin bedeli, kimbilir belki de bir anda dış borçlarının %26'sından kurtulmak olabilir.
Kara paralar, uyuşturucu paraları, narko terör paralarını her yerden çıkarmak, bitcoin ve diğer coinler sayesinde mümkün ve çok kolay.
Bu paralar yok olursa, insanlık için çok hayırlı olur.
Altın gibiymiş de üretimi arttırılamazmış da masallar anlatıp duruyorlar. Altın'la alakası falan yok.
Şuan borsalarda işlen gören coin sayısı nedir?
Coin enflasyonu var.
Yorum
-
Bugün önemli haberler var:
Şevki Karabekiroğlu
@karabekiroglu_s
·
19s
Rusya'ya ait 2 . Hava kolordusuna ait 300 uçak Ukrayna sınır
hattındaki hava üslerine konuşlandırıldı.
Rusya ülkedeki tüm demiryollarını Askeri kullanıma verdi.300 uçak Ukrayna için çok fazla.Rusya, Ukrayna'ya petrol ihracatını durdurdu.
Şu anda alınan haberlere göre ise, Nato'nun Polonya ve Romanya'da bulunan birlikleri en üst düzeyde alarma geçti.
Not: Nato'nun Çok Yüksek Hazırlık Seviyeli Müşterek Görev Kuvveti VJTF'nin kara kuvvetlerinin komutası şuan TSK'da.
Linkte video var. Binlerce zırhlı araç trenlerle naklediliyor. Ruslar gövde gösterisi yapıyorlar.
Yorum
-
pozizyonlarımı yazmıyorum emme sinyal veriyorum.....
kuzu kuralı....TULUM GİYDİRDİ.....pozizyona gir davetiyesidir bu.....
tulumu niye giyersin....mötün gırnızı on kuruş gibim ortalıkta parlamasın diye....AYIPTIR USAGLAR....nedense....yüce rebbim insana ait iki uzvu ayıp yaratmış....biri mötü….öbürü iki....nedendir diye sorarsanız....cugabım...İŞTE ELEDİR.
Dahada kurcalarsanız....derim ki....heyvanlar ne mötünü nede ikini saklarlar....sallaya sallaye gezerler...
niye.....
çünki….DİNSİZLER....ÖZGÜRLER YANİ.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
önümüzdeki haftayi bunlar belirleyecek galiba....tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün önemli haberler var:
300 uçak ukrayna için çok fazla.
şu anda alınan haberlere göre ise, nato'nun polonya ve romanya'da bulunan birlikleri en üst düzeyde alarma geçti.
not: Nato'nun çok yüksek hazırlık seviyeli müşterek görev kuvveti vjtf'nin kara kuvvetlerinin komutası şuan tsk'da.
linkte video var. Binlerce zırhlı araç trenlerle naklediliyor. Ruslar gövde gösterisi yapıyorlar.
Yorum
-
SPK'dan açığa satış yasağına uymayan yabancı kurumlara para cezası Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) açığa satış yasağına uymayan 10 yabancı kuruma toplam 26.352.711 TL para cezası uygulanmasına karar verdi Credit Suisse Securities Europe Limited 7.808.987 TL
Barclays Capital Securities Limited 7.046.401 TL
Merrill Lynch (BofA) International 6.321.045 TL
Wood and Company Financial Services AS 1.411.900 TL
J.P. Morgan Securities PLC 1.203.345 TL
Goldman Sachs International 870.557 TL
Moon Capital Master Fund 586.969 TL
Renaissance Capital Limited 586.969 TL
UBS AG London Branch 328.706 TL
HSBC Bank PLC2 187.832 TL
Yorum
-
TULUMLA kapatılmış mot….haftaya cuma....bozuk on kuruş gibim oralıkta parlıyacak….1180 de....yüzde 18 düşüşle....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpozizyonlarımı yazmıyorum emme sinyal veriyorum.....
kuzu kuralı....TULUM GİYDİRDİ.....pozizyona gir davetiyesidir bu.....
tulumu niye giyersin....mötün gırnızı on kuruş gibim ortalıkta parlamasın diye....AYIPTIR USAGLAR....nedense....yüce rebbim insana ait iki uzvu ayıp yaratmış....biri mötü….öbürü iki....nedendir diye sorarsanız....cugabım...İŞTE ELEDİR.
Dahada kurcalarsanız....derim ki....heyvanlar ne mötünü nede ikini saklarlar....sallaya sallaye gezerler...
niye.....
çünki….DİNSİZLER....ÖZGÜRLER YANİ.....
niye bele.....
İŞTE ELE....KUZU KURALLARI.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ACIGA MAL SATAMIYORSAN....gerçek malını satarsın....kol bükme....kuzu kuralıdır.
bu kuralda....sattıgınıda geri almazsın.....cunki satış gerçek...AÇIGA DEGİL....
KUZU KURALI....AÇIGA SATIŞ YASAKSA....O BORSADA DİP YOKTUR....referans noktası kaymıştır.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Abi başka işlerim var, gündemi iyi takip edemiyorum aslında. Fakat başka gelişmeler de var.guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterönümüzdeki haftayi bunlar belirleyecek galiba....
Mesela Irak'ta binlerce Haşdi Şabi militanı Suudi Arabistan sınırına mevzilenmiş durumda. Ellerinde füzeler var. Biden ise bölgede bulunan patriotlar ve başka askeri donanım ve Abd Kuvvetlerinin geri çekilmesi emrini verdi. Suud, Yemen'de de iyice sıkıştırıldı. Suud'u İran'ın önüne atıverdiler.
Rusya'nın Ukrayna'nın Donets ve Donbass bölgelerine doğru sevkiyatları devam ediyor. Dün 300 uçak konuşlanmıştı, bugün 300 uçağı da geçtiler. Binlerce zırhlı araç yığdılar. Bu kadar zırhlı birlik laf olsun diye Karadeniz limanlarına sevk edilmez.
Bu arada Belarus da ordusunu Ukrayna sınırına yığdı. Ruslar, Kırım'daki zırhlıları gemilere yüklemişler. Bu yaptıkları sevkiyatlar, Ukrayna için olamaz. Savunma için hiç olamaz. Bu sevkiyatlar taarruz amaçlı. Belarus Orsusunun konumlanmasına bakılırsa sanki Karadenize kıyısı olan başka bir ülkeyi işgal edecekler.
Bu arada bizim TSK da Trakya'ya sevkiyat yapıyor. Diğer taraftan Suriye'de askeri varlığımız Kolordu düzeyine çıkarıldı.
Abd ise Yunanistan'a yığınak yapıyor.
Bu arada Ukrayna Nato'ya üye değil.
Yorum
-
Son Dakika: ABD Kongre Binası, 'dış güvenlik tehdidi' nedeniyle kapatıldı: 2'si polis en az 3 kişi vurulduHüseyin Günay
@huseyingunayDC
· 4d
ABD Kongre’sinde ne oldu?
•Bir araç güvenlik noktasına çarptı
•İki polis memuru yaralandı
•Araca bir kaç el ateş edildi
•Şöför de yaralandı
•Şöför tutuklandı
Saldırı mı yoksa kaza mı belli değil, araştırılıyor.
Yorum
-
Jake Sherman
@JakeSherman
A helicopter just landed on the east front of the Capitol. I’ve never seen anything like this before. ever.
Yorum
-
NATO Rusya gerilimi çok büyüyor 7 ülkenin uçakları Rus uçaklarına karşı havalandıEdinilen bilgilere göre Rus hava kuvvetlerine ait bombardıman uçakları Karadeniz, Baltık Denizi, Kuzey Atlantik ve Kuzey Denizi’nde aynı anda havalanınca, aralarında Türkiye, İngiltere ve Belçika’nın da bulunduğu yedi ülkenin jetleri ‘acil’ koduyla kalkış yaptı.
Yorum
Yorum