Altın 148x lerde... sayın kuzunun bahsettiği satış dalgasındayız.. bu nerede durur sayın kuzu
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Kazanamıyor zarar ediyorsyrphida Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBorsa düşüyor , long/yükseliş yönünde pozisyon alanlar nasıl kazanıyor? Arkadaşlar kimse yanlış anlamasın ben vioptan anlamadığım için soruyorum teşekkürler.
Yorum
-
Kusura bakmayın ama size tavsiyem kaldıraçlı piyasadan uzak durursanız hem akıl hem de cep sağlığınız açısından hayırlı olur.syrphida Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBorsa düşüyor , long/yükseliş yönünde pozisyon alanlar nasıl kazanıyor? Arkadaşlar kimse yanlış anlamasın ben vioptan anlamadığım için soruyorum teşekkürler.
Hele ki böyle zamanlarda...!
Hareketler çok sert olur (ki insanı cezbeden de bu sanırım ama o bir tuzaktır...), iki yönlüde profesyonellerin bile büyük çoğunluğu zarar eder bu hareketlerde.Toplamda karda olanda %3-5'i geçmez ki bu da iyimser bir rakamdır.Paranın çoğu ana piyasa yapıcılarda toplanır.
Ayrıca kaldıraçlı piyasa paranızı sıfırlamak üzerine kuruludur.
1-2 kontratla başlarım birşey olmaz diyede düşünmeyin bence.
Sağlam psikoloji ve bilgi ister...
O yüzden spotta teknik ve temeline güvendiğiniz hisselere yatırım yapmak en akıllıcası olur.Ve oradaki hisselerinizi hedge amaçlı Viob'u kullanırsanız amacına daha uygun olmuş olur, böylece risktende korunmuş olursunuz..
Nacizane...
Yorum
-
-
imzamı atayım ilavetenKaratay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKusura bakmayın ama size tavsiyem kaldıraçlı piyasadan uzak durursanız hem akıl hem de cep sağlığınız açısından hayırlı olur.
Hele ki böyle zamanlarda...!
Hareketler çok sert olur (ki insanı cezbeden de bu sanırım ama o bir tuzaktır...), iki yönlüde profesyonellerin bile büyük çoğunluğu zarar eder bu hareketlerde.Toplamda karda olanda %3-5'i geçmez ki bu da iyimser bir rakamdır.Paranın çoğu ana piyasa yapıcılarda toplanır.
Ayrıca kaldıraçlı piyasa paranızı sıfırlamak üzerine kuruludur.
1-2 kontratla başlarım birşey olmaz diyede düşünmeyin bence.
Sağlam psikoloji ve bilgi ister...
O yüzden spotta teknik ve temeline güvendiğiniz hisselere yatırım yapmak en akıllıcası olur.Ve oradaki hisselerinizi hedge amaçlı Viob'u kullanırsanız amacına daha uygun olmuş olur, böylece risktende korunmuş olursunuz..
Nacizane...
hisseni alırsın düşerse uzun vadeci olursun çıkarsa karını alırsın
viop bağımlılık yapan kumar gibi heran takip gerektirir
sürekli kasa kazanır özelikle yenilerr
kesinlikle yatırım değildir viop ve kesinlikle gözden çıkan para olarak bakın
Yorum
-
-
Kol kestim maalesef... Emmimin 70 hedefinden önce durmayacak gibi düşüyor...
Aşı vs bir olumlu haber çıkmadıkça durmayacak gibi...
Spot duruyor... Voip de cumadan shorttan aldığım 10.000 puanın 3500 puanı vererek kapattım.
Yorum
-
106.800 bir kademe
104.800 ikinci kademe
ortalama 105.800 ile lönk ile
cenkte Kuzumun hemen dibindeyim.
du bakali nolcek bu işin sonu. sıfır mı yapacan amq skenderi palası her ne ...sen...
Ayrıca spotta da gırtlak %100 + %75 kredili mallardayım.
Ya batarım tövbe eder giderim buralardan ya da kurtarırım tüm zarar ziyanı...
Yorum
))
Yorum