Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Guzu emmim hünkarım iyi diyorsunda, abd de kullanıma açılmamış stratejik planlı rezerv sahalar var kısa vade etkisi dediğin gibi olsada putinin böyle bir politikayı sürdürmesi orta vade kontrol limitine kadar olur ancak. Benim merakım hep bahsettiğin cycler dönemler değiştikçe değişmez mi? Geçmiş yazılarında, eskiden bu yana globalde egemen olan akımları anlatmıştın. Böyle bir alt yapı değişikliği yaşama durumumuz ve bunun hakkındaki fikrini paylşmanı rica ederim. Altyapı yada rule of thumblar değişirken cycler ın calışmasını beklemek mantıksız olmaz mı
diğer yorumlarının nasıl yüzde 99,9999999999 isabetli olduğunu bir kenara bırakırsak...böyle düşüşleri kuzu agabeyden başka tahmin edebilecek başka kimse sanmıyorum ki var şu alemde...ayrıca en baba iktisatçılar arasında da...tv de de..or da da bur da da...kralsın...gerisi lafı güzaftır...!!!!
Furuşkan Kuzu vudi..Biz ele baktık..Yorumcu Kuzu söyledi..Biz mal mal okudik..
Kuzu tırlari yükli boşalti..Yükli boşalti..eeee..Biz napik..Şöferin bari olak Kuzum..En azından yükli money görürük..Yoksa başka türlü bizim ahanda bu gözler bişiycik görmeyecek..
Ama kuzum..Gavurun Trumpun Ajanı çoktur..Ameriki forumlarında dikkat et seni kurda boğdırmasınlar..Yoksa biz burda sensiz ne yaparik..Var ol..Ömrün uzun olsun..Amiriki kurduna dikkat et..
Mehdi Putinde KGB ajani..O da Ayuya pinip gezii aman dikkat..Sevgiler, Saygılar, Hürmetler...
tessekkurler güzel yaradılmış dostlarım....benim ücretim bu işte...DEVAM.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
DOW da 2020 bitmeden 15.000 bekliyorum..
Fişi çektiler..
Daha bunun batış haberleri var..
Hava yolu şirketleri 2 aya nalları diker..
Onu sigortalayanlar da beraber..
Bunların bail-out ...kurtarılması lazım gelecek..
Yapalım yapmayalım derken bi daha çakılırız..
Arından 401K lar satışa geçecek ABD de..geçtiler bile..
Yorum