Ne direnci dostum tastamam aynı grafik işte..iyi bak..
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
var dostum trend direnci değil,fiyat direnci var orada.gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe direnci dostum tastamam aynı grafik işte..iyi bak..
Yorum
-
-
Son 2 cümle yeterligundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şu mavi daire içindeki alanda da 2015 ocak ında uçacaz kaçacaz deniyordu endeks de
2 sene beklemek zorunda kaldılar oradan alanlar..
2018 şubatında ralli bittiğinde endeks 122000 de idi..90.000 den alanların da fırsat maliyeti yüzde 30 idi
Yani anca tapi olabildiler..Bir halt kazanmadılar..
Teknik analize gözümün bi ucu ile bakarım o kadar..
Öyle 2 çizgi çekerek bu işler olsa idi herkes köşe olurdu ki ben hiç bir teknikçinin başka bişiye bakmam fiyatlara bakarım sadece diyen in zengin olduğunu görmedim..
Neden..
10 kere de kazansan sadece 1 kere kaybetmen yeterlidir..
Matematik şaşmaz kuraldır..
Yorum
-
sayın uranacus
göstergelere gözünün ucuyla
temel verilere 4 gözle bakmak lazım.
varmı temel verilerde bozulma
TDI KAÇ GELDİ EN SON.?
devam dostum ,yeni zirvelere.
şimdi dolar indexi de çıkacak bir-iki ay.
sonunda bir kriz olacak da.
ne krizi olacak bakalım.
emlak,banka,kredi krizleri gördük.
birde virüs krizimi görecez yoksa.
yoksa kimsede paramı kalmayacak.
Yorum
-
usaglar….
az önce CORNELİUS VERUSU ile görüştüm....mikroskopta 1 milyonkez büyüttürdüm....tipi mipi herseyi göründü....
tip olarak....bizim MAKARİOS la tıpatıp aynı....ogaddin aynılar...sohbeti ve konuşma tarzı babo ya benziyor...
didiki...ALTUN FURUS hazırlığındayım....
nerede dedim....70 000 de dedi....
ele deme dedim….bizim usaglar 70 000 i sevmiyler.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
gelelim yakın vadeye....
ne demiştim...113 000 yapar ve döner....yaptı ve döndü....
YENİ NORMAL NEREDE....demiştim ki...106 000 de...ilk hedef bu.
109 dayız incik.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
106000 için biraz güç toplaması lazım diye düşünüyorum sayın kuzu, bugün akşamüzerine dek biraz oyalanır bir 1000 puan daha verir döner diye düşünüyorum..
Bu arada kuzu bu boru değil diyerek sizdeki bu bilginin karşısında saygıyla eğildiğimi bir kez daha belirtmek istiyorum
Yorum

Yorum