kuzu kuralı....TALANDAN SONRA 3 İŞ GÜNÜ İŞLEM YAPILMAZ....
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
tor browser indir girebilirsindayan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSosyal medyaya erişen var mı?
Erişebiliyorsa ne ile erişiyor? Yardımcı olursanız sevinirim
Yorum
-
FUR-KAC ta bitti....107 ler den 105 000 lere….DÖLLEDİK VE GEBE.....
SAHANIM….geopolitikle borsanın arasında ki ilişki şöyle....
üç normal var....BUNNAR...116 000....106 000....ve 96 000....
116 000 normalinde tepe 125 000....dip 100 000....SUANDA BU NORMALDAYIZ....
ikinci normal....106 000.....BUNUN USTU 113 000 DE ALTI...92 000 DE....
ÜÇÜNCÜ NORMAL....BU COK ÖNEMLİ....96 000 DİR....bunun üstü 130 000 dir...altı ise benim 70 000....
fürusan akıncı kuzu...ÜÇ İŞ GÜNÜ SONRA....BİR KENE YE DAHA GİRECEK....BU KENE İKİNCİ NORMALE OYNUYACAK...
FUR-KACLAR ÜÇÜNSE....şimdi olduğu gibi rakkamlar veriyorum...107 000 ler demiştim zabah...105 000 lerde kapa...istiyen oynar....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
iç dinamikler durdurulabilir mi....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfur-kac ta bitti....107 ler den 105 000 lere….dölledik ve gebe.....
sahanim….geopolitikle borsanın arasında ki ilişki şöyle....
üç normal var....bunnar...116 000....106 000....ve 96 000....
116 000 normalinde tepe 125 000....dip 100 000....suanda bu normaldayiz....
Ikinci normal....106 000.....bunun ustu 113 000 de alti...92 000 de....
üçüncü normal....bu cok önemli....96 000 dir....bunun üstü 130 000 dir...altı ise benim 70 000....
fürusan akıncı kuzu...üç iş günü sonra....bir kene ye daha girecek....bu kene ikinci normale oynuyacak...
fur-kaclar üçünse....şimdi olduğu gibi rakkamlar veriyorum...107 000 ler demiştim zabah...105 000 lerde kapa...istiyen oynar....
116 000 de konuslanmiş iç dinamikler....106 000 civarinda 5 iş günü kalirsak....çözülürler....bu 96 000 normaline kadar sürer....
O NORMALDE....
DOLAR-TL NİN KONTROLU İMKANSIZLAŞIR....
BUNUNLA....
BİST İSTANBUL....DOLAR BAZLI ENDEKSTE TARİHİ DİBİ OLAN....10 000 DOLAR ENDEKSE İNER....
DOLAYSIYLE....
OYUNCULAR....KAR-ZARAR HESABINI BU DENGEYE GÖRE KURMALIDIR....
diğer bir deyişle...tl olarak kar edebilirsin VİOP ta shortla...emmmeeee...dolar-tl de oluşacak kayip...gerçek parada zarar yazdırabilir....tüm dinazor borsacılar...sudakka itibarıyla bunun hesabı içindeler...
çünkiiii….
dolar-tl de....6.30 yukarı geçildimi...7.80 e nefessiz gider.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralo kerimmm…..ne yaptınız....konuştun nu skender ipnesi ile.....TIRLAR HAZIRMI...
AGABECİ GONUSTUM....diirki...guzu ya selam söyle transit 105 000 e ineceğim....6 yerine 10 tır vereyim diir….
haaaa elemi diirrr…..hemen MAKARİOS u bul....hac çıkartsın...okusun üflesin bi pohaa yarasın deyyuzzz...
temam agabeci...istinyede oteldeik...turizm canlasın diye buraya tasındık kumkapıdan...agabeci MAKARİOS ta cin virüsü varmış GARANTİNAYA almışlar....babo İÇİNE altın suyu katılmış BAL ŞERBETİ içiriyormuş....diirlerki cindeki bu virüsü çıkarıp geliştiren babo imiş...
VAYYY DEYYUZLAR VAR...YOGGG ALTIN FURUS...yoggg ...KAMİKAZE DALIŞ....yoggg PADİŞAH MACUNU...deyip deyip duruyorlardı...bunnar derin devlet haa...yakında IDLİP te ortaya çıkar ikiside...kimyasal bumba olarak....
bakın 105 000 demişim....baggg orada debelendi bütün gün....yoggggg guzu bu işi bilmez....ha ha ha
bilmek üçün....
1....İlm al-yaqın…..nedir...biliceenn...CERTAINTY.
2.....Ayn al-yaqın….nedir....bilicen...REAL CERTAİNTY.
3.....Hakk al-yaqın….nedir...bilicen...THE TRUTH(DOGRU) OF CERTAİNTY.
DOGRU YOKTUR....YANSITILANDIR....YANSITILAN İSE YALANDIR....by kuzu.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Cep telefonundan vpn uygulaması açarak sorun yok. Ben vpn proxy Master kullanıyorum.dayan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSosyal medyaya erişen var mı?
Erişebiliyorsa ne ile erişiyor? Yardımcı olursanız sevinirim
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersmartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEmmimmm... Graf yine görünmüyor...
Hizliresim.com a yükleyip koyabilirsen görünür TR den desmartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVPN ile nasıl giriyoruz internete bilen var mı canlar?
İki gözüm girip, emmimmm in grafı hizliresim.com a yüklüyordu.
Yapacak ya da öğretecek biri var mı?
İstek üzerine paylaştım.
Yorum
-
Yine terso kaldın hocam.guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu tebrikler.
Ben düşüşü halen alım fırsatı yapıyorum.
130 a oynuyorum.
Dowun düşüşü de 25 te biter.
Uranacus
Bir ara 100 den bahsetmiştik.
Hatırlıyonmu,?
Sonra beklerken,şimdi geldik.
O grafiği verebilirmisin.
Yorum
-
Ben viob işi yapmıyorum,spotta mal topladım düşerken,bunun neresi ters,?iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYine terso kaldın hocam.
çıkarkende satacam.
Sen nasıl yapıyorsun.?
Allah allah
114 ten ve 100 den topladıkladıklarımı
130 dan satacam.
Ha olmazsa 130 o zaman konuş terse kaldın diye
Yorum

Yorum