Ben seviyorum.yazmanı isterim.faydalaniyorum.teşekkür ederim emeklerin icin.
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Bende seni ilk tanıdığım günden beri severim.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersenin gibi calışkan insanlar ağzımızın tadını bozmaz....arada bi sorun çıktımı...geri çekil....burası bir aile ortamı....herkes birbirinin iyiliği üçün burada....
alınganlık yok...guneysu ile benim ilişkimi örnek alın....SU GİBİDİR....akar...cağlar...sel olur...durulur ve durgunlaşır....BERRAK BİR SEVGİYE DÖNÜŞÜR HEP.
MAKARİOS gibi olun benimle...sevin beni...ki sevgim sele dönüşşün.
Ama son zamanlarda anlamadığım birşeyler oldu.sebebini bilmediğim bir soğukluk oldu sende.
Seni sevdiğimden buraya yazar oldum.
Açtığım başlıkta kimse yok.
Beğeni beklemiyorum ama yalnız yazmak komik oluyor diye buraya yazmaya başladım.
Ama bu başlıkta fikir paylaşmaktan çok kuzu ve müritleri haline dönmüş.
Olabilir,benim üstüme vazife değil bunu eleştirmekte.
Neyse duygusallaştım yine.
Dün gecede 4 te yatmıştım.gündüzleride mesleki danışmanlık yapıyorum.yoruluyorum yani.
Birde geceleri istediğimi kodlayamadıpım zamanlar daha kötü oluyor.
Yaklaşık 20 yıldır fiyat hareketlerine matematik uydurmaya çalışıyorum.
Olmayacak iş değil ,sadece küçük periyotlarda gürültü işi bozuyor.
Aylık grafikler su gibi işliyor.
Bazen ne yapsam al veriyor.bazende ne yapsam sat veriyor.
Aylıklarda gürültü yapamıyorlar.kimsenin parası yetmiyor buna.
Yani demek istediğim senin dediğinle ayni.
İnsanlar birbirini sevmeli.hoşgörülü olmalı.
Bunca yıldır Türk milleti bundan kaybediyor.son 15 yıldır insanlarda sevgi saygı azaldı.
Tekniğin bilimin kıymeti kalmadı.
Bilim adamları yurtdışına kaçıyor,burada bilginin değeri kalmadı çünkü.
Yazık.
Yorum
-
TBB internet sitesinde yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:
Krediler 2,7 trilyon TL oldu
Türkiye Bankalar Birliği Risk Merkezi üyesi kuruluşlar tarafından kullandırılan nakdi
krediler Kasım 2019 itibarıyla bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 8 artarak 2.733
milyar TL oldu. Temmuz ayında başlayan toparlanma ikinci altı ay süresince devam
etti.
Nakdi kredilerin 2.641 milyar TL'si bankalar, 46 milyar TL'si finansal kiralama şirketleri,
24 milyar TL'si faktoring şirketleri ve 22 milyar TL'si finansman şirketleri tarafından
kullandırıldı.
Tasfiye olunacak alacaklar 2019 yılı Kasım ayı itibarıyla 166 milyar TL oldu. Tasfiye
olunacak alacakların 156 milyar TL'si bankalara; 5 milyar TL'si finansal kiralama
şirketlerine, 2,4 milyar TL'si finansman şirketlerine ve 2,5 milyar TL'si de faktoring
şirketlerine aittir.
__________________________________________________ ___________________
Ne oldu değişen, kriz bittimi şimdi?
YTD
Yorum
-
sayın iki gözüm kriz bittimi derken beni de gülmek tuttu . ister istemez, varmıydı ki sorusunu sordutturuyo bu py.suna eminimki 3 üncü turkuaz elipsi koyuncaya kadar kriz ötelenmiştir.URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
Borsada 1990 da gözümü açtım.iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTBB internet sitesinde yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:
Krediler 2,7 trilyon TL oldu
Türkiye Bankalar Birliği Risk Merkezi üyesi kuruluşlar tarafından kullandırılan nakdi
krediler Kasım 2019 itibarıyla bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 8 artarak 2.733
milyar TL oldu. Temmuz ayında başlayan toparlanma ikinci altı ay süresince devam
etti.
Nakdi kredilerin 2.641 milyar TL'si bankalar, 46 milyar TL'si finansal kiralama şirketleri,
24 milyar TL'si faktoring şirketleri ve 22 milyar TL'si finansman şirketleri tarafından
kullandırıldı.
Tasfiye olunacak alacaklar 2019 yılı Kasım ayı itibarıyla 166 milyar TL oldu. Tasfiye
olunacak alacakların 156 milyar TL'si bankalara; 5 milyar TL'si finansal kiralama
şirketlerine, 2,4 milyar TL'si finansman şirketlerine ve 2,5 milyar TL'si de faktoring
şirketlerine aittir.
__________________________________________________ ___________________
Ne oldu değişen, kriz bittimi şimdi?
YTD
O zamandan beri takipteyim.
Özellikle krizleri.
ABD nin 10 yıl önceki krizleri bize 10 yıl sonra geliyor hep.
Şimdi sıra kredi krizinde.
Bu çıkışın ardından kredi krizimiz gelecek.
Çok şirket ve vatandaş aldıkları kredileri ödeyemeyek.
Şimdi fetva ile alınan kredilerderde batacak.
İşte o zaman yolculuk 5000 usd indexe gidecek.
Yıllardır forexten öğrendiğim kaçınılmaz olacak.
Fiyat 5000 usd de takıntı var,görecek orayı.
Çıkışın sonu Nisan Mayıs gibi gelebilir.
Dow zaten uzun vade macd uyumsuzluğu ile cassandra geçidine doğru gidiyor.
Bir kaç ayda işi bitecek onunda.
İlk gelen çok düşük tdi verisi sonun başlangıcı olacak.
Bistde aylık grafikte macd uyumsuzluğuna girdi.bu son tepe desteklenmiyor.
Yangından mal kaçırma dönemi bu.
Büyük yangın yakın borsalarda.
Yorum
-
3 cü elipste hep beraber batarız.URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın iki gözüm kriz bittimi derken beni de gülmek tuttu . ister istemez, varmıydı ki sorusunu sordutturuyo bu py.suna eminimki 3 üncü turkuaz elipsi koyuncaya kadar kriz ötelenmiştir.
1994 Çiller döneminde hasar alan bankalar (19 banka) 2001 krizinde batmıştı.(Dolar O tarihte de bu günkü gibi 4 e katlamıştı-süreç 7 yıl sürmüştü)
YTD
Yorum
-
Size katılıyorum.guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBorsada 1990 da gözümü açtım.
O zamandan beri takipteyim.
Özellikle krizleri.
ABD nin 10 yıl önceki krizleri bize 10 yıl sonra geliyor hep.
Şimdi sıra kredi krizinde.
Bu çıkışın ardından kredi krizimiz gelecek.
Çok şirket ve vatandaş aldıkları kredileri ödeyemeyek.
Şimdi fetva ile alınan kredilerderde batacak.
İşte o zaman yolculuk 5000 usd indexe gidecek.
Yıllardır forexten öğrendiğim kaçınılmaz olacak.
Fiyat 5000 usd de takıntı var,görecek orayı.
Çıkışın sonu Nisan Mayıs gibi gelebilir.
Dow zaten uzun vade macd uyumsuzluğu ile cassandra geçidine doğru gidiyor.
Bir kaç ayda işi bitecek onunda.
İlk gelen çok düşük tdi verisi sonun başlangıcı olacak.
Bistde aylık grafikte macd uyumsuzluğuna girdi.bu son tepe desteklenmiyor.
Yangından mal kaçırma dönemi bu.
Büyük yangın yakın borsalarda.
Borç yiyen kesesinden yer sözünü değiştirelim.
Borçlan, borcunu devlet öder diyelim.
YTD
Yorum
-
py bilir işini sayın iki gözüm ,sayın koç a sorduğum soruyu sizede sorayımiki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3 cü elipste hep beraber batarız.
1994 Çiller döneminde hasar alan bankalar (19 banka) 2001 krizinde batmıştı.(Dolar O tarihte de bu günkü gibi 4 e katlamıştı-süreç 7 yıl sürmüştü)
YTD
Yorum
-
Seni ilgiyle takip ediyorum.URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın guner fyat hareketlerine matematiği uyduruyoz ya bugun için 101000 le 87000 bir anlam teşkil edermi,
Anladığım şeyse tamamen anlamlı.
48000 de görülüyor orada.
Birde yıllığı ver 5000 usd yi de görürsün
Yorum
-
Sorunuz borsa matematiği için ise...URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın guner fyat hareketlerine matematiği uyduruyoz ya bugun için 101000 le 87000 bir anlam teşkil edermi,
Rakamların mantığı yok BİST te.
101-87 sadece rakam bunlar bizim borsamızda ama bedeli ağır ödeniyor VİOP ta.
YTD
Yorum
-
Güncelde Döviz göreceli olarak pahalı.
Altın göreceli olarak pahalı.
Bist göreceli olarak pahalı.(bence)
Faiz çok düşük.
Ben arazi toplamaya başladım.
Ederinin 4 te 1 fiyatına buldum mu alıyom.(şufa hakkını elemine ederek)
Özellikle şehire yakın gelişmekte olan köy sınırları içinden seçiyorum.(vergi avantajı için)
YTD
Yorum

Yorum