önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Misafir

,

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Kuzu ne demek istediğini cidden anlamadım..
      Aylardır seni de uyardım 90.000 lerde iken..
      Ralli geliyor diye
      Sende 130.000 hedefi veriyordun hatta..
      Satacak adam kalmadı Yabancı çekti gitti..
      swapları kapadılar
      Kendileri çalıp oynuyorlar..
      Dünya da da durum pek farklı değil..
      Bak trump a ..Nerede ise iranı nato ya alalım diyecek idi dün..

Dolarda yaptıkları oyunu borsada da yapacaklar dedik..

Sonra nedense short da ısrar ettin..

Neyse..
      yazdıklarını onaylıyorum....onu demek istedim....

115 500 e gitti....asagı geldi 112 500 e....ve 113 000 de kol kestim....bununla düşüş olmuyacagına inandığımı gösterdim...

turkiyenin en önemli silahı....COGRAFYASIDIR.....o coğrafya tüm ortadoguya hükmeder diyordum hep....PUTİN bunu gördü....şimdide AMRİKİ bunu gördü....İRAQ.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

COGUNUZ SEVMEZSİNİZ EMME....beni ilk uyaran MAKARİOS tur....kendi yazdıklarınla çelişkiye düşüyorsun cık bu pozdan dedi....ben...dini bozuk olduğu üçün...yani musulman olmadığı üçün inatlaştım kerizle....PARA KAYBETTİM.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• swayze
          Katılımcı
          • 07 Ekim 2008
          • 123

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

115 500 e gitti....asagı geldi 112 500 e....ve 113 000 de kol kestim....bununla düşüş olmuyacagına inandığımı gösterdim...

turkiyenin en önemli silahı....COGRAFYASIDIR.....o coğrafya tüm ortadoguya hükmeder diyordum hep....PUTİN bunu gördü....şimdide AMRİKİ bunu gördü....İRAQ.
          Emmi önce 97000 sonra 70.00 demiştin iptal mi

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

swayze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Emmi önce 97000 sonra 70.00 demiştin iptal mi

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            hayır....fekaattt….zamanlama dedim....2020 ilk çeyrekte baslıyacak...nerede bilemem...kimse bilemez....ocak subat mart....bunlar ilk çeyrek ayları....birinde düşüş baslar....tüm dünyada....oraya kadar cok canlar yakar....o yüzden KOL KESİP CIKTIM.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

BU TOPİGE....

iddialı ise biri....gelip...ben su pozu alıyorum....su su nedenle diyecek....o pozu alacak...karsımıza geçecek....basardımı hepimiz onu tebrik edeceğiz....

emme....

pozizyon almadan....borsanın her cıkısında….veya her dususunde….gelip....ben demedim mi dedimi….onu hemen celik cocugun oynadığı ÇOCUK PARKINA YOLLUYORUM....sinterklass ı yolladım....burada OLGUNLASMIS İNSANLAR VAR....çocuk yok.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

yoggg efendim ben borsada PARA KAYBETMEM....O ZAMAN SEN BORSADA OYNAMIYORSUN.....hayal alemindesin.....

bu forumun amacı...bu tur kulturu yok etmektir....ben bildim...ben bildim dedin mi....ÇOCUKSUN.

BUNU SAKAYLA GIRGIRLA DERSİN....eylenmek üçün...EMMEEE....ciddi ciddi dersen….buradakiler SENİ DELİ SANIRLAR....burada yılların dinazorları var...

GELMİŞ ON YILDA BİR YANILAN ADAMA AHKAM KESİYORSUN....herkes mıcıyla gülüyor....

Yorum

• Money DOCTOR
                  Katılımcı
                  • 20 Haziran 2018
                  • 139

Kuzu hocam

Merak ediyorum depo şartı ve açığa satış şartı getirilmemiş olsaydı acaba PY piyasayı bu seviyeye kadar çizebilir miydi?

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

Money DOCTOR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Kuzu hocam

Merak ediyorum depo şartı ve açığa satış şartı getirilmemiş olsaydı acaba PY piyasayı bu seviyeye kadar çizebilir miydi?
                    yapamazdı....kontrollü bir piyasadayız....TRUBİNDE OLMAK EN İYİSİ....dayan yazmıştı bunu...haklıydı...gundwane hep yazdı bunu aylardır....

bu piyasada hiçbir yorum geçerli olamaz...ne teknik...ne temel...ne geopolitik….

BADEM analizi geçerlidir.....öbür köyde...bizim bilut 53 bu analizi yapıyor...BAYAGI BASARILIDA....

Yorum

• serapsuna19
                      Katılımcı
                      • 21 Haziran 2015
                      • 116

Bizim millet bir acaip niklere bak 😀😀

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• egelii
                        Tecrübeli
                        • 25 Ağustos 2011
                        • 2961

bazıları sevinir bazıları üzülür piyasada normal olarak
                        mühim olan ders almak
                        özellikle portföyünü paranı yönetme konusunda
                        ana parayı 4 e böl bazen 1 bazen 2 parça pozda dur
                        kar da zarar da az olsun ama oyunda kal
                        maliyet iyileştir vsvs
                        mesela 145275 den cort a başladım bugün toplam 8 k
                        elde 32 k vuracak para duruyor
                        ilerleyen günlere bakıcem ya mal düşürcem yada bunla sat al yapıcem
                        daha evvel yazdım mesela hoş guzu da çok yazdı da
                        misal para yazdı 40 k üstüne çıktı para hemen ordan çıkar tutma orda

Yorum

• egelii
                          Tecrübeli
                          • 25 Ağustos 2011
                          • 2961

13/14 senedir piyasadayım
                          battık çıktık öğrendik topikde yönettik üstat da dediler dost da edindik düşmanda çok yorganın altından kafamı çıkarım gene mi taban aq kağıdı dediğim günleri bilirim
                          şuan son bir aydır acaip işler oluyor
                          gündüz biri yazmış garan paton kağıdına döndü diye doğru
                          eskiden garan alıp 3/4 kademeye verip kazandık derdik o kadardı gideri
                          şimdi sanki petrol bulduk aq aldıkça alıyor badem
                          ama du bakalım her gidişin dönüşü olur

Yorum

• egelii
                            Tecrübeli
                            • 25 Ağustos 2011
                            • 2961

guzununu jeopelitiği yanında bu sitede çok kıymetli İzmirli hoca var yan tarafta
                            muhteşem grafikleri var bana göre
                            kaç yıldır bakarım adam ilk defa şunun altında gömün aq dedi
                            yani bişeyler ters gidiyor ama bence biz değiliz sistem hakan atila geldikten sonra acaipleşti son gülen biz oluruz temennisiyle baya kafa s2tim

Yorum

• Misafir

hani hep dediler ya gemiyi terkettiler. yok gemi battı,yattı,badem bıyıklıyı tutan bu ufacık çizgimiydi. çizgi diyip geçmeyin çizginin küçüğü büyüğü olmaz.

Yorum

• gundwane
                                Tecrübeli
                                • 18 Ağustos 2011
                                • 1922

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

KUZU
                                Sağol..
                                Delikanlı adamsın..

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                13/14 senedir piyasadayım
                                battık çıktık öğrendik topikde yönettik üstat da dediler dost da edindik düşmanda çok yorganın altından kafamı çıkarım gene mi taban aq kağıdı dediğim günleri bilirim
                                şuan son bir aydır acaip işler oluyor
                                gündüz biri yazmış garan paton kağıdına döndü diye doğru
                                eskiden garan alıp 3/4 kademeye verip kazandık derdik o kadardı gideri
                                şimdi sanki petrol bulduk aq aldıkça alıyor badem
                                ama du bakalım her gidişin dönüşü olur
                                2010 2011 garanda kademe kaldıran adam gerine gerine dolaşırdı..Tabi o zamanlar 5 kuruş idi kademeler..
                                Ama yine de kademede milyon lot olurdu..
                                Şimdi 1 kuruş ama bugün 20-30.000 lotlarda idi kademe..
                                Alıcı satıcı kurumuş..
                                Bugün inanın alan adam artık baktı işin boku çıktı almayı kesti..
                                Akşama doğru tuprs petkm gibi yan kağıtlara dadandı..
                                Yoksa adım gibi eminim GARAN ı tavana kilitler giderdi canı istese..

Dolar bazlı cücük kadar kaldık..

Kaldıki dolar alanı..Borsada short açanı ..Açığa satanı..Vatan haini olarak görüp düşman kesilen birileri var..
                                SHORT açtığınızda devlete karşı rest demiş oluyorsunuz bir nev-i..

Bakın..
                                İşin ilginci..
                                Dolar 5.71 den 5.98 e giderken borsada düşmedi..
                                IRAN meselesi de yoktu gündem..
                                IRAN meselesi patladı..Dolar kıpırdamadı bile..
                                Borsayı düşürdüler çok sert..
                                IRAN meselesi çözüldü
                                Haydaaa dolar da düşüyor..
                                Yahu dolardaki gidişinin nedeni IRAN dı diyecem..Peki borsa neden gitti o zaman..
                                Dolardaki Düşüşün nedeni iran dı diyecem..
                                Neden 2 aydır ortada IRAN mı vardı da 5.71 den 98 e gitti dolar
                                Buna eşek piyasası denir işte..

Kafamı kurcalayan HALKB davası sanırım ocak ortası idi (bilen birisi detay geçerse sevinirim)
                                Acaba diyorum oradan bokanazi bişiler mi çıkacakkkk..

Yada oradan da bişi çıkmayacak dava düşecek falan...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information