önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
yazdıklarını onaylıyorum....onu demek istedim....gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu ne demek istediğini cidden anlamadım..
Aylardır seni de uyardım 90.000 lerde iken..
Ralli geliyor diye
Sende 130.000 hedefi veriyordun hatta..
Satacak adam kalmadı Yabancı çekti gitti..
swapları kapadılar
Kendileri çalıp oynuyorlar..
Dünya da da durum pek farklı değil..
Bak trump a ..Nerede ise iranı nato ya alalım diyecek idi dün..
Dolarda yaptıkları oyunu borsada da yapacaklar dedik..
Sonra nedense short da ısrar ettin..
Neyse..
115 500 e gitti....asagı geldi 112 500 e....ve 113 000 de kol kestim....bununla düşüş olmuyacagına inandığımı gösterdim...
turkiyenin en önemli silahı....COGRAFYASIDIR.....o coğrafya tüm ortadoguya hükmeder diyordum hep....PUTİN bunu gördü....şimdide AMRİKİ bunu gördü....İRAQ.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
COGUNUZ SEVMEZSİNİZ EMME....beni ilk uyaran MAKARİOS tur....kendi yazdıklarınla çelişkiye düşüyorsun cık bu pozdan dedi....ben...dini bozuk olduğu üçün...yani musulman olmadığı üçün inatlaştım kerizle....PARA KAYBETTİM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Emmi önce 97000 sonra 70.00 demiştin iptal mikuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryazdıklarını onaylıyorum....onu demek istedim....
115 500 e gitti....asagı geldi 112 500 e....ve 113 000 de kol kestim....bununla düşüş olmuyacagına inandığımı gösterdim...
turkiyenin en önemli silahı....COGRAFYASIDIR.....o coğrafya tüm ortadoguya hükmeder diyordum hep....PUTİN bunu gördü....şimdide AMRİKİ bunu gördü....İRAQ.
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
hayır....fekaattt….zamanlama dedim....2020 ilk çeyrekte baslıyacak...nerede bilemem...kimse bilemez....ocak subat mart....bunlar ilk çeyrek ayları....birinde düşüş baslar....tüm dünyada....oraya kadar cok canlar yakar....o yüzden KOL KESİP CIKTIM.swayze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEmmi önce 97000 sonra 70.00 demiştin iptal mi
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BU TOPİGE....
iddialı ise biri....gelip...ben su pozu alıyorum....su su nedenle diyecek....o pozu alacak...karsımıza geçecek....basardımı hepimiz onu tebrik edeceğiz....
emme....
pozizyon almadan....borsanın her cıkısında….veya her dususunde….gelip....ben demedim mi dedimi….onu hemen celik cocugun oynadığı ÇOCUK PARKINA YOLLUYORUM....sinterklass ı yolladım....burada OLGUNLASMIS İNSANLAR VAR....çocuk yok.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yoggg efendim ben borsada PARA KAYBETMEM....O ZAMAN SEN BORSADA OYNAMIYORSUN.....hayal alemindesin.....
bu forumun amacı...bu tur kulturu yok etmektir....ben bildim...ben bildim dedin mi....ÇOCUKSUN.
BUNU SAKAYLA GIRGIRLA DERSİN....eylenmek üçün...EMMEEE....ciddi ciddi dersen….buradakiler SENİ DELİ SANIRLAR....burada yılların dinazorları var...
GELMİŞ ON YILDA BİR YANILAN ADAMA AHKAM KESİYORSUN....herkes mıcıyla gülüyor....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu hocam
Merak ediyorum depo şartı ve açığa satış şartı getirilmemiş olsaydı acaba PY piyasayı bu seviyeye kadar çizebilir miydi?
Yorum
-
yapamazdı....kontrollü bir piyasadayız....TRUBİNDE OLMAK EN İYİSİ....dayan yazmıştı bunu...haklıydı...gundwane hep yazdı bunu aylardır....Money DOCTOR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam
Merak ediyorum depo şartı ve açığa satış şartı getirilmemiş olsaydı acaba PY piyasayı bu seviyeye kadar çizebilir miydi?
bu piyasada hiçbir yorum geçerli olamaz...ne teknik...ne temel...ne geopolitik….
BADEM analizi geçerlidir.....öbür köyde...bizim bilut 53 bu analizi yapıyor...BAYAGI BASARILIDA....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Yorum
-
bazıları sevinir bazıları üzülür piyasada normal olarak
mühim olan ders almak
özellikle portföyünü paranı yönetme konusunda
ana parayı 4 e böl bazen 1 bazen 2 parça pozda dur
kar da zarar da az olsun ama oyunda kal
maliyet iyileştir vsvs
mesela 145275 den cort a başladım bugün toplam 8 k
elde 32 k vuracak para duruyor
ilerleyen günlere bakıcem ya mal düşürcem yada bunla sat al yapıcem
daha evvel yazdım mesela hoş guzu da çok yazdı da
misal para yazdı 40 k üstüne çıktı para hemen ordan çıkar tutma orda
Yorum
-
13/14 senedir piyasadayım
battık çıktık öğrendik topikde yönettik üstat da dediler dost da edindik düşmanda çok yorganın altından kafamı çıkarım gene mi taban aq kağıdı dediğim günleri bilirim
şuan son bir aydır acaip işler oluyor
gündüz biri yazmış garan paton kağıdına döndü diye doğru
eskiden garan alıp 3/4 kademeye verip kazandık derdik o kadardı gideri
şimdi sanki petrol bulduk aq aldıkça alıyor badem
ama du bakalım her gidişin dönüşü olur
Yorum
-
guzununu jeopelitiği yanında bu sitede çok kıymetli İzmirli hoca var yan tarafta
muhteşem grafikleri var bana göre
kaç yıldır bakarım adam ilk defa şunun altında gömün aq dedi
yani bişeyler ters gidiyor ama bence biz değiliz sistem hakan atila geldikten sonra acaipleşti son gülen biz oluruz temennisiyle baya kafa s2tim
Yorum
-
KUZUkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryazdıklarını onaylıyorum....onu demek istedim....
turkiyenin en önemli silahı....COGRAFYASIDIR.....o coğrafya tüm ortadoguya hükmeder diyordum hep....PUTİN bunu gördü....şimdide AMRİKİ bunu gördü....İRAQ.
Sağol..
Delikanlı adamsın..
2010 2011 garanda kademe kaldıran adam gerine gerine dolaşırdı..Tabi o zamanlar 5 kuruş idi kademeler..egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster13/14 senedir piyasadayım
battık çıktık öğrendik topikde yönettik üstat da dediler dost da edindik düşmanda çok yorganın altından kafamı çıkarım gene mi taban aq kağıdı dediğim günleri bilirim
şuan son bir aydır acaip işler oluyor
gündüz biri yazmış garan paton kağıdına döndü diye doğru
eskiden garan alıp 3/4 kademeye verip kazandık derdik o kadardı gideri
şimdi sanki petrol bulduk aq aldıkça alıyor badem
ama du bakalım her gidişin dönüşü olur
Ama yine de kademede milyon lot olurdu..
Şimdi 1 kuruş ama bugün 20-30.000 lotlarda idi kademe..
Alıcı satıcı kurumuş..
Bugün inanın alan adam artık baktı işin boku çıktı almayı kesti..
Akşama doğru tuprs petkm gibi yan kağıtlara dadandı..
Yoksa adım gibi eminim GARAN ı tavana kilitler giderdi canı istese..
Dolar bazlı cücük kadar kaldık..
Kaldıki dolar alanı..Borsada short açanı ..Açığa satanı..Vatan haini olarak görüp düşman kesilen birileri var..
SHORT açtığınızda devlete karşı rest demiş oluyorsunuz bir nev-i..
Bakın..
İşin ilginci..
Dolar 5.71 den 5.98 e giderken borsada düşmedi..
IRAN meselesi de yoktu gündem..
IRAN meselesi patladı..Dolar kıpırdamadı bile..
Borsayı düşürdüler çok sert..
IRAN meselesi çözüldü
Haydaaa dolar da düşüyor..
Yahu dolardaki gidişinin nedeni IRAN dı diyecem..Peki borsa neden gitti o zaman..
Dolardaki Düşüşün nedeni iran dı diyecem..
Neden 2 aydır ortada IRAN mı vardı da 5.71 den 98 e gitti dolar
Buna eşek piyasası denir işte..
Kafamı kurcalayan HALKB davası sanırım ocak ortası idi (bilen birisi detay geçerse sevinirim)
Acaba diyorum oradan bokanazi bişiler mi çıkacakkkk..
Yada oradan da bişi çıkmayacak dava düşecek falan...
Yorum

Yorum