önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • serapsuna19
    Katılımcı
    • 21 Haziran 2015
    • 116

dayan Nickli Üyeden Alıntı
    Bana deseler ki bu borsa 1 ay sonra 200k olacak...Hatta devlet garantisi olsa arkasında yine delikli kuruşumu komam...

Para güven ister...
    Bu yüzden kaybediyoruz ya hep zaten. Güvenemiyoruz.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• dayan
      Aktif
      • 05 Ağustos 2011
      • 382

Trübünden yeni inen Manif Hocama:"Yol yakınken trübine geri dön" derim ben..

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

dayanım trubin en sağlam yer....mısır yeyip kola içip...bi gün 5000 puvan öbürgün 10 000 puvan işlemleri seyretmek en iyisi....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• smartinvestor
          Tecrübeli
          • 29 Kasım 2015
          • 901

Borsa da kontrol altına alınmış... Görüldüğü kadarıyla... Düşüşe oynayanları biçiyorlar...

Bankalarda açığa satış yasak olsa bile.... Yabancı satmıyor elindeki malı... Lokal ya da global bir kriz beklentisi olsa, yabancı bu seviyeleri fırsata çevirmek istemez miydi... Açığa satışı bırak eldeki malı bile satmadığına göre böyle beklentisi yok gibi yabancının... Aksine bademlerin borsayı yukarı basması da işlerine geliyor gibi....

Yabancının satmadığı yerde düşüş (ufak düzeltmeler hariç) beklemek mevcut kontrollü borsa ile imkânsız gibi artık...

Yabancının ağırlıklı olarak bankalarda sattığını görmedikçe.... Düşüşe oynamak çok riskli gibi artık....

Bu durumu çok önceden analiz eden gudwane e hakkını bir kez daha teslim ediyorum....

Yorum

• serapsuna19
            Katılımcı
            • 21 Haziran 2015
            • 116

Gudwane çok yazdı gerçekten ama dinlemedik. Bovespa gibi mi olacak acaba. Kabaca 85 dip desek, 85*3= 255 bin. Yoksa yine oyun mu var çoğu kişi inandı yükselise kuzu bile. Yine belli aralıkta emme basmaya devam mı.

Yorum

• serapsuna19
              Katılımcı
              • 21 Haziran 2015
              • 116

Ha bu yıl Tl bazlı yeni zirve yenileyeceğiz o kesinleşti. Altta 105-110 üste 120-125 aralığında gitgel de yüksek ihtimal gibi. 48 bin, 60 bin, 70 bin derken hesaba katmadığımız enflasyon bence. 1 litre kaliteli süt markette 6 lira. 2010 da 1 liraya yükseldi diye sızlanmışlar.

Yorum

• serapsuna19
                Katılımcı
                • 21 Haziran 2015
                • 116

2010'da

Dolar : 1.5

Altının gramı : 50 tl

Oturma gurubu:2500 tl şimdi 9-10 bin tl. O yıl evlenip eşya dizdiğimden aklımda kalmış. 😀

Borsa: Açılış: 53000 Kapanış:66000 En düşük: 48000 En yüksek: 71700

Yorum

• serapsuna19
                  Katılımcı
                  • 21 Haziran 2015
                  • 116

Ha unutmadan nüfusda 10 yılda 72 milyonda 84 milyona çıkmış. Bunun 5 milyonu suriyelilerdir.

Yorum

• smartinvestor
                    Tecrübeli
                    • 29 Kasım 2015
                    • 901

Emmimmm in öncülüğünde.... Piyasanın oyunlarını bozacağımızı umuyorum....

Emmimm in hakkı ödenmez..... Şimdiye kadar nerdeyse herşey nokta atışı idi... Son zamanlarda yaşananlar nazarlık olsun... Fazlası ile geri alınacaktır...

Yorum

• serapsuna19
                      Katılımcı
                      • 21 Haziran 2015
                      • 116

Kuzu dayım Abd' de yasadığından Türkiyede ki enflasyondan haberi yok tabikii. 😀

Maaşı hesapladım %25 yakın erimiş o da dolar karşısında malesef son 10 yılda 😥

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

sevgili gundwane ve dostum MAKARIOS a.....

adetim olduğu üzere...YİGİDİN HAKKINI YİGİDE VERMEK....FIRTINANIN dinmesini bekledim....dindi...

her ikinizde....sürekli...ilk yorumum 130 000 a gidecegizin doğru yorum olduğunu....bu pozizyonun yanlış olduğunu....defalarca beni yumuşak veya sert ELEŞTİREREK....İYİLİGİM İÇİN CABALADINIZ....

sizi dinlemedim ve kaybettim.....ikinizinde iddiası olan....KONTROLLO PİYASA TEZİ...

GECERLİLİGİNİ HALA KORUYOR....benim yakalıyamadıgım ve sizin yakaladığınız bu incelikten dolayı İKİNİZİDE TEBRİK EDİYORUM....bu güzel yapıcı cabalarınızın sürdürülmesini istiyorum....bu güzel tavrınız forumlarda ELEŞTİRMEK VE ELEŞTİRİ NASIL YAPILIR....HUSUSUNDA DA ÖRNEK TESKİL EDER....

BİLİYORUM Kİ....bu forumun izleyicileri....bu güzel cabalarınızı görmüş...ne kadar değerli insanlar olduğunuz konusunda bir fikire sahip olmuştur....

Sevgilerimi sunuyor...tessekkürlerimin kabulunu rica ediyorum..
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• smartinvestor
                          Tecrübeli
                          • 29 Kasım 2015
                          • 901

Kuzu emmimmm... Adamın HASı olduğunu yine gösterdin... Pirimiz... Emmimimiz... Bidanesin...

Yorum

• Misafir

, CORBADA BİZİMDE TUZUMUZ OLSUN.

Yorum

• Misafir

neme lazım işi sağlama almak lazım

Yorum

• gundwane
                                Tecrübeli
                                • 18 Ağustos 2011
                                • 1922

Arkadaşlar..
                                Bu IRAN işi sonrası olan ralli de yabancı girişini görebiliyor musunuz?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information