Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
dayanım trubin en sağlam yer....mısır yeyip kola içip...bi gün 5000 puvan öbürgün 10 000 puvan işlemleri seyretmek en iyisi....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Borsa da kontrol altına alınmış... Görüldüğü kadarıyla... Düşüşe oynayanları biçiyorlar...
Bankalarda açığa satış yasak olsa bile.... Yabancı satmıyor elindeki malı... Lokal ya da global bir kriz beklentisi olsa, yabancı bu seviyeleri fırsata çevirmek istemez miydi... Açığa satışı bırak eldeki malı bile satmadığına göre böyle beklentisi yok gibi yabancının... Aksine bademlerin borsayı yukarı basması da işlerine geliyor gibi....
Yabancının satmadığı yerde düşüş (ufak düzeltmeler hariç) beklemek mevcut kontrollü borsa ile imkânsız gibi artık...
Yabancının ağırlıklı olarak bankalarda sattığını görmedikçe.... Düşüşe oynamak çok riskli gibi artık....
Bu durumu çok önceden analiz eden gudwane e hakkını bir kez daha teslim ediyorum....
Gudwane çok yazdı gerçekten ama dinlemedik. Bovespa gibi mi olacak acaba. Kabaca 85 dip desek, 85*3= 255 bin. Yoksa yine oyun mu var çoğu kişi inandı yükselise kuzu bile. Yine belli aralıkta emme basmaya devam mı.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ha bu yıl Tl bazlı yeni zirve yenileyeceğiz o kesinleşti. Altta 105-110 üste 120-125 aralığında gitgel de yüksek ihtimal gibi. 48 bin, 60 bin, 70 bin derken hesaba katmadığımız enflasyon bence. 1 litre kaliteli süt markette 6 lira. 2010 da 1 liraya yükseldi diye sızlanmışlar.
Emmimmm in öncülüğünde.... Piyasanın oyunlarını bozacağımızı umuyorum....
Emmimm in hakkı ödenmez..... Şimdiye kadar nerdeyse herşey nokta atışı idi... Son zamanlarda yaşananlar nazarlık olsun... Fazlası ile geri alınacaktır...
adetim olduğu üzere...YİGİDİN HAKKINI YİGİDE VERMEK....FIRTINANIN dinmesini bekledim....dindi...
her ikinizde....sürekli...ilk yorumum 130 000 a gidecegizin doğru yorum olduğunu....bu pozizyonun yanlış olduğunu....defalarca beni yumuşak veya sert ELEŞTİREREK....İYİLİGİM İÇİN CABALADINIZ....
sizi dinlemedim ve kaybettim.....ikinizinde iddiası olan....KONTROLLO PİYASA TEZİ...
GECERLİLİGİNİ HALA KORUYOR....benim yakalıyamadıgım ve sizin yakaladığınız bu incelikten dolayı İKİNİZİDE TEBRİK EDİYORUM....bu güzel yapıcı cabalarınızın sürdürülmesini istiyorum....bu güzel tavrınız forumlarda ELEŞTİRMEK VE ELEŞTİRİ NASIL YAPILIR....HUSUSUNDA DA ÖRNEK TESKİL EDER....
BİLİYORUM Kİ....bu forumun izleyicileri....bu güzel cabalarınızı görmüş...ne kadar değerli insanlar olduğunuz konusunda bir fikire sahip olmuştur....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum